|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj po nakupih?
28.12.2006 13:20:15   
dorina
Kdaj ste začele nabavljati oblačilca, opremo za dojenčka, v katerem tednu?
Mene že zdaj mika (sem komaj v 18. tednu), pa se mi zdi še prekmalu.
Pa če ima katera kakšen seznam, kaj je potrebno nujno priskrbeti pred porodom? Predvsem me tu zanima koliko pleničk, oblačilc,...? Posteljica, voziček in lupinica so tako ali tako samoumevni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj po nakupih?
28.12.2006 13:47:50   
*alja*
Jas sem že pri 20 tednu začela skup vlačit stvari, v 30 tednu sem imela že vse pripravljeno, da se je lahk prah nabiral in sem mogla še potem vse enkrat čistit in preoblačit! Kupila sem oblačila številko 50 in 56 ( kar nekaj ), potem sem pa rodila in vidla da je tako velika, da ji pol stvari nisem sploh oblekla, ker je bilo premalo!

Ampak kaj čmo, če smo pri prvem tako nevedni in neučakani!

Mislim da še ti imaš kar čas!


_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj po nakupih?
28.12.2006 13:48:01   
ona
Glej,po mojem ti ni treba še hitet,jaz sem začela nabavljat tam v 7 mesecu,pa tudi,če boš šla v materinsko šolo ti bodo lepo dali seznam potrebnih stvari.
Drugače si pa malo poglej po temu forumu,je bilo dostikratz napisano kaj rabimo za začetekuser posted image

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj po nakupih?
28.12.2006 23:43:47   
klaja
Oblačila sem nabavljala skozi celo nosečnost, vsak mesec nekaj, me je pač zamikalo in sem po vsakem pregledu kupila kak bodi ali pa pajacka. Ostalo pa nekje v sedmem mesecu nosečnosti. Glede številke oblačil, sem jaz imela večino 56, nekaj malega 62 in mi je prišlo prav, ker je bila naša punčka zelo majhna ji je še to bilo preveliko in imamo še sedaj v 5 mesecu nekaj bodijev 56.
Seznam pa boš itak dobila v materinski šoli.
Pa lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj po nakupih?
28.12.2006 23:56:04   
rija
Jaz sem prvo stvar kupila, ko sem dobila rezultate AC...nekje v 19 tednu, potem pa vse počasi....in mesec pred porodom sem imela že vse doma....kajti decembra si nisem želela letat po trgovinah.....pa še selila sva se....tak, da je bilo res potrebno nabavit prej.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj po nakupih?
29.12.2006 9:33:25   
frufru
Kar se cotik tiče, sem se uspela bremzat do 31.tedna, pol sem pa podlegla. Voziček, posteljico, pohištvo in lupinco sva kupila pa v 6.mesecu. Prej sva pa najin domek renovirala. Pod 62 se ti ne splača kupovat, ker itak kmalu preraste, zlasti če se velik rodi. Naš Lovro je mel 53 cm in 4 kile, pa mu je zdaj (dobre 3 tedne) 56 številka že tesna (tehta že 5 kil).

< Sporočilo je popravil frufru -- 29.12.2006 9:36:15 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj po nakupih?
29.12.2006 10:01:17   
anjaa
jaz sem oblekice nakupila 2 meseca prej, ko sva vedela da bo punčka. želela sem vse kupit roza, če bi bil fantek pa modro. prej sem kupila samo nekaj bodyev in 1 plišast kompletek.
lupinico, posteljico in previjalno mizo sva nabavila v 6 tednu. je pa tudi men kar nekaj pajackov št. 56 ostalo, 2 pajacka in dve jopici sem ji oblekla samo po enkrat. pa še ob rojstvu so prinesli oblekice za darilo, potem so se pa starši "jezili" zakaj imava polno omaro njenih oblačilc ker takoj prerastejo user posted image user posted image
potem sem pajacke prodala ker so bili še popolnoma kot novi, tako da niti ni tako stran vržen denar.
aja pa še to - ko sem bila noseča v recimo 4 mesecu in sem prijatelje spraševala če imajo mogoče kakšno malenkost še od svoji otrok, se niso spomlnili ničersar pametnega. tako nisva dobila nič. 1 mesec pred porodom pa so nama sosedje prinesli 2 leti staro ful ohranjeno lupinico, termometer, kengurujčka, ... uglavnem stvari ki sva jih do takrat že nakupila sama. mi je bilo kar malo žal da sva zapravljala toliko denarja, ko bi lahko uporabila še njihove reči ali pa malo pobrskala po bolhi. ampak kaj češ, je pač prvi otrokuser posted image



