|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povišan pritisk
5.8.2004 9:37:58   
melly
V času prve nosečnosti sem imela od 7 meseca naprej povišan pritisk. En mesec pred porodom je narasel na 150/100, tako da se po nekaj dnevih ležanja v porodnišnici odločili za pospešitev poroda. Rodila sem tri tedne prezgodaj. Sinek je bil OK, tudi jaz OK.
Sinek je star 9 mesecev in mož že sanja o novem družinskem članu. Tudi meni ta ideja ni slaba, pa vendar me skrbi kako bi bilo s pritiskom v drugi nosečnosti.
Mamice s podobnimi izkušnjami, opišite mi prosim vaše drugo doživljanje nosečnosti. Kako je bilo s pritiskom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   povišan pritisk
5.8.2004 20:15:27   
urši77
Vprašaj tvojega ginekologa - bo najbolje vedel!

pa veliko veselja s pikico-ami!!:sloncek:

(odgovor članu melly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   povišan pritisk
6.8.2004 21:03:56   
lutka
tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti težave s povišanim krvnim tlakom(170-110),nakar je sledila diagnoza težka preeklampsija, rojevala sem 10ur, tako da sem tudi jaz bila skeptična za drugo nosečnost.Ko pa sem zanosila v drugo-pa še dvojčika sta bila, nisem imela s tlakom nobenih težav.Nosečnost je potekala vredu pritiska pa sem imela 120-80.Tako da ni rećeno da boš imela tudi v drugo težave.Je pa res da sem v drugo dosti več počivala kot prvič:bravo:
lp

(odgovor članu melly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   povišan pritisk
9.8.2004 23:24:17   
Anonimen
:sloncek:pozdrav...ker imam pdedovano povišan pritisk sem bila rizična nosečnica vendar pri prvem otroku je bilo vse v redu pri drugem mi je skakal pritisk kot nor normalen pa spet v višave vseh devet nesecev sem jemala tablete za znižanje pritiska,pa še na bolniško me ni G.poslal je rekel da ni nič hudega.Pri tretji na srečo spet vse normalno nobenega abnormalno povišanega pritiska,zato nikoli ne veš če se bo ponovilo v naslednj nosečnosti kaj si se kaj pozanimala pri G.?morda ti bo pa on znal pravilno svetovati,ali pa takoj poskrbel za preventivo če si v nevarnosti da se ti ponovi.Želim ti da bi lahko srečno in brez zapletov ponovno donosila....neva:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu melly)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?