|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje v nosečnosti
30.8.2008 13:36:05   
Anonimen
Vem, da je bilo že veliko napisanega glede kopanja v bazenih v nosečnosti. Opazila sem, da se nekatere kopate brez skrbi, nekatere pa se raje temu izognete zaradi nezaželenih glivic in kakšnih drugih obolenj. Sama se izredno rada namakam v bazenih, vendar se zdaj v času nosečnosti še niti enkrat nisem relaksirala na tak način, saj me možne posledice vlečejo nazaj. Slišala sem že, da obstajajo posebni tamponi za nosečke in me zanima, ali resnično pomagajo? In zanima me še, če je katera zaradi kopanja v bazenu doživela kaj hujšega, kar bi zares lahko ogrozilo malčka?

Lep pozdravček vsem!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kopanje v nosečnosti
30.8.2008 13:48:42   
panja
Jaz se v bazenih nisem namakala, v morju pa sem letos 14 dni brezskrbno čofotala in si dala duška. Kako in kaj je z bazeni ne vem...
Mislim pa, da je verjetno tako kot pri vsaki stvari, tudi tukaj precej odvisno od vsake posameznice, kako je pač občutljiva...

Ne vem pa ne, tako da...



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kopanje v nosečnosti
30.8.2008 13:52:38   
julika
sama nimam izkušenj s kopanjem v bazenih v nosečnosti.vem pa , da rajši ne grem na bazen kot pa da bi bilo kaj narobe.poznam primer,ko se je znanka šla kopat na bazen.noseča je bila v 6. al 7. mesecu in staknila bakterijo.pristala je v bolnici.nočem te prestrašit.to moraš sama odločit.al pa se pogovori z ginekologinjo o tem.men se tud ful lušta bazena,sploh pa masažnega....ne upam pa tvegat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kopanje v nosečnosti
30.8.2008 14:25:05   
TINKA05
Pred dopustom sem svojo ginekologinjo vprašala glede kopanja v bazenu in mi je rekla, da priporoča ne, naj se pa sama odločim.
Njena medicinska sestra mi je rekla, da se je varneje kopati v bazenu z morsko vodo, saj je slana voda kot fiziološka raztopina. Sama sem tako letos kombinirala morje in bazen z morsko vodo, toplic pa se izogibam. Tamponi pa tudi niso rešitev. Ravno tako se napijejo z vodo.

Nihče ti ne bo rekel, da se kopaj ali se ne kopaj. Boljš da malo zdržiš brez bazenov, kot pa da bi si potem celo zivljenje očitala, če bi bilo kaj narobe. user posted image

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kopanje v nosečnosti
30.8.2008 14:28:34   
Anonimen
Ja, obstajajo tamponi.
Sama se v bazenu nisem kopala.
Sem se pa v morju, in dobila neko hudo infekcijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kopanje v nosečnosti
30.8.2008 16:29:05   
EvCh
In kako si potem to infekcijo reševala? Si ponavadi bolj občutljiva na infekcije ali je bilo ravno tokrat to kopanje nevarno? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kopanje v nosečnosti
1.9.2008 7:32:51   
gbranka
jaz sem se letos pet dni kopala v bazenih v toplicah. Uporabljala sem tampone - kopalne. Ki se ne napijejo vode. Kopalke sem preoblačila vsakič ko sem prišla iz vode. Kakih hudih težav ni bilo.

tako da je vse odvisno od posameznice. Glivice so pa itak stalne spremljevalke nosečnosti. zanje je dovolj že vlažno mednožje, ki pa v nosenosti ni redkost.

Jaz sem imela s sabo za vsak slučaj tudi canesten kremo in svečke.

_____________________________

lp
Branka

(odgovor članu EvCh)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kopanje v nosečnosti
1.9.2008 8:02:01   
Hope2
Jaz sem se pa 2x kopala v bazenih in bila brez problemov. Preden sem šla v bazen sem se namazala s canesten kremo, takoj, ko sem prišla ven, sem pa oblekla suhe kopalke in naprej uživala v senciuser posted image

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 8:10:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?