|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   migamo in ne zmigamo
11.3.2007 0:41:20   
malecka
ojla punce sedaj sta minila že dva meseca odkar sem rodila, pa še vedno nisem nič shujšala, kljub vsakodnevnemu gonjenju eliptičnega trenažerja user posted image  to je res za zjokat. sem pomislila na shujševalno, pa ne pride v poštev ker 100% dojim. sem pa študirala, da bi si iz interneta kaj dol pobrala pa ne vem kaj user posted image . tako, da tiste ki ste hujšale po porodu se javite in predlagajte kaj koristi user posted image  , ker sam orbitrek očitno ne.user posted image user posted image user posted image user posted image  upajmo, da bomo kaj kilc zgubili

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: migamo in ne zmigamo
11.3.2007 9:03:16   
Blacky30
Eh, jaz sem se nehala sekirat. Zdaj je 25 mesecev po porodu, pa še nisem izgubila nič kg, kvečjemu sem še pridobila 2-3 zraven. Z dieto pa sem začela najmanj 10x, pa vedno znova obupala, ko po 14 dneh ni šlo nič dol. Zdaj razmišljam o orbitreku, pa ne vem. Če pa pravijo, da je to potem samo obešalo za oblačila. A je res pri vas tudi tako? Al se mi ga splača kupit?

Res je, ko pravijo, da po 30-tem ne gre več kar tako dol. Ker pred leti sem brez težav šla 11 kg dol v mesecu in pol, pa nisem nič stradala.user posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: migamo in ne zmigamo
11.3.2007 9:42:37   
Luskan
Predlagam ti še prehrano po Montignacu - gre za zdrav način prehranjevanja in ne za dieto, zato je primerna tudi, če dojiš. Kljub temu, da ni ideta, hujšaš - jaz imam vsak teden vsaj pol kg manj. Poskusi.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: migamo in ne zmigamo
11.3.2007 9:51:35   
malecka
ja jaz res redno gonim in mi ni to obešalnik za oblačila.

za tega to prehrano po montignacu, pa ne vem, že tako al tako imamo tri različne vrste hrane vsak dan na mizi-tri različne generacije in vsak če met neke svoje želje.
še kakšna ideja?

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?