|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PP GT3 v avto??
5.5.2007 16:41:30   
Anonimen
Odločila sva se za Peg Peregotov voziček GT3, sedaj pa se sprašujeva, ali nama bo sploh šel v avtouser posted image . Ko je zložen je namreč še vedno dolg 110 cm, tako vsaj navajajo v prospektu.
Imam pa Škodo Felicijo in ne nameravam menjati avta, ker za to ni financ. Nekaj sva se pogovarjala da bi šla drug vikend do trgovine sprobat če se ga sploh da v avto zložit, jaz pa sem čisto poparjena in ne bom zdržala do takrat, ker mi ves časa samo to hodi po glavi, kaj če se mu bom morala odpovedat samo zato, ker mi ne gre v avtouser posted image . Sem se namreč čisto zapičila v ta voziček in me drugi sploh ne zanimajouser posted image .

Tiste ki ste ta voziček že kupile ali pa ga še boste in ste že sprobale ali vam v avto gre, kakšen model avta imate?
Kako ste s samim vozičkom zadovoljne?
Ali se vam zdi košara navetta res nujno potrebna ali se da tudi brez?
 
Hvala.

< Sporočilo je popravil srček -- 5.5.2007 16:52:14 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 17:00:21   
Anonimen
No ti bom spet jaz odgovorila. user posted image
Moj avto je Corsa in prav lepo gre noter. Glede Navette pa sem ti že povedala. Res ne vem ali bi jo kupila ali ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 17:23:43   
Anonimen
Itak Nogica, od tebe že imam koristne podatke, zanima me še od katere drugeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 17:28:51   
metkica1
Srček jaz ti ne znam še svetovat, sem pa podobno spraševala sama par dni nazaj na temo "obup nad vozički", ker imam sama mali avto punto.
Samo sem se sedaj odločila fiksno za jane slalom pro, ampak še ne vem če gre not, mislim da. Drugač pa kupin quinnija buuza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 17:46:51   
manetka
imamo GT3 in gre celo v kliota, tako da vzameš eno stransko kolo dol, itak je to na gumb, vzameš ga dol zaradi pobite šipe cliota. Imamo tudi košaro naveta in smo jo vozili na zadnjih sedežih notri pa user posted image  pripeto s pasom, ki ga kupiš dodatno, zato smo se odločili, ker je tamala kar bingljala v avtosedežu, ki je v kompletu, saj je za novorejenčka narejen prepokonci. Naša je sedaj stara 5 mesecev pa v tem sedžu še vedno binglja ko zaspi, hm pa ne vem kao je to najbolj varen sedež-lupina.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 17:59:49   
mmž
IZVIRNO SPOROČILO: metkica1

Srček jaz ti ne znam še svetovat, sem pa podobno spraševala sama par dni nazaj na temo "obup nad vozički", ker imam sama mali avto punto.
Samo sem se sedaj odločila fiksno za jane slalom pro, ampak še ne vem če gre not, mislim da. Drugač pa kupin quinnija buuza


Jane slalom pro ti bo šel v avto ( moji prijateljici gre v clio-ta in ni potrebno snemati kolesa), dočim Quinni pa mislim da ne!

< Sporočilo je popravil mmž -- 5.5.2007 18:01:43 >


_____________________________

Dokler ne postaneš mami ali ati, ne poznaš pravega pomena besede LJUBEZEN!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 18:32:50   
Caarmen
Moj nasvet je, da se odpelješ v Ljubljano - malo pred halo Tivoli imaš trgovino PP.  Z možem sva šla tja, parkirala na pločniku pred vrati in smo sprobali zadevo - čisto nič ne komplicirajo. Če naletiš na moškega prodajalca, pa ti bo o voziču povedal vse in še več. Nama se je zdel res prijazen.

V Trzinu - Mami d.o.o. pa imajo skladišče. Delajo od 8 - 14 od pon do pet. Imajo pa parkirni prostor in tudi tam lahko sprobaš...

