|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija minila, zdaj spet
3.12.2008 20:25:35   
biga
Moj sinko, star leto in pol, je imel do 11,5 meseca alergijo na kravje mleko, pa jo je prerasel vsaj glede na uspešno provokacijo v bolnišnici, na negativne kožne teste, pa tudi sicer ni bilo težav pri uvajanju mlečnih izdelkov. Zadnje tedne se pa dogaja, da postane rdeč (flekast) okoli ust in malo po licih, potem ko mu dam mleko s kako kašico, gresom ipd. Tudi če je kaša že z mlekom, ki se le meša z vodo. To opazim le po tem, če mu dam direktno mleko z nečem, ali pa če je kupljena kaša, ki vsebuje mleko in se meša z vodo. Po jogurtih, piškotih, sirih idr. mlečnih izdelkih ne opazim flekov oz. vsaj ni tako očitno. Otroci so že tako dostikrat rdeči okoli ust, bodisi da se kaj drgnejo ali od dude. Ampak po mleku je drugače.
Zdaj me pa tole zanima: se je komu že zgodilo, da ste kao prerasli alergijo pa se je vnovič pojavila? Pediater nam svetuje, naj počakamo s testi do 2. leta, ker niso natančni. Se strinjam, niso, ampak v praksi je očitno, da mojemu otroku mleko ne paše. Torej če je v vrtcu (zdaj smo ravno doma že 2 tedna zaradi bolezni), rabim izvide, da lahko zahtevam dietno prehrano. Glede na to, da reagira le na mleko, ali mislite, da nam bodo v bolnišnici svetovali ukinitev vseh mlečnih izdelkov kot takrat, ko je bil dojenček, hkrati tudi ukinitev drugih alergenov, kot so jajce, soja, itn., čeprav nanje ne reagira? Ne predstavljam si, da gremo spet na strogo dieto zdaj ko se je ravno navadil jesti skorajda vse. Prosim za kak nasvet ai izkušnjo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija minila, zdaj spet
3.12.2008 20:32:04   
Petr_a
Seveda,čeprav so testi negativni je alergija lahko še vedno prisotna oz. se speti pojavi.
Naj vam P da potrdilo ,da odneste v vrtec in da bo vaš otrok dobival GH brez mleka

Ne,druge hrane ni treba izločit,ampak samo tiste,ki vam dela težave

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija minila, zdaj spet
4.12.2008 8:09:18   
madela
Naša zgodba je sicer malo drugačna od tvoje,vendar je podobno. Nam so na bioresonanci rekli,da sin več nima alergij. Sama sem zaela uvajat hrano in ni bilo nobenih reakcij. Po treh mesecih pa so se pojavile vse težave nazaj.
Pediatrinja mi je povedala,da se pri alergikih včasih zgodi,da je kako obdobje v redu,pa se potem pojavi nazaj.
Kar se pa tiče izvidov in hrane v vrtcu. Mi smo imeli nazadnje sojo negativno in jo je začel v vrtcu dobivat v prehrani,ampak se je hitro izkazalo,da še te alergije ni prerasel. Kljub negativnim izvidom,sem se pri zdravniku dogovorila,da mu izda potrdilo,da izločijo sojo iz prehrane.In sem brez težav dobila potrdilo.
Prosi vašega pediatra,naj vam izda to potrdilo za v vrtec.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?