|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem mal žalostna
12.6.2007 18:35:11   
Mojca20
Namreč ,  tako malo sem med tednom z malčkom (3 leta), pa še takrat je tako zaspan in utrujen, ker čez dan ne spi, da kmalu omaga. Danes naprimer je zaspal že ob 17.30 in mislim da bo potegnil čez noč. Čez dan je pri babici in na žalost je tako, da naši otroci večino časa preživijo z drugimi kot z nami. Ali imate tudi vi včasih tak občutek al se to samo meni dogaja? Ah, danes imam krizo, sej jutri bo OK!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 18:38:35   
total
Te čist razumem,jaz sm cel dan z njim še zaenkrat,ampak če je pr komu v varstvu mi je že dolčas po njem,ampak kaj čmo,jaz upam da kljub službi bom lahko čim več z otrokom.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 18:43:31   
Bubamaraa
pri meni je isto... sam s tem, da hodim še v šolo in me 2x tedensko sploh ne vidi, ker prihajam pozno domov (edino, če grem prej iz faxa...).. samo to je danes tak ritem življenja, da če mu ne slediš te čas povozi... nimamo kaj...user posted image ..mislim, da dandanes je tuk naporno in sfursirano vse skupi, da dobesedno svaka čast vsem, ki lahk to furamo....user posted image

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 19:11:14   
lojzika
Kaj pa če bi hodil popoldan za kakšno urco spat pa ni varijante? Npr da gre v varstvu spat za eno urco. Sej nekateri otroci menda še spijo pri tej starosti popoldan

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 19:24:12   
jooly
Kriza je, ja... Edino kar lahko nardiš je, da tistih par uric med tednom, predvsem pa vikend, res maksimalno izkoristiš. Včasih pa si je enostavno treba utrgati prost dan, in ga nameniti samo svojim najmlajšim.

_____________________________

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 20:11:59   
Anuška79


IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Kaj pa če bi hodil popoldan za kakšno urco spat pa ni varijante? Npr da gre v varstvu spat za eno urco. Sej nekateri otroci menda še spijo pri tej starosti popoldan


Naš bo septembra star 4 leta in se le enkrat, maksimalno dvakrat na teden zgodi, da opoldne ne gre spat.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 20:25:47   
živa
Jaz te čisto razumem. Sem letos, ko sem šla v službo, tudi sama pisala podoben post (mali je star 16,5 mesecev). Zdaj smo se vsi malo navadili; popoldne smo skupaj največ 3-4 urce, čez vikend pa potem maksimalno. Jaz se tolažim s tem, da mu je v varstvu super in da mu stari starši nudijo vse in še več, kot bi mu jaz. Potem je pa popoldne in čez vikend toliko lepše.

Morda pa bi bilo res bolje, če bi čez dan kako urico pospal, potem bi bila popoldne več skupaj. Poskusi ga prepričati, da je to način, kako bosta več skupaj, pa babica naj vztraja ... če ni že prepozno za nove navade.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 12.6.2007 20:26:45 >

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 21:00:43   
Anonimen
Uf, jaz ga imam pa čisto dosti, res. Ob treh grem iz službe ponj v vrtec, potem pa do osmih pol devetih ...  me goni ko merjasca ... ma če bi bil še uro dlje pokonci, bi dol padla.

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 21:05:49   
Anonimen
Evo, zdaj je prišel iz njegove sobe, kjer naj bi zdaj že spal, in rekel, da mu je dolgčas ....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 21:39:37   
Rubin.
Tudi jaz o tem večkrat razmišljam, ali je prav da naši otroci preživijo več časa z drugimi ljudmi, kot pa z starši. Pa tudi potem ko gre v vrtec, je praktično tako kot bi bil v službi z naduro (9 ur). Ne vem meni se ne zdi prav, ampak očitno tako je in tako mora biti. Je pa tudi res, da se mogoče mama, ki ima otroka ves dan pri sebi z njim manj ukvarja, kot ti, ki ga imaš 3 ure, pa tiste kvalitetne, potem pa so tu še vikendi.
No, jaz se lahko samo možu zahvalim, da mi omogoča, da sem lahko doma in se res maksimalno posvečam naši mali mis. To uživanje bo trajalo še eno leto, nato pa bomo poskusili z 4-urnim varstvom v vrtcu, se mi zdi čist dovolj, da se naigra z sovrstniki in da pride malo od doma.
Otroci tako hitro odraščajo, da ta predšolska doba mine kot bi mignil, nato pa smo starši itak v drugem planu.
Tako da, res imam srečo, da sem lahko doma.
Kaj ti predlagam: maximalno izkoristi čas, ki vama je dan in čimmanj misli, kako bi lahko bilo, če bi bilo ......

