|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče piti po flaški
16.3.2007 0:35:42   
pupa06
Problemčki. Ali mi lahko katera svetuje kako naj mojo pikico prepričam, da pije po flaški? Moja pikica je zdaj stara 3 mesece in se še vedno matramo z dojenjem, kljub temu da spijem 4-5 litrov tekočine na dan (galex čaj za dojenje, hipp čaj, janežev čaj, komarček, vsak dan spijem 1/2 nealkoholneg piva).

Po odpustu iz porodnišnice je visela na dojkah ure in ure (v porodnišnici tudi celo noč), pa sem imela ogromno mleka, zjutraj ko je še vedno jokala, mi pravi sestra, da je to jok lakote, ko pa sem povedala da je celo noč visela na dojki in je tudi pridno pridobivala na teži, pa je rekla da je otrok prenažrt. In tako sem doma dojila tudi ure in ure v prepričanju da imam mleko in da pač rabi toliko jesti. Slučajno sem šla z njo na metelkovo zaradi popka, nakar tam ugotovijo da sploh ni dosegla porodne teže (3030 kg) in je v 16 dneh pridobila samo 90 gr. Začela sem ji dodajati in je hitro nadoknadila izgubljeno, jaz pa sem začela jemati Tametil. Počasi sem začela proizvajati več mleka in nehala dodajati (črpanje po vsakem obroku,...).  Dober mesec sem dojila polno.

Sedaj pa spet problem, ker imam zopet premalo mleka (kljub 4-5 l na dan, redne prehrane, počitka), pikica pa noče in noče sprejeti flaške. Poskušam jo najprej podojiti, nato pa dodati, ampak ona flaške noče in se dere na ves glas. Potem ji ponudim spet dojko in takoj prime, tako da gre dostikrat spat lačna. Spi pa zelo dolgo, do 7 ur na noč v kosu. Probala sem tudi zamenjati flaško, ker sem imela silikonsko dudo, zdaj pa nukovo iz kavčuka, pa nič ne pomaga.

Še vedno se ne morem znebiti občutka, da je 16  dni stradala, zato pa ji hočem dodajati poleg dojenja, da ni lačna in da ne gre lačna spat.

Če ima slučajno katera kakšen nasvet ali podoben primer, mi prosim svetujte, ker do zdaj nikjer še nisem zasledila, da otrok zavrača flaško.

Ponovno sem začela jemati Tametil.


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče piti po flaški
16.3.2007 0:42:15   
Marogica
Čisto na kratko. TUdi moj ta starejši ni hotel-pa ne flaške temveč dude. Ne slikonske, ne iz kavčuke. Smo prav obupali. Nakar sem kupila Aventov nastavek(kot pri magičnem lončku), ki je "mehkejše" izvedbe, za otroke do 3 mes. Tu pa ni bilo več problema, je vlekel in jedel iz stekleničke tako, kot je treba. Tako lahko rečem, da moj ta starejši otrok ne ve, kaj je duda.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče piti po flaški
16.3.2007 7:42:23   
BLAŽIKA
Ja verjetno je res problem v dudi. Probaj najti kakšno, ki je čim bolj podobna bradevicam. Ali pa res ta nastavek.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče piti po flaški
16.3.2007 7:56:06   
Anonimen
joj,  kaj naj ti rečem. Mojuser posted image v življenju ni imel v ustih ne stekleničke ne dude (15 mescev sem bila jaz njegova duda)..sprobali smo vse živo..anatomske, kavčuk...Pil je izključno iz kozarca, pri štirih je pogruntal...in to je to (ne veš kaj bi dala, da bi sprejel vsaj dudo)

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: noče piti po flaški
16.3.2007 21:09:23   
gogi73
Ko sva midva začela s flaško, je bila tudi kriza. Jz sem vedno počakala, da se je umiri, potem pa sem mu čisto počasi flaško približala ustom, toliko da je začutil dudico. Potem je sam odprl usta in flaško sem počasi nagnila, da je kanilo ven malo mleka. Potem je zalavfalo. Sem pa morala biti kar vztrajna, ti povem, da sem se kdaj pošteno spotila in namatrala zraven.

(odgovor članu pupa06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?