|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje...
18.9.2006 20:45:36   
ANA_P
Zanima me nekaj stvari glede pregrade. G mi jo je odkril in mi rekel naj se pri naslednji M oglasim, da uredimo papirje za ...nisem prav razumela ali se gre za preiskave ali operacijo, ker sva se pogovarjala o vsem možnem....kakšen je navadno postopek od odkritja pregrade naprej... ( trudiva se že leto in pol ). Zanima me kaj me čaka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje...
18.9.2006 21:11:28   
TONČI.
Kot da bi čutila da imam slabo G sem jo zamenjala. Po 8m truda po user posted image  sem imela prvi pregled pri novi G. Ta G mi je takoj ugotovila vzrok. Prejšnja mi je samo govorila, da se bo že enkrat prjel. No ta mi je pa ugotovila, da imam prekat na maternici. Zmenjene sva bili, da pridem čez 3m nazaj, da bom šla na operacijo, kjer mi bodo odstranili prekat. No k sreči sem pa še isti mesec zanosila. Tako, da imam sedaj še vedno prekat. Za odstranitev pa naj bi bila potrebna ena manjša operacija. Menda da nič kaj hudega. Želim ti samo povedati, da sem jaz, ko sem zvedela za to jokala kot dež. Pa sam Bog ve, kdaj bom dobila otroka. Sem "nezmožna" narediti otroka............... No in potem mi je uspelo. V mesecu, katerem sem najmanj pričkovala user posted image . Tko, da glavo gor.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje...
19.9.2006 7:31:23   
tejčika9
IMELA BOŠ HISTEROSKOPIJO NAJBRŽ. TO JE MANJŠI OPERACIJSKI POSEG NIČ HUDEGA SAM V BOLNICI SI PA DVA DNI

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izkušnje...
19.9.2006 18:58:08   
anja7
Ja, imela boš histeroskopijo. Ko sem bila pred dvema tednoma operirana (laparoskopija), sem imela tud eno v sobi, k je mela pregrado. V ponedeljek je bila operirana (kratek poseg), v torek pa je šla po viziti domov in tu počutla se je ok. Bolel jo je prvi dan,pol je blo pa ok. Tko, da ti priporočam, da se čimprej naročiš, ker res ni preveč hudo. Pol boš pa čisto blizu srečki user posted image .

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izkušnje...
19.9.2006 19:32:23   
Sonček28
Pozdravljena Ana P,
Tudi jaz sem v isti situaciji kot ti in sem se pozanimala na forumu. Takoj po user posted image  ti bo slikal maternico.
HISTEROSALPINGOGRAFIJA (HSG)
je diagnostična metoda, ki omogoča ugotavljanje prehodnosti jajcevodov. Skozi maternični vrat vstavimo v maternično votlino tanek kateter, skozi katerega vbrizgamo radiopačno tekočino. Na podlagi prehoda tekočine skozi jacevode na zaslonu rentgenskega aparata ocenimo prehodnost le-teh.

Pobrskaj po arhivu HSG, tam so punce lepo obrazložile ves potek.

Lp

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izkušnje...
20.9.2006 9:07:28   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image ooo, sonček moj sonček. Hvala. Ampak ne razumem več nič - sploh ne vem kaj bo delal. Prehodnost jajcevodov bo pregledal?? Kaj pa je s pregrado. Saj veš, da sem ga itak razumela, da grem kar na operacijo, ker mi ni nič jajčnikov omenjal. user posted image  še kar naprej ne vem...
Kaj tebe je tudi kaj strah? Več berem po internetu bolj me je strah, da zadeva boli. To sem te mislila včeraj na kavi vprašat: kaj tebi je povedal kaj ti bo delal po naslednji M? meni je samo govoril o operaciji, o težki zanositvi, o še težji donositvi....o splavih...in da se naj oglasim v času M. Evo, to je to. Kar mi je rekel!

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkušnje...
20.9.2006 16:13:54   
Sonček28
Ojla mačkauser posted image !
Meni je rekel, da ko bom dobila M, da ga naj pokličem in mu pove, da me naroči na slikanje maternice,da se prepriča o pregradi. Verjetno bo preveril tudi jajcevode. In pol, če imaš pregrado, greš v bolnico na operacijo, baje je hitro (še isti dan greš domov), baje tudi boli in počakaš na rezultat. S seboj moraš imeti vložek. In počivaš 2 do 3 dni. Naj ne bi ostal v bolnici.user posted image  Nekatere pravijo, da lažje zanosiš, prebrala sem celo, da so nekatere zanosile, ko so imele pregrado. Baje imaš po operaciji boleče menstuacije. Glede na to, da jih imam boleče že sedaj, ne vem kako so lahko še boljuser posted image  
Meni ni nič rekel, da bi težje zanosila...bil je ful dobre volje!
Strah me še nekaj ni, verjetno me bo, ko bo prišlo do tega. Glede na to, da bi naj naslednji vikend prišla nezaželena user posted image , bo verjetno hitro šlo vse skozi. Al pa ne...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izkušnje...
20.9.2006 18:46:37   
anja7
Isti dan, ko sem bila jaz operirana, so imele tri punce histeroskopijo (zaradi pregrade). Poseg je bil kratek, so pa vse tri ostale v bolnici do naslednjega dne do vizite. Takoj po operaciji so bile čist kratek čas na intenzivni, potem pa so šle v sobo. Ja, vložke je pa fajn imet s sabo, če jih pa slučajno pozabiš, jih pa tam dobiš.

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izkušnje...
21.9.2006 9:57:47   
ANA_P
No, pri meni ni bil ravno navdušen in dobre voljeuser posted image . Je rekel zdaj pa se idite počasi preoblečt pa se bova potem v miru pogovorila. Pa ful resen je postal.....user posted image  Kaj pa mi je govoril, pa sploh ne vem prav...
Mačka, mogoče pa se še res ve zgoditi, da bova skupaj trpele tam....
M.... je danes šel komaj do zdravnika po napotnico, B...... je že šel. Sta ga že naročila?

(odgovor članu Sonček28)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izkušnje...
21.9.2006 12:07:51   
Zofy
Pri meni je bilo tako, da je bil sum na pregrado. Ginekologinja mi je naročila, da ko dobim user posted image  se morem naročiti. To pa zato, da mi določi naslednjo user posted image  in me tik pred tem naroči na ultrazvok. Takrat je stena maternice namreč zelo odebeljena, zato se lažje vidi ali pregrada je ali ni. No, jaz jo imam samo par milimetrov, zato mi je ne bojo odstranjevali.
Mislim, da te na rendgen oz HSG (al kako se že temu rečeuser posted image ) naročijo zato, da ugotovijo prehodnost jajčnikov in ostale nepravilnosti. Ana, ti pa mislim, da ne boš imela tega posega, saj se za tvojo pregrado že ve. Le z operacijo ti bojo odstranili pregrado. Slišala, sem za fuuuul primerov, da so punce pol takoj zanosile, tako da le pogumno. Stiskam pesti!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?