|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po Klomifenu
30.4.2007 17:33:26   
Anonimen
Pozdravljene!

Sama sem jemala Klomifen, v nedeljo pojedla zadnji dve tableti, sedaj pa me že dva dni boli v spodnjem delu trebuha!
Ali je to normalno, glede na to, da klomifen sproža ovulacijo, ali me mora kaj skrbeti?

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine po Klomifenu
30.4.2007 17:39:20   
Anonimen
Mene je pravtako bolelo ob jemanju Klomifena.Ovulacije so bile boleče,zato sem vprašala G,če je to normalno,pa mi je zatrdil,da je to dober znak,oziroma,da dobro reagiram na Klomifen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine po Klomifenu
30.4.2007 17:40:59   
monikap
Anonimna tudi mene je po klomifenu močno ščipalo v spodnjem delu trebuha pa je G rekel da je to normalno tako da se na tvojem mestu ne bi sekirala.Kdaj imaš pa UZ jaz sem ga imela vedno dva dni po zadnji tabletki da je videl učinek in nato sva morala pridnouser posted image želim ti  uspeh in kmalu zagledašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine po Klomifenu
30.4.2007 17:45:16   
Anonimen
Mene g sploh ni naročila na pregled!user posted image
Tudi v prvo sem zanosila po Klomifenu ampak je od tega že kar nekaj let, tako, da se ne spomnim več kakšne so bile bolečine, in tudi takrat me ni naročila na pregled. Vendar sem takrat zanosila takoj v prvem poskusu, sedaj pa teče že ulala mesecev, pa še nič user posted image !
Sem pa imela prejšni mesec hsg, pa sedaj klomifen, upam, da nama uspe!user posted image

(odgovor članu monikap)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine po Klomifenu
30.4.2007 17:52:26   
monikap
Jaz sem pa morala vsak mesec na UZ da je videl kako reagiram na klomifen in vedno je rekel da dobro ko pa mi po 6 mesecih klomifena še vedno ni uspelo me je poslal v ambolanto za zdravljenje neplodnosti kjer sem bila že dvakrat in sedaj me čaka HSG.želim da ti uspe s klomifenom zagledatuser posted image .Glede špikanja od spodaj pa se ne sekiraj kot je rekla dalija to je dober znak ti držim pestke če pa te kaj zanima me lahko vprašaš tudi na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine po Klomifenu
4.5.2007 16:35:58   
saska11
Ja, ja, vse je res, kar ti pišejo. Tudi mene je bolelo, špikalo v trebuhu, ko sem jedla Klomifen tabletke. Pa napihnjena sem bila kot takrat, ko sem bila noseča v 4. mesecu. Kriza. Ampak, to je dober znak! Res!  Zanosila sem po drugem jemanju, sem pa hodila na UZ, da so kontrolirali zorenje jajčec in mi tudi povedali, da imam tisti mesec dve zreli jajčeci in da "naj bova z možem pridna". Pa se je obrestovalo. Imam dvojčici, stari skoraj 4 mesece.

Srečno!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine po Klomifenu
5.5.2007 0:37:28   
pot
Anonimna, edino kar bi te moralo skrbeti je, če bi se napihnila v tem smislu, da bi imela hiperstimulacijo in s tem večjo težo kot običajno. Bolečina je pa pri veliko puncah kar običajna, tudi pri meni je bila, sem tudi sedela težko in se premikala zelo težko. Pa nisem imela hipesrtimulacije. Več si lahko prebereš pod temo Klub Klomifenk in še tam kaj vprašaš (na Upamo skupaj). Če bi bila bolečina preveč huda pa raje pojdi na urgenco, da se prepričaš, če je res vse vredu. Če slučajno ta cikel ne uspe, ti v tolažbo lahko povem, da bo naslednji cikel manj boleč.

saska11, tvoj spominček na K bi pa z veseljem v našem klubu dali na seznam, če bi se nam tam oglasila in sporočila veselo novico, da K pomaga, celo dvojno včasih. Tako bi tudi dvignila moralo vseh, ki se še trudijo. user posted image

(odgovor članu saska11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolečine po Klomifenu
5.5.2007 12:40:31   
saska11
pot, jaz sem na teh forumih med novimi, pa se še ne znajdem tako dobro, kaj imaš natančno v mislih, povej, vse naredim, da komu pomagam, vsaj z besedami in s svojo zgodbo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bolečine po Klomifenu
5.5.2007 13:00:25   
Fargesia
Po UPAJMO SKUPAJ je tema KLUB KLOMIFENK, kjer smo take, ki smo bile ali pa smo še na Klomifenu. in tvoja zgodba bi vsem dvignila moralo! BRAVO za dvojčici!!!!user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu saska11)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bolečine po Klomifenu
5.5.2007 19:03:27   
pot
saska11, tako kot je maša82 napisala. Če se lahko na podforumu ringaraje Upamo skupaj javiš na temi Klub klomifenk (oz. znotraj je tema preimenovana klub pozitivnih klomifenk) in poveš svojo uspešno zgodbo s K. user posted image Ta podforum najdeš na Zanositvi, kot ta podforum Težave z zanositvijo, na katerem je odprta tema, ki jo trenutno bereš.
Pa dobrodošla v klubu, te že v naprej pozdravljam.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bolečine po Klomifenu
6.5.2007 16:26:56   
saska11
Ok, sem našla, se bom potrudila in napisala. Samo malo več časa si bom vzela kot par minutk, bom napisala vse od začetka, zgodbo, ki se je začela, ko sem bila stara šele 16 let. Obljubim. Pa boste potem videle, kaj vse naredi narava. Samo trenutek mora biti pravi.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?