|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 8:49:31   
Spark
Dva tedna nazaj, so naši punčki v vrtcu (vzgojiteljica) slekli majico z dolgimi rokavi in je niso pospravili v omaro. Sploh ne vem kje so jo pustili. Ampak nekdo od staršev jo je odnesel domov, in mi je sedaj nimamo. Pa sem rekla vzgojiteljicam, pa so se malo butasto delali, kao da ne vejo, kje bi lahko bila. Pa sem različnim rekla, da naj poiščejo pa povprašajo starše, pa ni bilo nič. Potem sem pa kar lepo pred njihovo skupino obesila en list, da pogrešamo majico in da naj preverijo če jo slučajno imajo. Ponovno nič. Zdej sem pa full huda. Pa ne vem kaj naj naredim. Ker ne mislim financirati še kakega otroka v vrtcu. Če ji kaj slečejo naj pospravijo v omaro, da lahko domov odnesemo. Ne pa da nekdo kar domov odnese.
Kaj naj naredim? Ali imajo to v vrtcu kaj zavarovano? Al naj zatežim ravnateljici? Dajte povedati ali se je to še komu zgodilo in kako ste situacijo rešili?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 8:56:21   
Mina1
Ja, se zgodi. Mi smo že veliko iskali, pa potem vedno našli.

Veliko otročkov ima tudi iste oz. zelo podobne oblekice, recimo večina itak kupuje v HM in podobno, pa pride verjetno do zamenjave. Naš 4,5 letnik je imel vedno večja oblačila in obutev, pa so bila le ta dostikrat na drugem koncu garderobic, pri večjih skupinicah.

Jaz, ko sem kaj pogrešala nekaj dni, sem vedno napisala listek na oglasno desko, da moj pogreša to in to, pa se je našlo.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 8:59:10   
darjatimci
Situacija v vrtcih je taka,da se velikokrat kaj izgubi in zameša.Kolikokrat iščemo,copate,oblačila,pa prej še flaško,igrače.No mi do zdaj še nikoli nismo nič trajno izgubili,vse smo dobili nazaj.Verjamem,da si jezna,ampak bolje bo da se sprijazniš s situacijo kot pa,da zaradi tega zaostruješ odnose.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.9.2006 10:47:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 11:50:31   
darjakb
Poznam primer, da so v vrtcih starši kradli,  ne otroci. Ko  so ugotovili, da nenehno zmanjujejo stvari so vzgojiteljice opazovale ter ugotovile kaj se dogaja.  Izgovor dotične mame je bil, da nima sredstev za nakup, zato se znajde po svoje.

LP,
Darja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 13:12:44   
dana
Naš je v vrtcu dober mesec pa je že dvakrat prišel domov enkrat brez bodija (ga je vzgojiteljica dala v napačen ruzak - mamica ki je to opazila je bila tako dobra in ga dala na mizo), drugič pa je prišel brez jopice (so jo pozabile dati ko je šel domov - tukaj je tudi ati malce kriv ker ni opazil, da sine nima jopice pri sebi).

Jaz jih razumem da se pri takem številu otrok tudi kdaj pa kdaj kaj zameša, samo da so pa starši tako nesramni da vzamejo tuja oblačila, tega pa ne razumem.

dana

< Sporočilo je popravil dana -- 1.9.2006 13:14:51 >

(odgovor članu darjakb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
1.9.2006 13:16:02   
Anonimen
Zdej sem pa full huda. Pa ne vem kaj naj naredim. Ker ne mislim financirati še kakega otroka v vrtcu. Če ji kaj slečejo naj pospravijo v omaro, da lahko domov odnesemo


Pozabi. Jaz zaradi ene majice zagotovo ne bi delala haloja po vrtcu user posted image  Pa tudi denarja po tleh ne pobiram.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
7.9.2006 7:49:55   
dana
Kot sem že zadnjič pisala se je pri nas že dvakrat (v 1 mesecu !) zgodilo, da je prišel domov brez majčke, bodija (smo našli stvari), včeraj pa je prišel domov brez puloverja. Sva ga že včeraj po vrtcu iskala in danes zjutraj je mož vprašal če se je mogoče našel, ampak nič.

Z Al bino, ki pravi "pozabi" se ne strinjam, ker danes je ena majčka, drugič bo pa kaj drugega.

lp dana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
7.9.2006 11:21:53   
darjatimci
Jaz pa zdaj že drugi teden v vrtcu opazujem mizo v garderobi s pozabljenimi stvarmi.Mi že nekaj časa nič ne pogrešamo,ampak stvari,ki so na mizi pa so nedotaknjene,niso od nikogar?? Rokavice,traki za ušesa,puloverji,majice,ali ni čudno da v 14 dneh ni nihče nič pogrešal?

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: izgubljena oblačila v vrtcu
10.9.2006 14:05:31   
frutka_
Verjamem da te jezijo izgubljene stvari, morda bi bilo dobro da jih označiš. Prav tako moraš razumeti, da po otroke prihajajo vsi mogoči sorodniki in prijateljice in se hitro kaj po pomoti založi, vzame. Morda nehote...Poskusi prosit vzgojiteljico naj morda še enkrat apelira na starše in jih opozori na nasl. roditeljskem sestanku na težavo. Težko pa je pričakovati, da si vzgojiteljica zapomni vso novo kolekcijo tvojega otroka, ko pa jih je vendar več in ne samo tvoj! Hm, glede tega da se je "butasto delala", da ne ve kje je majčka pa morda ne pozabi da je ziher ni zanalašč skrila ali založilauser posted image   Če zadeva ne bo rešena pa pozabi, dogajajo se veliko hujše stvari kot so izgubljena oblačila. Bodi vesela, da je otrok v vrtcu zadovoljen, da ima družbico prijateljčkov, vzgojiteljico, toplo hrano in še kaj. 

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Daj babici en`ga poljubčka ...
S takšnim navodilom ju pravzaprav čisto "povozim" in navajam na toleranco za zlorabo. Da bo tisti na drugi strani zado...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?