|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glavobol
1.9.2004 18:59:28   
BarbaraE
Živjo vsem,

danes me spet muči glavobol. Domnevam, da zaradi nizkega pritiska. Delo pred računalnikom pa tudi nič ne koristi. Ali ima še katera od vas težave z glavoboli? Kako si jih lajšate? Jaz po tabletah ne bom segla.

Hvala in lp,

Barbara, 8t6d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   glavobol
1.9.2004 19:03:48   
Drejči
živjo,
tudi mene je danes bolela glava,...pa vrti se mi,..občasno,..že od včeraj. Po moje je to pritisk, ki je nekje čist v podnu:)-
drugače pa si jaz bolečine včasih lajšam, tako, da se uležem in malo zadremuckam,...čimbolj se moraš spostit..meni včasih pomaga
Poskusi!!! Mogoče bi pa mogla popiti kak machiato (kratko kavico)??
lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   glavobol
1.9.2004 19:46:54   
dory
Oi,

tudi sama sem se v nosecnosti borila z glavoboli...zaradi nizkega pritiska...bolecine sem lajsala s kavo...eno zjutraj in eno popoldne...vseeno boljse kot kake tablete...ko pa je bilo res extremno hudo sem vzela lekadol...


papa,teja

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   glavobol
1.9.2004 21:49:32   
puncica
Jaz sem imela grozne glavobole na začetku nosečnosti, potem pa se je v drugi tretjini vnselo. Če imaš nizek pritisk kakšno kavico spi, pa bo bolje, pri meni pa ni bil problem nizek pritisk pač a verjetno hormoni, saj me je glava tud po k. tabletah bolela, tako da je bil vejetno to razlog.
Rešitve:
- kakšna kavica (če je pritisk nizek)
- počivanje v zatemnjenem prostoru
- pejt ven na svež zrak, kak sprehod nared
- sploh pejt dol z računalnika, ker je baje potem še slabše
- morda si premalo jedla, kaj pojej al pa popij
- če pa ni druge rešitve pa vzami lekadol, to baje lahko, (baje da do 8 tablet na dan, čeprav nisem sigurna:zmeden:)- to je bila edina rešitev zame

Pa želim ti čim manj glavobolov.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   glavobol
2.9.2004 9:44:58   
pia1
ja, tko kot pravijo punce. veliiiikooooo vode in kaksna kava. men pomaga. najboljs se je kr navadit, da velik pijes pa eno kavo zjutraj, eno popoldne in pri meni pol sploh ni glavobola. ce pa je ze, pa voda, kava in pocitek v zatemnjeni sobi. poskusi, mogoce bo tud teb pomagalo

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   glavobol
2.9.2004 9:58:26   
Anonimen
Kot sem že enkrat pred meseci zapisala - masaža akupresurne točke na roki, ki se nahaja na kožnem trikotniku med palcem in kazalcem.
S palcem in kazalcem druge roke pritisni na ta trikotnik /palec zgoraj, kazalec spodaj/ in poišči mesto, kjer te boli in ga masiraj dokler bolečina ne mine. Potem malo premakni prsta in poišči novo mesto, ki boli, in masiraj.
Ta mesta se ponavadi nahajajo na sredi tega trikotnika, prsti pa z bolečega mesta radi zdrsnejo zato večkrat preveri položaj.
Ko bolečina na trikotniku mine, mine tudi glavobol oz. se zelo omili, če je bil hud ali celo migrenski.

Druga točka se nahaja nad nosom med obrvmi. Postopek masaže je enak - masiraš pa s kazalcem.


(odgovor članu BarbaraE)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   glavobol
2.9.2004 11:27:49   
Dolina
ojla,

mislim, da sem nekje na tem forumu prebrala en "babičin" recept: da v kavo daš malo limone in spiješ. To baje tudi pomaga.
Meni še najbolj dene en sprehod: čeprav me med sprehodom še bolj boli glava, potem pa kar naekrat bolečina izgine.

Upam, da ti bo kmalu bolje.:rozica:

Lp, Dolina

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   glavobol
2.9.2004 13:47:56   
BarbaraE
Hvala vsem,

ki ste mi posredovale nasvete. Kavico pijem skoraj vsako jutro, kdaj pa kdaj pa tudi popoldne. Več kot dve si pa sedaj tako ne upam. Danes je glavobol sicer malo manjši, ker sem kar precej dolgo poležavala zjutraj, pa še nekako sem ugotovila, da mi zmanjšajo bolečine mrzli obkladki. Tako da me je mož zjutraj najprej zagledal z mrzlo krpo čez čelo. :) Kako romantično, a ne? :)
Upam, da se glavobol ne bo okrepil, me pa tolaži dejstvo, da je kar nekaj kolegic v službi že jamralo zaradi glavobola - očitno ima vreme kaj zraven.

Lep dan še naprej in brez glavobolov seveda.

Barbara

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?