|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema po 30.letu ?
24.5.2007 15:53:10   
karamela
RR zanima me katero kremo za obraz  uporabljate in priporočate. Stara sem 33 in se zgubim v vseh teh različnih kremcah.

Ena za gubice, druga za vlažnost, tretja za nevem kaj, pa zaščitni faktor itd.. Jaz pa bi sedaj rabila kr vse v enem. Tega pa v bistvu ne zasledim.

Imam na srečo ful mladosten obraz, se mi pa zdi da je potrebno sedaj neko kvalitetno kremico začet uporabljat iz preventive ki vsebuje vse.  Kaj priporočate, kaj uporabljate pa da ne mašijo por in so nekje srednjega cenovnega razreda nekje okrog  20 €.

Hvala za odgovore in nasvet.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 24.5.2007 21:33:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KATERA KREMA PO 30. LETU
24.5.2007 16:21:32   
Magi*
karamela, to vse skup je en lari-fari. koža se stara, pa če si namažeš nevemkaj gor. krema itak ni dovolj pametna, da bi vedela koliko stara je tvoja koža.user posted image  takoj, ko boš brez kreme, te bo zategovalo, pa če si prej mazal gor La Prairejevo kremo za 500EUR ali pa kako poceni kremo. kremo si je potrebno kupit tako, da paše koži. če je premalo vlažna in luskasta - potem vlažilno. če je mastna in premalo vlažna, potem zopet vlažilno ampak brez maščobe (olj). edino, kar pa res kožo hitreje postara, je sonce. zatorej je fino, če krema vsebuje začitne filtre za UV žarke.

tak da se nikar ne sekiraj, da kaj zamujaš, če nimaš veliko denarja za kremo. kupi kremo, ki tebi odgovarja in se redno maži in ne praži preveč na sončku - pa boš še dolgo zgledala mladostno. jaz uporabljam cliniqueovo superdefence - zato, ker mi edina ne dela mozoljev, lusk, ne zateguje - skratka mi ful paše. cenovno je med dražjimi, ampak mi ni žal tistih 50 EUR, pa še uporabljam jo zelo dolgo (že od januarja, pa še nisem ponucala celega lončka). katera bi pa tebi pasala je pa odvisno od tvoje kože. napiši kaj več o tem, pa ti mogoče kaj pametnega svetujemo.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KATERA KREMA PO 30. LETU
24.5.2007 16:32:13   
tinčica
magi za kakšno kožo pa je ta krema in kok jo je notri

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KATERA KREMA PO 30. LETU
24.5.2007 16:46:07   
karamela
Hvala za tvoj nasvet in mnenje. Sem tudi jaz že par pohval na to Clinique kolekcijo krem.

Jaz se sicer ne obremenjujem preveč z gubicami, bi pa vseeno  rada uporabljala dokaj kvalitetno kremo, pa
tudi če dam 50€.

Evo kupila sem si eno od Oriflame, kao 24 ur vlaži kožo, meni jo je zategovalo pa sem jo dala sestri probat, če njej ustreza. Zdaj sem si  kupila Balea face Beauty effect pa se mi zdi premastna.

Sem bila nazadnje marca za materinski dan pri kozmetičarki (prej 3. leta ne) pa je pohvalila da imam, lepo čisto normalno  mešano kožo, pa bi rada uporabljala kakšno kvalitetno kremo, da to stanje vzdržujem.

v bistvu bi rada samo kakšen nasvet kakšne in katere kreme uporabljate in če ste z njimi zadovoljne, vem pa da lahko na vsako kožo reagira krema drugače.



(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Krema po 30.letu ?
24.5.2007 18:48:01   
Magi*
tale kremca od Clinique-a je Superdefence in obstaja v dveh različicah. ena je za mešano do mastno kožo (to jaz uporabljam), druga pa za suho kožo. sem pa to kremo kupila po priporočilu na forumu planet-lepote, ker sem bila že obupana. imam namreč zelo reaktivno kožo, pa mešano in pogosto so se mi delali mozolji, čez vse to pa se mi je še luščila... skratka, grozno. zdaj je pa res precej boljša, nič več ne srbi, mozoljčki so se umirili, luskic ni več. ta krema je brez vonja, z zaščitnim faktorjem 25, ne maši por, v lončku od 50ml. ko se namažeš, se sprva zdi da je težka, pa se zelo hitro vpije in ni nič mastnega videza. je pa res, da vsaka koža drugače reagira.

moja mlajša sestra ima neko čudo od Amwaya (za staro kožouser posted image ) in ji tudi ful paše, pa ima podobno kožo kot jaz. njej moja krema ne paše.

priporočam, da malo pokukate na forum www.planet-lepote.si, kjer imajo tudi kozmetometer. tam si lahko preberete opise vseh sort kremic njihove sestavine in ocene uporabnic. lahko jih tudi kaj vprašate. tam sem jaz izvedela zelo veliko. predvsem zdaj preštudiram vse sestavine, ki so v kremi.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 24.5.2007 21:34:01 >


_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Krema po 30.letu ?
28.5.2007 21:09:07   
rainbow
Tudi jaz sem tvojih let, s tem da z zelo problematično kožo.

sem ravno danes šla v Muller, si kupit od Biotherma kremo, ker mi je je zmanjkalo in me zasači ena svetovalka in mi predlaga neko novo, še boljšo, od Lancome. Vlažilno in tak. ker je cena isto visoka, sem jo vzela, pol pa mi je še prinesla dva konkretna testerja, čistilno mleko in tonik, kao za darilo. me skoraj kap, kakčna prijaznost. tak da bom videla, če je res, kakor pravi. zagotovo pa sta obe firmi res kvalitetni.

morda res malo obiščeš kakšno drogerijo, včasih znajo fajn svetovat. pa prosiš za testerje, da vidiš, če paše tvoji koži.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Krema po 30.letu ?
29.5.2007 15:24:32   
violinski
Jaz sem dolgo imela Lancomov Vinefit, pa mi je postal 'prelahek'. Sedaj ga uporabljam samo še za tiste dni, ko prav gotovo ne dam make-upa gor, kar pomeni, da ne grem iz hiše. user posted image

Sedaj mi v Muellerju vedno ponudi Lancomov Primordiale, ki mi je zelo zelo zelo zelo všeč, še posebej v kombinaciji s serumom, ampak mi je cena še malo ehm, ehm, ..... Bom morala še kako noč prespati, da se dokončno odločim.

Potem je tu Matis, razen v kozmetičnih salonih ga dobiš še v bivših Beautique parfumerijah (ne vem, kako se jim sedaj reče), običajno sem imela spet vlažilni (hydro gel) serum in vlažilno kremo. Cena prbližno kot Lancome.

Trenutno preskušam eno kombinacijo Oriflame (zaradi cene, res, samo zato) in mi zaenkrat ustreza - Skindividual serum in Royal velvet dnevna krema.

Moja težava je, da mi vsaka krema ustreza maksimalno dve leti, potem postanem nanjo alergična ali pa mi vsaj ne pomaga več pri vlaženju moje uboge scefrane kože.

Glih tako jih imam 33. Let, ne krem user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?