|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je bioresonanca?
31.10.2006 8:07:26   
babylove
Berem, da zdravite majhne otroke, celo dojenčke. Kaj je torej bioresonanca in kako poteka, kaj konkretno naredijo?

Kakšni so drugi načini zdravljenja alergije (zanima me predvsem alergija na prah, plesen, pelode, pršice) in koliko so učinkoviti?

Kdaj začnejo otroku delat teste, da natančneje določijo, na kaj je alergičen? Moj je naredil samo krvno preiskavo, ki kaže hudo previsok nivo nečesa user posted image . Za teste, ki določijo vzrok alergije, pa zdravnik pravi, da se ne delajo pred 5. letom starosti. Tukaj pa berem, da 7mesečne dojenčke testirate in točno določite, na kaj je alergičen?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je bioresonanca?
31.10.2006 9:50:47   
piščanc
aparat za bioresonanco oddaja elektromagnetne valove različnih alergenov. najprej testirajokatere valove telo sprejema in katere zavrača - in tiste ktere zavrača, pomeni da jih telo ne sprejema in da nanje reagira alergično.

to je zelo posplošeno. potem s temi valovi telo počasi prepričujejo, da to ni alergen (kot npr. princip cepljenja, kjer telo spodbudijo, da proizvede imuniteto) in v veliki večini to pozdravijo. če pa ne, pa vsaj veš, na kaj je otrok alergičen.

pri nas so nas eno leto zdravniki prepričevali, da ima žiga alergijo na jajca oz. je sploh nima, na koncu pa smo šli na bioresonanco in je pokazalo, da ne prenaša nobenega živalskega mleka. odkar imamo popolno brezmlečno dieto, je z njegovo kožo veliko bolje oz. super.

testiranje in terapije potekajo tako, da na telo otroka dajo prevodnne palice. vmes se lahko igra, hodi itd., paziti je treba le na vrvi. naš skoraj dvoletnik je zdržal na terapiji celo uro. bolj podrobno pa sem pisala na forumu alergija

priporočam.

že takoj pa lahko uvedete dieto z polnozrnatimi izdelki, več sadja, nič sladkarij, nič umetnih arom in sladkorjev...

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj je bioresonanca?
31.10.2006 10:02:22   
Gina
Sem že večkrat pisala, zato kopiram:

Bioresonanca je taka "mašina", ki deluje na vibracije atomov. Ker si zihr brala moje razlage atomov nekje drugje, radha, ne bom še enkrat vsega razlagala. Samo bistvo. Atom je sestavljen iz manjših delcev energije. Ti vibrirajo vsak s svojo frekvenco. Odvisno od tvoje osebne energije, ali če hočeš pretočnosti čaker, se spreminja valovanje vsakega atoma in njegovih delcev. Če imaš npr. alergijo, pomeni da se telo narobe odziva na neko navadno, običajno stvar. V resnici atom vibrira na napačnih frekvencah. Ta mašina pri bioresonanci oddaja tako frekvenco, ki je ravno nasprotna tvoji frekvenci telesa ali čakre ob stiku s tistim alergenom. V resnici hoče tvoj atomček umirit na nulo, da bi sam začel vibrirat v pravi frekvenci, ki je uglašena s tistim alergenom. Na nulo umirit se itak ne da, lahko se ga pa toliko umiri, da začne vibrirat v drugem ritmu kot sedaj, in v resnici (obstaja možnost da) zavzame take vibracije, ki so usklajene s tistim atomov, ki tebi predstavlja alergen. A sem dost simpl razložila? Pravijo, da se da energijo telesa obrnit tudi tako, da človeka umiriš s tem (bioresonanco), da ni tolk nasilen ali raztrresen ali kaj podobnega. Jaz sem bila na tej seansi in resniično oddaja EM valovanje, se pravi enako, kot ga oddaja naše telo - pač v različnih frekvencah. Samo meni je čisto preveč močno, sem pa res "preobčutljiva" za vse EM dražljaje. (EM= elektromagnetizem). Sem bila tolk bombandirana s to energijo, da mi ni dobro delo. Mogoče pa tista, ki je to delala ni znala pogruntat, kako moji atomčki delujejo (to dela z nihalom).
V principu je to zelo dobro zastavljena zadeva, ki jo (včasih) izvajajo ljudje, ki ne vidijo EM, morda jo nekateri niti čutijo ne- to pa je tisto, kar je narobe.
Tako da težko verjamem, da lahko dolgoročno spremeniš svoje energije, če nisi pošlihtal v glavi. Itak se vrnejo nazaj na prejšnje stanje, ker začneš tako vibrirat (v glavi).


Naj dodam še to, da sem prepričana, da se pri otroku te energije da veliko lažje spremenit, ker so njegove energije še čiste, pa ker ne živi "v glavi", ker je kot plastelin, nima še softwera čist pokvarjenega, kot se zgodi pri dolgotrajnih disfunkcijah pri odraslem človeku. Pa še to, da se mi zdi, da je daleč največ odvisno od tistega človeka, ki terapijo vodi. Če je sposoben zaznavat energije, potem ugotovi čisto ok, če pa ni, pa niti slučajno ne.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj je bioresonanca?
31.10.2006 21:19:53   
Pi-kica 1
Glede bioresonance sta ti že punci pred mano lepo napisali. Pri mojem sinku lepo deluje, kljub zelo hudi bolezni zdaj uspešno uvajava dve živili, počasi bova pričela s tretjim.user posted image
Sicer pa testirajo alergijo pač takrat, ko se pojavi sum. Testi so lahko kožni ali krvni. Krvni so zaneslivejši. Tvojemu sinku so verjetno ugotavljali le skupne IgA, ne pa specifičnih, po katerih se vidi, na kaj je otrok alergičen. Res pa ne vem, zakaj bi čakali do 5. leta starosti? Do takrat pa naj otrok trpi, ali kaj?
Še vedno pa lahko greš na bioresonanco in ga tam stestirajo, da boš vsaj vedela, pri čem si. Je pa res, da se na bioresonanci pokaže še precej več alergij, kot na testih uradne medicine.

LP

Pi-kica

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj je bioresonanca?
10.11.2006 16:33:06   
Alisa
Mene pa zanima če ima mogoče katera tel. številko oz. kontakt da bi šla z svojim sinčkom na to bioresonanco, ker ima očitno neko alergijo. Na kaj pa sam bog ve?
In koliko približno stane?

Hvala,
alisa

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj je bioresonanca?
12.11.2006 16:58:28   
Pi-kica 1
Ker si iz Ljubljane, ti bo verjetno to prav prišlo

http://www.energijski-center.com/index.htm

Midva sicer hodiva v Rogaško, tam je cena testiranja 12.000 SIT, cena enourne terapije je 8.800, cena polurne pa 5.000 SIT. Številke od Rogaške sicer nimam pri roki, napiši, če te zanima. Sicer pa je bilo na tem forumu že veliko govora o tem, tudi telefonske številke so bile že napisane.

LP

Pi-kica

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj je bioresonanca?
7.12.2006 19:51:22   
Alisa
Pi-kica hvala sva se naročila v Rogaški, ker je tuki v LJ. prevelika čakalna doba.
Hvala.

_____________________________

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.



(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?