(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj po nakupih?
29.12.2006 12:20:06   
najina pikica*
jst sm navalila v šoping tam okoli 20-25 tedna nosečnosti...seznam kaj rabimo za novorojenčka pa imaš na začetni strani RR!
Uspešen nakup ti želim,pa pri kozmeziki ne pretiravaj,da si po nepotrebnem ne narediš zaloge,pol pa od tega pol ne rabiš!
kozmetika-jst od 20 izdelkov,ki mi stojijo v omari uporabljam le trdo milo,olje,fiziološko,palčke za ušesa,vata,bepanten in hladilno mazilo,aja pa za popek smo uporabljali alkohol!

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kdaj po nakupih?
29.12.2006 14:50:48   
Anonimen
Kar precej prej, ker sem imela rok poleti in nisem želela letati po trgovinah v tisti vročini.

Na koncu je pa itak tako, da vedno nekaj pozabiš, zato vzemi po nakupih tudi koga od svojih, da bodo vedeli, kje kaj kupiti, ko bo treba user posted image .

(odgovor članu dorina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kdaj po nakupih?
29.12.2006 22:22:16   
eya
Večje stvari-posteljica, previjalna, banjica, voziček smo kupili dva meseca in pol pred PDP, potem pa še ostale stvari počasi.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kdaj po nakupih?
1.1.2007 17:25:19   
Zamima
Jaz sem bila tam v tretjem mesecu, ko smo nekaj malega nakupili. Vendar bodi pozorna! Predvsem na letni čas, kdaj se bo tvoj user posted image  rodil. Mi2 sva kupovala prve oblekice (predvsem bodije) meseca maja, in sva seveda nakupila en kup bodijev s kratkimi rokavi in brez rokavov (pač navdušenje na vrhuncu user posted image ), no bebica se je rodila sred novembra pol pa si lahko misliš kak sva mimo brcnila user posted image ,... no ampak saj,... te bodije dajem zdaj pod pižamice pa je tudi OKuser posted image .

_____________________________

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kdaj po nakupih?
2.1.2007 8:15:36   
Strawberrie Cherrie
Uf, jaz sem začela kupovati nekje v 5mesecu...nagledala sem si voziček, zbrala posteljico, kupila ogromno cotik ( me še zdaj tepe po glavi št50user posted image Le kaj mi je bilo - ampak meni se je zdelo, da bo naš mali ful drobčkan - japajadeuser posted image user posted image ), izbrala lupinico, potem se poleti kupila že vrtiljak za nad posteljico, pa enih par knjig o otrocih/dojenčkih...potem sem pa čakala na par akcij, predvsem kar se vozička+lupinice tiče...posteljico sem kupila septembra, voziček+lupinico pa oktobra...rodili smo decembrauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kdaj po nakupih?
3.1.2007 0:45:13   
ČebelicaMaja
po morfologiji- mislim da po 20.tednu...sem počasi začela nabavljat...aja, pa konec leta je v BC vedno kaka akcija...za vsakih 10000 dobiš BC bon za 2000sit, takrat sem nabavila pohištvo in ta velike stvari- letos je bilo tudi tako, je pa žal vedno nenapovedano-člani kluba dobijo SMS na tisti dan.

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kdaj po nakupih?
5.1.2007 11:06:34   
lilka
Midva sva prejšnji teden kupila voziček, no jaz sem zdaj v 6 mesecu. Pa naročila bova izdelavo povijalne mize. Oblekice pa še nisem(se morem še zorganizirat in malo prečekitra kako velike je sploh treba), me še ni zagrabilo. Pač tako po malem, da si malo stroške poraqzdelimo, sej ne zmoreš vsega kupit v dveh mesecih.....če sva že za voziček dala več kot 130 jurjev.....

_____________________________

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 21:27:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kdaj po nakupih?
7.1.2007 21:53:22   
pearl
Glavnina nakupov se je vršila mesec do mesec in pol pred porodom.
Ker so zdaj razprodaje, se ti resnično splača kaj kupiti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?