|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj ostanete z otrokom doma?
21.11.2011 20:36:34   
LittleSun
Pozdravljene

Zanima me kdaj ostanete z otrokom doma in ga ne odpeljte v vrtec? Mene namreč kar pri srcu stisne ko v vrtcu vidim kakšne čist zalimane otroke in posledično tega še moj zboli. Ampak tokrat se pa jaz sprašujem enako, naš je res malo bolan in tudi šmrkav bolj redko. Tokrat mu pa vodeno teče iz noska in malo ima kalne očke. V soboto je kašljal, ampak je kašelj od včeraj na danes ponehal in danes več ni kašlajl. Je ful živahen, sploh ni videti da bi bil bolan. Se mi zdi, da če ga takega vozim k zdravnici lahko še kaj stakne, za v vrtec pa tudi ne vem če je???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
21.11.2011 20:47:29   
dayya
To je pomoje odvisno od otročka do otročka ....... verjetno zaposlene mamice hitreje peljejo malce kašljavega otroka v vrtec kot brezposelne kar je razumljivo, saj se po službah marsikaj dogaja in poskušajo čim manj izostajat od dela biti na bolniški ..... jaz spadam med tiste brezposelne ki se trudim najti ustrezno zaposlitev( pa ne bi sedaj o tem ni tema pogovora) ... če se mi zdi da je moj miško malce prehlajen in da bi mu zjutraj pasalo še malce poležati tudi urco dlje spati ga pustim doma, včasih ko vidim da je malce bolj utrujen preskočiva kak petek in je doma tako sva lansko zimo kar dobro shajala in nisva bila velikokrat bolana vsaj tako ne da bi mogla obiskati pediatra ... o tem sem se tudi pogovorila s pediatrinjo in mi je rekla naj kar tako delam če je le mogoče .... ker se je že zgodilo da sva se šla pokazat pediatrinji (po telefonu dogovorjenu naj le prideva)  no čez tri dni mi je pa pošteno zbolel ker je še tisto kar se ga ni prijelo pobral tam ....

Zato če imaš le možnost da ga imaš dan dva doma ga le imej

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 8:40:26   
dreamhorse
Če bi jo zaradi kašlja in smrklja imela doma, potem bi lahko celo zimo bila v bolniški. Kar pa seveda ne gre...
V kolikor ima otrok vročino, ali se slabo počuti, če je kašelj res močen, utrujajoč, potem ostaneva doma. Če ji teče z noska in 5x na dan pokašlja, ni doma, ker je tako skoraj čez celo zimo.

(odgovor članu dayya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 8:46:57   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Se mi zdi, da če ga takega vozim k zdravnici lahko še kaj stakne, za v vrtec pa tudi ne vem če je???



Mi smo z zdravnico zmenjeni, da v takšnem primeru lahko samo pokličem za bolniško in se nam ni treba hoditi kazat. Lansko sezono smo bili toliko pri njej, da ji je itak jasno, da niti slučajno ne izkoriščamo bolniške, da bi bili kar tako malo doma. Drugače pa ti težko svetujem kaj narediti. Jaz bi mogoče ostala kakšen dan doma, ampak res zato ker se nam ni treba za vsako figo hoditi kazat k pediatrinji, pa v službi mi tudi nič kaj preveč ne težijo zaradi tega. Drugače pa vozijo v vrtec otroke, ki so mnogo huje bolni kot tvoj, čeprav jaz osebno tega niti slučajno ne podpiram.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 9:08:30   
LittleSun
Pri nas je ravno to problem, da pediatrinja ne odpre bolniške če pokličem, torej moramo it tja. Dopusta imam zelo malo, konec leta imamo kolektivni dopust in če želimo bit poleti na morju 2 tedna, potem gre hitro, tako da to tudi ni opcija. Danes je bil zjutraj kar vredu, brez kalnih očk, živahen, niti pretirano šmrkav, tako da je šel v vrtec. Če bi fejst kašljal bi pa tako šla do P.


(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 9:30:27   
*bobika*
Naš sicer redko kašlja..če pa že in je to rahel kašelj, potem gre vseeno v vrtec, saj je res kot pravi dreamhorse..bi lahko bilo veliko mamic potem doma..
Če pa ima vročino, ali fejst hropeče kašlja, pa je doma ..

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 10:00:39   
morje2011
Jaz svoje sploh ne vozim več zdravniku,razen če ni kaj resnega.Če pa malo kašlja ali pa iz nosa teče je pa vseeno peljam v vrtec.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kdaj ostanete z otrokom doma?
22.11.2011 11:02:18   
Najaa
Kot je ena napisala, če bi zarad izcedka iz nosu bili doma, bi bili doma 3/4 leta. Tako pa dokler je samo to, gresta v vrtec. 

(odgovor članu morje2011)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?