Z možem sva kupila PP Young. Gre nama v Seat ibizo, ki ima res mali prtlažnik. Snameva dve kolesi pa ga položiva vodoravno. Če ga dava postrani mana koles sploh ni treba dajat dol...

(odgovor članu mmž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 19:22:18   
Anonimen
Manetka, ali se lahko uporablja košara od PP kot "avtosedež" namesto lupinice? Je to a-testirano proti trkom? Kako pa pritrdiš košaro v avto, tudi isto kot lupinico s pasom ki je v avtu, ali pa moraš kupiti še kak dodatek, podstavek kot za lupinico...? Če ja, koliko potem to še stane zraven?
Ker se meni tudi zdi da mora biti otroku ful bolj udobno v košku kot pa cel zverižen v lupinici, še sploh če zaspi in mu glavica opleta naokoliuser posted image . Pa še ful je praktično če ti otrok zaspi že v avtu v košarici, da jo samo na voziček natakneš in ga ne rabiš zbujat za prekladanje iz lupinice v voziček in obratno. Prineseš ga domov in ga kar pustiš noter spat.

Drugače pa res HOČEM tega GT3, me drugi vozički sploh ne zanimajo več in bi bila res zelo žalostna če nebi šel noter. Ampak če vidim da vam ga uspe spravit v Cliota in Corso, potem ni vrag da nebi šel v Felicijo, ker je širša in daljša. Pa bolj globok kuferam ima, čeprav to ni nujno da vse pove.


(odgovor članu manetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: PP GT3 v avto??
5.5.2007 20:19:27   
Anonimen
Poznam eno mamico, ki ima ta vozek in ima novorojenčka notri že od vsega začetka brez košare.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: PP GT3 v avto??
6.5.2007 11:21:39   
lea23
samo za informacijo, mi imamo quinny buzza in ga spravim v prtljažnik od mojega citroena c2!  voziček je res majhen ko se zloži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: PP GT3 v avto??
6.5.2007 14:14:29   
Anonimen
Sem moža nahecala in me je peljal danes v trgovino sprobat če gre voziček v prtljažnik in gre brez problemauser posted image . Sicer je res treba staknit prvo kolo dol, je pa to sekunda dela in to naredim ko je voziček že noter, ker če ne se ne da vrat zapret. Pa polica bo seveda morala ven, ampak to pa je bilo za pričakovati. Nič več glasne muzike v avtu....user posted image user posted image .
Pol sem pa še eno mamico srečala ravno z istim vozičkom in sem jo kar "napadla" če je zadovoljna itd.....In tudi ne uporablja košare, je kupila samo voziček in lupinico. Edino kar jo moti je to, da se ročaja ne da prestavit na drugo stran in ne vidi otroka. Pa sem ji povedala da se da komot strehica staknit in se obrne strehica v kontra smer in ga lahko gledaš sedaj ko je še tako majhen da samo leži. Kasneje pa, ko sedi, pa naj po svetu gleda, kaj bo mene gledal ko me vidi vsak danuser posted image user posted image user posted image .

Tako, da voziček je izbranuser posted image . Sem že boljše volje.

(odgovor članu lea23)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: PP GT3 v avto??
8.5.2007 18:08:52   
3T
Tudi mi smo eni izmed zelo zadovoljnih lastnikov GT3-ja, sicer imamo enoprostorca, tako da nismo imeli dileme z zlaganjem v avto, lahko pa ti povem, da ga uporabljamo od prvega dne dalje ( navsezadnje to tudi PP deklarira ), ležišče v povsem ležeči poločaj, pa je to to. MIdva sva vzela zraven še lupnico SIP, ki pa jo prav tako ne morem prehvaliti, jo uporabljamo še sedaj pa imamo že 7,5kg in 70 cm, kot stolček, pa seveda za prevoz v avtu ( tudi ocene na AMZS testu je dobila zelo dobre ). JAz komplet full pohvalim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?