|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 10:06:07   
JASNA D
Pozdravljene!

Ali ima katera kakšno info kje nabaviti preobleko za Romerjevo lupinico, ki je malo starejša (cca 3-4 leta). Ta je čisto raztrgana (je že dala skoz 3 otročiče), sedaj pa bi rabila novo, ker se je raztrgala tam, kjer so pasovi in kjer je že bila zašita.

Hvala za informacije in LP, Jasna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 10:08:31   
mala maja
jasna poglej v baby centru (tam vem da jih majo), če pa imaš originalno podlogo vsaj kolikor toliko uredu se mi oglasi na RR nabiralnik.

Ti jo bom jaz naredila, samo mora biti originalna vsaj v kolikor toliko dobrem stanju. Jo je treba zdret pa na novo peno zašit pa blago čez...

Sama sem uredu preoblekla kar 4 stolčke. Pa zgleda super.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 10:12:21   
JASNA D
Bom dvignila zdajle rit in šla do Baby centra, drugače te bom pa res prosila, da mi jo porihtaš. Ti javim, kako sem uredila v BC!

Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 10:21:53   
mala maja
hojla no da ne boš iskala. No vso srečo pa če boš dobila sporoči. Ej te lahko še nekej prosim. A bi lahko vprešala kje se da dobit kakšne rezervne dele za lupinico(pas za zapet se mi zatikuje)

LP mala maja

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 14:10:43   
JASNA D
V BC so bili prijazni, takšne, ki bi pasala na mojo lupinico sicer nimajo, me pa bodo danes ali jutri obvestili, če jo lahko naročim pri njih. Ko me bodo poklicali bom vprašala kako je z rezervnimi deli. Napiši mi prosim, katero lupinico imaš (model in letnik).

LP, Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREVLEKA ZA LUPINICO
6.9.2004 14:29:02   
mala maja
Ufff sedaj si me pa dobila.

Pred tremi leti smo kupili po oglasu rabljeno lupinico Rőmer takrat staro eno leto.

Predvidevam da mora biti stara nekje med 4-5 let. Sej drugače je lepo ohranjena(kot nova) samo tisti patentek za zapenjanje se zatika(ne vem ali je mogoče notri kakšen košček piškota padel :)-:)-:)- -ne resno se ne hecam) Ker čakamo še enga bi mi zelo prav prišlo če bi vedela kje je servis ker imam eno čudno"intuicijo" do bo vse skupej šlo pa-pa.

No če boš tako prijazna prosim povprašaj. Če pa prevleke ne boš dobila pa me kontaktirej na RR.

Lp mala maja

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREVLEKA ZA LUPINICO
7.9.2004 8:19:46   
ana1
Mi smo dali preoblečt stolček v Čenčo Žiri. Prinesti pa jim moraš seveda tudi staro prevleko, da po tej naredijo novo. Za ceno pa jih povprašaj.

LP, :rozica:

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREVLEKA ZA LUPINICO
9.9.2004 9:23:08   
JASNA D
Mala maja!

Rezervne dele dobijo z novo robo šele čez kak mesec (zame, žal prepozno). Ne znajo pa nič povedat ali bodo dobili prevleke, sponke, pasove.... Skratka, nič mi (nama) niso pomagala, če ne vejo kaj bodo dobili.

Možek se je odločil, da bova najino prevleko dala samo poflikat k šivilji, ker se je res razparala samo na enem delu, kjer ja lahko kar ena flika 10 X 10 cm.

Žal, ti nisem kaj dosti pomagala, se ti lepo zahvaljujem za ponujeno pomoč. Če bo to naše dete tako živahno v lupinici, kot je sedaj v trebuhu, pa te bom res potem prosila, da mi novo sešiješ.

Mogoče se biom celo pripeljala do Domžal, ker imam tam eno prijateljico....

LP, Jasna

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREVLEKA ZA LUPINICO
9.9.2004 9:31:31   
mala maja
hojla!

Hvala za vprašanje. Mogoče bo res najbolje da se kar odpravim pa kupim novo sponko za zapenjat.

No če boš pa rabila prevlekico pa kar napiši na RR. Se bova že zmenili. Lahko mi jo tudi po pošti pošlješ pa blogo kakršnega češ zraven pa ti jo nanovo zašijem. Če imaš samo tak problem ni težko tastare samo na novo prevleči. Jaz sem svojo iz jeasnom prevleka in je super. Se čisto nič ne trga.

lp mala maja

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?