|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cakalna doba
11.1.2007 22:05:46   
bee00
Mene zanima kako dolga je cakalna doba za umetno oploditev v Mariboru ali v Ljubljani. Opravljene imam ze vse preglede, ce do marca ne zanosim me moj ginekolog napoti na eproveto.In zanima me kaj mi priporocate LJ ali MB?  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cakalna doba
12.1.2007 5:52:45   
Anonimen
MB ima baje mal daljšo čakalno vrsto kot LJ (kak mesec ali 2, ker so baje bolj prijazni). Pri obeh čakaš nekje 1-3 mesece na odobritev komisije (bolj 3 mesece), potem pa še nekaj mesecev, da prideš na vrsto. Računaj tja do 1 leto. Sem pa že slišala, da če imaš nesrečo tudi več.  Če imaš pa srečo pa nekje 6 mescev (če si dan na prednostno listo). Pri obeh so pa vsi strokovnjaki. 

(odgovor članu bee00)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cakalna doba
12.1.2007 8:23:33   
PAMELA
BEE00 pozdravljena.
Glede čakanja je to res ena sama groza.
Naj ti na kratko povem, kaj te čaka že v začetku. Na primer, da ne zanosiš do marca, boš tako dobila napotnico od ginekologa. Veselo boš poklicala v ambolanto za neplodnost, da bi dobila prvi termin za razgovor - in že tu te bo doletel šok: naročena boš šele čez 4 do 5 mesecev (jaz sem klicala v MB 22. aprila 06 in sem dobila prvi možni termin šele 18.09user posted image ). Kot vidiš, že čakanje na začetku. Po moje v LJ ni nič kaj manj.
Jaz ti svetujem naslednje: Ti kar danes pokliči v ambulanto za neplodnost in se prijavi za prvi razgovor (pač rečeš, da že imaš napotnico) in dobila boš termin nekje v aprilu - maju. Potem počakaš do marca (mogoče pa vmes zanosišuser posted image ) in tako dobiš napotnico od svojega gin. Potem čakanje za prvi razgovor (1 do 2 meseca) ne bo tako grozno.

Pa piši nam, kako si se odločila - kako si porihtala termin.

lp

(odgovor članu bee00)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cakalna doba
12.1.2007 8:23:47   
Sulfinija
Ojla!

Jaz ti za čakalno dobo lahko lepovem za MB kamor tudi sama hodim.Lansko leto sma postopek imela marca in nanj sma čakala pol leta,ker ni bil uspešen sma bila z dnem punkcije lanskega marca ponovno dana na čakalno listo in do danes še ni bilo vabila za razgovor za začetek priprav.Čakalana doba se je podaljšala na eno leto.V tole leto naj bi bile vštete že tudi priprave,če bo res tkole držalo se bo nama kaj kmalu ponovno začelo.Naj pa te potolažim,da drug mesec pride v MB ena zdravnica iz porodniške nazaj in se bo baje čakalna doba skrajšala za 2-3 mesece.

Naj ti tile dnevi čakanja hitro minejo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?