|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konizacija
28.9.2006 13:30:02   
Račka77
 
Pozdravljene, imam malo časa in prebiram tale formu na temo nosečnosti, saj sem tudi jaz v začetku tedna naredila test in sta bili user posted image  user posted image  (prva nosečnost), danes sem se naročila na pregled in ga imam 11.10., vendar pa imam že sedaj kup vprašanj na katere upam, da tudi katera od vas ve odgovor. In sicer me zanima ali je to normalno da me "spodaj" non stop neka ščiplje in imam podobne občutke kot tik pred oz med menstruacijo???? Zanima pa me tudi ali je katera od vas imela pred zanositvijo konizacijo in kaj je to pomenilo za samo nosečnost. Za odgovore vam fuuuul hvala!!! Lep dan še naprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konizacija
28.9.2006 14:02:52   
lelaval
Jaz sem imela pred 3. nosečnostjo konizacijo. Mi je že takoj po operaciji G dejal, da bom v morebitni nosečnosti bolj pod "drobnogledom". user posted image
Po konizaciji imaš krajši maternični vrat in, če nimaš drugih težav, lahko lepo normalno pripelješ user posted image  do konca.
Jaz sem imela še povešeno maternico in maternične vezi od prejšnjih nosečnosti, nizko ležečo posteljico, pa proteine v vodi in ful pritisk navzdol (kot tik pred porodom) in sem od 2. meseca do konca  bila na bolniški s strogim ležanjem in kontrolami na teden ali 14 dni.

Držim pesti, da ne boš imela težav in boš ponosno hodila okrog s svojim velikim trebuščkom. Jaz sem bila ful žalostna, da se ne morem z njim važit. user posted image

Skratka uživaj v user posted image .

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Račka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: konizacija
30.9.2006 21:40:37   
Anonimen
tudi jaz sem imela konizacijo, pravkar je minilo 6 mesecev od operacije pa si nekako ne upam zanositi prav zaradi možnosti prezgodnjega poroda.Rodila sem že dvakrat želim si še trtjega otroka vendar bo še počakala nekaj časa.
Pušenjak mi je odpisal na moj odgovorin sicer da lahko zanosiš 6 mesecev po nkonizaciji prej se ne priporoča prav zaradi krajšega materničnega vratu.
Želim ti lepo nosečnost, ne obremenjuj se s tem da bo kaj narobe, pa bo tvoja pikica lepo rastla. 

(odgovor članu Račka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: konizacija
1.10.2006 9:57:50   
Vilma
Račka jaz sem imela lani dve konizaciji. Prvo v marcu 2005, drugo v avgustu 2005. Torej sem imela že pred nosečnostjo precej skrajšan maternični vrat. No v marcu 2006 sem zanosila in trenutno sem v  30. tednu user posted image  Zaenkrat teče vse b.p. Na zadnjem pregledu so mi zmerili tudi maternični vrat. Trenutno je dolg 3 cm, kar je cela zmaga po dveh operacijah! Mislim da je dolžiuna materničnega vratu kritična šele pri krajši dolžini od 1,8 cm. Do 26. tedna sem delala brez problemov, no zdaj sem na bolniški, ampak zaradi drugih stvari, ne zaradi skrajšanega vratu.
Kar se tiče  ščipanja ne skrbi, mislim da je to normalno. Če pa te vseeno preveč skrbi, omeni to ginekologu na prvem pregledu.

(odgovor članu Račka77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: konizacija
2.10.2006 15:23:30   
Račka77
Živjo,

vsem trem hvala lepa za pomirjajoče besede!!!!


(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?