|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kašelj
28.11.2006 17:41:12   
luka jan
Naš Luka je star leto dni in že dlje časa kašlja. V lekarni sem kupila že vse mogoče sirupe, a nihče nič ne pomaga.
A ima kakšna mamica kakšen dober domač recept za preprečitev kašlja?
Sicer je tudi malo prehlajen, a mu nosek vseskozi čistim s fiziološko, a kašelj se ne umiri. Najhujše je ponoči, ko ne spimo skoraj nič, zjutraj pa moram v službo. Groza.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kašelj
28.11.2006 17:46:16   
lstand
Tudi moj triletnik trenutno grozno kašlja. Nazadnje ko je imel takšen kašelj mu je pomagalo "smrečje". To so smrekovi vršički nastavljeni na sladkorju. To tekočino mu dam parkrat na dan po eno malo žličko. Upam, da nam tudi sedaj pomaga. Lp

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kašelj
28.11.2006 20:25:20   
Ezi
Ko je moj ponoči zeloo kašljal, suh kašelj, je dobil sinecod (le zvečer) in je pomagal.
Če pa izkašljuje, mu dam smrekove vršičke in predvsem  veliko tople pijače, še več fiziološke v nos. In žavbica materine dušice. Kadar izkašljuje mu jaz nočem dajati preveč sirupov, naj le ven vrže ves sluz, je pa fajn tudi prospan. Pa še to, nikoli mu zvečer ne dajaj sirupov za izkašljevanje.

(odgovor članu lstand)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kašelj
28.11.2006 20:41:04   
san
Pri nas se je kašelj tudi vlekel in vlekel, potem pa sem začela izvajati naslednje: pred spanjem sem fajn prezračila sobo, prsa sem mu namazala z vick-om za otroke, pod posteljo sem (vsak večer) pred spanjem pobrisala prah z mokro (vlažno) krpo, na radiator sem začela dajat mokre krpe ali pa pod posteljo posodo z vrelo vodo ( včasih s kamilicami) in odstranila skoraj vse plišaste igrače in po treh dneh je prenehal.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kašelj
16.12.2006 21:54:28   
Šoni
Nam so pomagali smrekovi vršički user posted image  v medu od Endovitala.. Smo imeli tudi Prospan sirup, pa malemu ni bilo nič bolje. Drugo leto, ko bo zopet sezona smrekovih vršičkov jih bomo pa sami nabrali in naredili sirup.

user posted image





Namenjen je ljudem po prvem letu starosti. Uživajo naj ga tisti, ki imajo težave z dihali, saj blagodejno vpliva na dihala. Narejen je po posebnem postopku pridelave, zato je uvrščen v vrh piramide podobnih izdelkov na trgu. Pridobljen je namreč z maceracijo smrekovih vršičkov v medu, ki poteka vse poletje v zunanjem okolju na Endovitalovi ekološki kmetiji v Seču, na robu kočevskih gozdov. Macerat iz smrekovih vršičkov je popoln izdelek energij narave in piramid. Priporočamo ga tudi tistim, ki živijo polno življenje in uživajo zdravo in pestro hrano predvsem našega slovenskega in okoliškega geografskega porekla.


user posted image

Lp, Šoni

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Naravno in sočutno odvajanje od plenic
Pri odvajanju od plenic ne gre toliko za to, kdaj so otroci razvojno pripravljeni biti brez plenic, ampak bolj za to, kd...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?