|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koščki hrane
7.3.2007 16:03:03   
monika30
Mene pa zanima, kdaj so začeli vaši malčki prijemati v roke koščke hrane (npr. grah) in jesti z roko?

Naš skoraj 9-mesečnik samo premika koščke sem in tja po krožniku, v roki pa zmečka in vrže stran. Edino žemljice in kekse rad gloda.
Drugače mu hrano pretlačim in brez problema poje.

Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koščki hrane
7.3.2007 18:27:12   
smeska
Jaz imam osemmesečnika pa mu naredim še čisto spasirano hrano. Ravno prej sem mu dala v roke keks in je zaradi enega koščka kar precej zbruhal, če je v hrani noče jest. Polento kar ven pljuva. Povejte punce, kako je s temi koščki user posted image


(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koščki hrane
7.3.2007 19:12:30   
lenika
Monika, pri nas je isto, pa je star 10 mesecev, tako, da mene tudi zanima.

(odgovor članu smeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koščki hrane
7.3.2007 21:36:15   
mojsoncek
Nas skoraj 10 mesecnik pa je ravno dva dni nazaj sam zacel jesti zajtrk. Prej sem mu vedno jaz v usta nosila, sedaj pa se je odlocil, da bi jedel sam.
Predvcerajsnim sem mu na kruhka namazala zdenka sircek, ga narezala na majhne kockice in ga zacela hranit kot ponavadi. Potem pa je sam zacel kazati s prstkom na kroznik. No, pa sem mu dala kroznik blizje in je vzel koscek in ga nesel v usta. Prej je pa vedno valjal po rokah ali pa ga je stisnil v pest in potem tlacil pest v usta.
Drugace pa mu ostalo hrano se vedno malo pretlacim, ampak vedno manj, ker ze lepo zveci in uparablja svoje zobke.

lp

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koščki hrane
7.3.2007 22:10:33   
eya
Mi imamo 11mesečnika. Določene stvari rad je sam in mi niti ne pusti, da mu jih jaz dam v usta. Tako je sam žemljico, kruh z raznimi namazi, kakšen košček sadja in mesa. Ampak vsega tega poje bolj malo in zeeeeeelo počasi, tako da mu večino stvari še vedno pretlačim z vilico.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koščki hrane
8.3.2007 10:56:57   
Baucka
Ema je stara 10 in pol mesecev in sama koščke v usta nosi. Ji pa dam vse kaj je mehko in se ustih hitro raztopi. Kuhan korenček, cvetačo, kuhano jaboljko, koščke kruha in veselo papca. Jaz pa še zraven z žličko strašim in jo hranim. Včasih edino bolj nerodno prime in recimo korenček zmučka. Če pa je hrana trda, recimo sveže jaboljko, pa se davi. Tega ne more zmleti. Najprej sem ji sama kuhan korenček dajala, da je vgriznila, nato pa sem ji začela ga v roko dajat, da ga je grizla. Sedaj pa ga vzame kar sama. Tako da kuham večje koščke,da lahko v roko prime. Ne režem na rezine. Saj če hoče s pincetnim prijemom prijet, je spolzko in se ji zmuzne, edino kruh gre na takšen način. Poskusite, samo fajn mehko mora bit. Recimo cvetača, jo samo z jezikom na nebo stisne in je kaša.

Recimo noče pa mi jest skorjice kruha, ker ga ne gloda ampak prevelik kos odgrizne in keks tudi. Tako da ji kruh dajem brez skorjice.


< Sporočilo je popravil Baucka -- 8.3.2007 10:57:47 >


_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: koščki hrane
8.3.2007 21:03:00   
monika30
Baucka, tudi meni se zdi, da mu, ko hoče prijet nekaj v roke drsi.
Bom probala tako kot si rekla.
Hvala.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?