|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vsakodnevni izcedki
12.2.2007 19:39:50   
ALEKSA13
Noseča sem 7 tednov.  Zanima, ali je katera imela podobne težave v zgodnji nosečnosti z izcedki in do katerega tedna trajajo??
Jaz imam namreč že od kar sem izvedela pred 2 tednoma, da sem noseča, vsak dan rjave izcedke. Dopoldne zelo malo, popoldne pa  več, tako da moram ves čas nositi vložke. Pa občasno imam tudi krče, kot pri menstruaciji.
Ginekolog mi je rekel, da naj ne skrbim preveč za te izcedke, da jih ima na začetku 10 % nosečnic in da ne pomenijo vedno splav. Jaz pa vseeno razmišljam same negativne stvari... 
LP


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vsakodnevni izcedki
12.2.2007 19:58:18   
smotka lonib
Jaz sem tudi imela rjave izcedke. najorej sem v 6T tednu malo zakrvavela. Na urgenci ni bilo nič posebnega, dali so mi tablete dabroston in buscopan. Po treh tednih, ko je prišel moj G iz dopusta, sem šla k njemu na pregled. Na UZ-ju je videl, da se mi je naredil hematom. Zaradi tega hematoma sem do približno 12-13 tedna še imela rjave izcedke, potema pa ne več, ker je se kasneje na UZ-ju videlo, da hematoma ni več.
Upam, da je tako tudi pri tebi in da bo vse OK. Ti samo čimveč počivaj.

Lep pozdrav!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vsakodnevni izcedki
12.2.2007 20:08:46   
ALEKSA13
Lonib,

kaj je to hematom?
Hvala, lp.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vsakodnevni izcedki
12.2.2007 20:16:17   
smotka lonib
To je v bistvu kot krvni strdek, ker se je kri notri nabirala. Zaradi tega sem imela potem rjave izcedke, ker se je ta hematom čistil. Ko se je sčistilo, potem nisem imela več rjavih izcedkov.

Lep pozdrav!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vsakodnevni izcedki
12.2.2007 20:58:09   
Nisaa
Jst sem prejšjo nosečnost  celo imela izcedke in zgleda da ta nebo nič drugače niso lih rjavi so pa rumeni in mi tud nobene svečke ne pomagajo!

_____________________________

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?