|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačenje
7.10.2004 8:43:58   
MINEJA
Mene pa zanima kako imate oblečene vaše malčke? Naš Tinaj je ravnokar prebolel prehlad, pa me mož vedno krega, da ga preveč oblačim ... Če pa me skrbi, da ga ne bi zeblo ...

:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačenje
7.10.2004 8:51:57   
Anonimen
:love:ciao...saj tudi jaz ne vem zjutraj je hladno popoldne je za kratke rokave:zmeden::zmeden:naša pediatrinja je rekla oblečite mu eno plast-rokav več kot sebi.naš pikec pri enem letu ima bodi z kratkim rokavom gor pa trenirko tajnšo,no to je za tukaj ob morju,ne vem kako mraz imate pri vas.papa:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačenje
7.10.2004 8:55:18   
Anonimen
Ja, po mojem je tudi najbolje, kot pravijo pediatri, da ima malček eno plast več kot odrasel človek. Predvsem pa ne poslušaj moža, tudi moj je tak. Potem pa, če kaj naredim po njegovem in je potem karkoli narobe, recimo, da ga manj oblečeš, kot želi on, pa se potem prehladi, bi se najraje pretepla, pa še njega uzraven. Najbolje, da zaupaš svojemu instinktu. Mama po moje najbolje ve. Pri meni je bilo edino takrat še vedno vse prav.

(odgovor članu MINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblačenje
7.10.2004 9:01:42   
Pupica
Mineja, jaz sem z vsakim vprašanjem, ki mi ga je namenila kakšna "skrbna"tetkica, mama, itd...dala otročku še eno cotko gor.No potem pa se je :miska::duda: naredilo na hrbtu ene par rdečih izpuščajčkov, podobni koprivnici. K sreči smo imeli ravno prvo posvetovalnico, in prašala sem pediatra, kaj bi to bilo...sum je bil da je otroček preveč oblečen, in mu je bilo vroče, za vsak slučaj, sedaj še preprem 1 x perilo, čeprov je bilo že prej 2 x splaknjeno.Pa še v hrastovem lubju jo moramo kopati.
Po tem sem si rekla, da ne bom nobenega več poslušala, ampak bom otroka oblekla tako kot sebe+1 lahna stvara več kot jaz. Poleg tega ga tudi na sprehodih ne oblačim na vem kako več, ker je košara zaščitena, tako da je gotovo +4 stopinje več kot zunaj, pa še zavetje.Pa dodatno še dekica čez vse to. Tolk le pogledam, da ima :miska: tople roke.

Samo moje izkušnje!

LP

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblačenje
7.10.2004 9:45:20   
malika
Jaz mu dam eno plast več kot sebi na sprehodu pa je vedno ena dekica zraven pa jopčka-za vsak slušaj.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oblačenje
7.10.2004 10:17:25   
asso
Ha, ha, ... če bi jaz mojemu :duda: (bodočemu) dala en rokav več kot meni bi zmrznu, saj sem jaz sredi zime v kratkih rokavih in pomožnosti še brez nogavic.

Malo za šalo

Lp asso

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oblačenje
7.10.2004 10:21:16   
Pupica
he, he ...asso a je vsaj tvoj dragi kaj bolj "zmrznjen" tip?:)-:)-:)-, ker če je, potem ga obleči, tako kot je on, + 1 plast več;)

malo za šalo malo za res;)

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oblačenje
7.10.2004 14:41:06   
kimi
Jz dam svojemu gor tanke žabice, body z dolgimi rokavi + trenirka + čeveljčki. Pa mislim, da mu je ok. Mame najboljše vejo kako in kaj vse po občutku.

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?