|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Po pol ure se zbudi
12.1.2007 20:41:59   
atteya
Zanima me ali je že katera imela enak problem, kaj je vzrok in kako ga odpraviti. Namreč Liam zvečer, ko zaspi, spi 30-40 minut in se potem zbudi. To se zdaj dogaja redno že 2 tedna. Kaj je problem?user posted image Že tko ga težko uspavam... pol pa se zbuja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Po pol ure se zbudi
12.1.2007 22:04:41   
krfjolca
Pri Anžetu je enako. Vem, kaj ga muči - rad bi bil na rokah. Cel dan se nosiva naokoli, ker ga niti slučajno ne smem odložit. In niti slučajno se ne smem usest. No, zdaj ga je začel še zvečer srat. Očitno se bom morala naučit spat med hojo. user posted image No ja, saj mogoče sem se že - več kot pol današnjega sprehoda po polju se niti ne spominjam ... Očitno je že bil nekakšen blackout user posted image

_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Po pol ure se zbudi
12.1.2007 22:20:15   
atteya
O, šit, vidm, da je še nekdo s popolnoma identičnim problemom tukaj.
Mogoče je to res to, pa vendar upam, da ni...user posted image Nama bojo roke odpadle al pa bova z možem šla drugo leto na tekmovanje bodybuilderjev user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Po pol ure se zbudi
12.1.2007 22:25:52   
Naja31
Ja, pri nas je bilo identično.
Čez dan ni spal več kot 20 minut, pol ure. Več časa je trajalo da sem ga uspavala kot samo spanje. In ko se je zbudil je bil že v štartu siten ker je premalo spal, ampak ni pa spal dalj časa.
Tudi zvečer se je zbujal tako . K ose je zbudil, sem ga morala takoj dvigniti. in potem spet nositi okrog in uspavati nazaj.
Kaj naj rečem? Saj bo bolje user posted image

Drugega nasveta nimam. Mi smo problem nocnega spanja resili tako, da spimo skupaj. Ampak to ne priporocam, to je bil izhod v sili.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Po pol ure se zbudi
13.1.2007 12:10:07   
majda12
LP!Naj napišem naš Luka je star 2 maseca in čez dan ful pridno spi,tudi po 4.5ure v kosu,seveda ga budim ampak tako spi kot top občasno mi pošlje kak nasmeh in se nima namena zbudit,ponoči pa zelo težko zaspi zbuja se na3ure se podojiva kar traja pol ure nato pa nošenje po hiši,da me že kar nosi tako sem zaspana: torej sva vsega skupaj gor    po 1.5do 2uri to se nam dogaja odkar je zunaj tako lepo vreme,ker sva veliko zunaj in zrak naredi svoje ,upam pa ,da ni to,to,da je zamenjal dan za noč.user posted image   

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Po pol ure se zbudi
13.1.2007 13:34:41   
Strawberrie Cherrie
krfjolca: poizkusi naslednje - vzami deko in jo prepogni na pol, potem daj malega gor, tako da bo mel glavico izven dekice (no tako naredim jaz) - nato pa ga zavij v štruco -> enako lahko narediš tudi s tetra plenico (na pol) in sicer tako da krake zatakneš za njegove hlače - mogoče bo na začetku ful krilil, vendar deluje -> deka bo topla in ko ga boš položila dol bo mali spal vsaj 2uriuser posted image , pri nas je delovalo...

(odgovor članu majda12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Po pol ure se zbudi
14.1.2007 11:10:10   
moj sonček
Z mojo user posted image  je bilo isto. Ko sem se jo naveličala cel večer nosit sem poskusla tako, da sem ji roko položila na prsni koš in čakala. Prvi večer je jokala s presledko skoraj eno uro in potem zaspala. Drugi večer smo opravile že v 20 min. Zdaj mi že štiri večere lepo zaspi brez joka. Sem pa bila ob njej. nisem je hotela pustiti same. Zaenkrat gre tako upam, da se ne bo spremenilo. Samo vsrajen moraš biti. Naši srčki bi se samo cartali.Saj je lušno a kaj ko so vsak dan težji za nosit.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Po pol ure se zbudi
14.1.2007 19:58:27   
miska2004
Oj,
tudi pri nas smo imeli iste probleme, zbudil se je ali zaradi krča ali pa zaradi polivanja. Mogoče pa še iz kakšnega tretjega razloga. Je pa res, da odkar ga zavijemo v deko in položimo v posteljo, je bolje. Mu verjetno toplota res prija. Pa še toplega medvedka (tistega ki se ga pogreje v mikrovalovki, deluje kot nekakšen termoforček) mu damo na trebuh, da ga greje.

(odgovor članu moj sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Po pol ure se zbudi
15.1.2007 13:02:25   
metaa
Pri nas enako, le da tp traja skoraj vso noč. Sem srečnA, če spi v kosu uro ali dve- to je že rekord. Spi pri meni, tako da imam vsaj kaj od noči. Tolk, da veš, da nisi sama, so še hujše situacije.
Pa lep pozdrav.

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Po pol ure se zbudi
15.1.2007 14:27:39   
krfjolca
No, pri nas ponoči še nekako gre - vsaj zadnji teden. Zbudi se samo za hranjenje, pa zaspi nazaj. Če mi ga čez dan uspe nekako uspavat, je ponoči bolje. Dvakrat mi je noč celo prespal - v kosu 8 ur! user posted image
Čez dan ga je pa res težko uspavat. Večinoma res zaspi le na rokah. Sem pa včeraj poskusila tole z dekico in je palilo! user posted image Hvala london_pariz ;) Sva uspela cel film pogledat z dragim user posted image . Dostikrat pa deluje tudi to, da ga dam spat v kuhinjo pri prižgani napi. Spi vsaj malo dlje, če ne, pa ga vsaka sapica prebudi.

Danes je pa učinkovalo, da sem vzela svojo zaprašeno flavto in mu začela igrat najbolj dolgočasne etude user posted image . Še kar spi user posted image

Je pa res, da se zadnji teden trudim, da bi ga vsaj zvečer odvadila uspavanja na rokah. Očitno ukrepi delujejo. Zvečer se nama je že 3x uspelo uspavati v zibki - sicer sem stala zraven doooooolgo doooooolgo in mu popravljala dudo, ga božala, tresla, zibala.


< Sporočilo je popravil krfjolca -- 15.1.2007 14:30:32 >


_____________________________

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D



(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Po pol ure se zbudi
15.1.2007 17:01:08   
Anonimen
Hihi, identično, že tri, štiri mesece. Zvečer se podojiva, umijeva zobke, pogledava kakšno slikanico, potem zaspi. Čez pol ure se spet zbudi. Včasih zaspi takoj, samo malo jo pobožam po glavici ali ji dam dudo, včasih pa se čisto prebudi in potem skače okrog. V slednjem primeru jo pustim, da se malo razdivja, čez pol ure jo umirim in potem lepo zaspi. Ugotovila sem, da to prebujanje preskoči, če je zelo utrujena in zaspana.

(odgovor članu atteya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?