|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LEŽALNIKI
26.10.2004 11:25:19   
ava
Punce katere ste malo bolj seznanjene, mi prosim katera pove, na kaj je treba biti pazljiv pri nakupu ležalnika, ali je poleg stabilnosti še kakšna lastnost, na katero moram bit pozorna. Katerega pa ve priporočate? Pa še to, do katerega meseca se lahko uporabljajo, glede na povprečno velikost dojenčka?
Lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   LEŽALNIKI
26.10.2004 11:27:00   
*maja
Najboljši oz. najbolj priporočljivi so tisti ležalniki, ki imajo trdo hrbtišče.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   LEŽALNIKI
26.10.2004 11:54:02   
jagoda
jaz sem kupla v toysu ležalnik, ki vibrira, in ti rečem . ZLATA JE VREDEN ne samo tistih 60 evrov. ima še ene ribice, ki se premikajo in muzika špila. Adam je priden v njem tudi po eno uro. Ne vem, kaj bi brez njega, ker noće ležati v posteljici, ko je buden. do katerege m. pa ga bomo uporabljali pa ne vem.

oprostite za male začetnice. pišem z škratom v naročju.:duda::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   LEŽALNIKI
26.10.2004 14:04:06   
atis
tudi mi imamo ležalnik, kupili smo ga v akciji v babycentru in res je zlata vreden:bravo:v njem je naša ajda zelooo pridna, ima več možnosti za regulirat naslon in pa zraven še poličko, tako da bo kasneje lahko še mal se igrala na njej. zaenkrat je stara 4 mesece, pa je še zelo uporaben.:sloncek:, pa čeprav je zelo živahna :hudicek:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   LEŽALNIKI
26.10.2004 22:01:45   
frutka_
Jaz sem si ga sposodila od moje prijateljice in ga tudi kmalu vrnila, ker mu ni bilo preveč všeč v njem. Nekam je tako hecno lezel na stran in se mi ni zdel preveč udoben. Veliko raje sedi zdaj v stolčku za hranjenje.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   LEŽALNIKI
26.10.2004 23:40:18   
Annny
Jaz bi pa nekaj vprašala...
Pri kateri starosti ste začele uporabljati ležalnik?
1 mesec ali že prej??
Hvala:rozica:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   LEŽALNIKI
27.10.2004 0:12:32   
Seven*
Takoj po rojstvu.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   LEŽALNIKI
28.10.2004 11:48:36   
ana1
Takoj, ko se je detece rodilo. Dali smo ga v ležeč položaj. Naše detece čez dan ponavadi spi kar v tem stolčku, ker zibelke ne mara.

lp, :rozica:

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   LEŽALNIKI
29.10.2004 18:06:55   
Anka*
Mi ležalnik uporabljamo skoraj od rojstva, le da je takrat Svetlana v njem bila le kakšne pol ure dnevno, sedaj pa mnogo več. Imamo sposojenega, če pa bi kupovala novega, bi gledala na to, da je blago trpežno, saj otrok veliko brca in sčasoma se tanko blago oguli (predvsem na spodnjem robu). Nekateri ga uporabljajo celo tako, da ročaje ležalnika z vrvjo vpnejo na strop in tako imajo gugalnico. Ležalnik lahko gotovo uporabljaš do 2. leta, če le otrok želi biti v njem.

(odgovor članu ava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?