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 22:17:21   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

... me goni ko merjasca ...


user posted image user posted image user posted image


Drugače pa tudi jaz tako razmišljam, kot ti. Drugi mi ga bodo vzgajali, vrtec in tašča ter tast. Jaz delam do 16:30, potem pa še vožnja iz Ljubljane v Tržič...me kar srat* prtisne, ko se spomnim na to. Tako življenje začnemo naslednji mesec, ker se selimo iz Ljubljane. Mi pa preostaneta na dan celi dve uri, ko bom lahko z njim.user posted image

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sem mal žalostna
12.6.2007 22:46:20   
Naja31
Te čist razumem.
Jaz sem poosebljena "slaba vest".
Pa sem glede na ostale kar velik z otrokom, vsako popoldne od 15.30 do 20h, in cele vikende. No, včasih imam kakšno popoldansko službeno, ampak če se le da se temu izognem.



Ta teden imam slabo vest, ker sem prejšnji teden bila 4 dni službeno odsotna. Naslednji teden jo bom pa imela ker bom čez 14 dni spet službeno odsotna. Kaj' čmo, saj je treba delat.

Sem pa zadovoljna, ko zvečer ob 20h zaspi, ker bi drugače jaz prej dol padla user posted image .

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 12.6.2007 22:47:12 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sem mal žalostna
13.6.2007 0:05:45   
Zvezdica
še jaz pristavim svoj lonček;
2x na teden si v službi organiziram, da začenm okoli 12ih pa tam do 19ih (ker drugače nimam časa zase), pol mam malega le za eno uro, ker gre spat ob 20ih.
Drugače sem z njim od treh dalje, v vrtec gre ob pol devetih. Dejansko sem veliko časa z njim, pa se mi zdi še vedno premalo. In imam kar slabo vest, če si kdaj vzamem čas zase.

Sej če bo kmalu kaj ratalo (nova user posted image ) bom max izkoristila ves dani čas samo zanj.

Čim več lepih trenutkov s vojimi user posted image .

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sem mal žalostna
13.6.2007 7:28:36   
mika
jaz sem z našo pupo ponavadi cel dan in imam podobno kot splišniuser posted image . non stop sva zunaj, večkrat tud dedi čuvanje prevzame, ker bi mi drugače bajto okol obrnila.
jeseni začnem delat in nimam pojma kako bo izgledalo. že tega me je strah, da gre v vrtec, ker bo to njen prvi korak v realno življenje. za vrtec smo najprej dobili negativni odgovor, pol pa pozitivnega in so vsi bili veseli, men pa je šlo na jok. dobro vem, da je edino pravilno, da bo v vrtcu,  ampak me skrbi kako se bo privadila. upam, da bo brez težav in da se sekiram za brezveze.

drugače pa ima zaradi službe slabo vest moj mož. dopoldan dela v šoli, domov pride na kosilo, potem pa gre delat na klub. včasih se vidita šele zvečer, ampak takrat je samo njegova. on jo stušira, naredi večerjo, igrata se, jaz pa imam malo miru.

dva krat na teden grem na fax, pred izpiti sem popoldan  večkrat v knjižnici in jo po dveh urah ful pogrešam. ko pridem domov imava eno uro samo cartanja. ko sem v knjižnici jo pazita moja starša. vem, da je zelo vesela te spremembe, ker se mi zdi, da me ima včasih po celem dnevu  že dovoljuser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 13.6.2007 7:30:06 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: sem mal žalostna
13.6.2007 7:57:45   
Lenny
Mojca20, te čisto razumem. Hvala bogu delam samo do treh in sem tri pa pet minut že v vrtcu, v.d. mož pa iz službe domov pobere minija pri babici in dedku. Od pol štirih pa do sedmih je edini čas, ki ga imamo med tednom z otrokoma. To poskušamo na nek način izkoristiti, prah pa ima na policah fešto do petka, ko delam do enih in ga imam čas preganjati.
Dan tako hitro mine, da je groza. Zvečer se večkrat znajdem v skušnjavi, da bi jima dovolila biti dalj časa pokonci, samo da bi bili še skupaj, ampak ta veliki mora zjutraj ob 6.20 vstati, v vrtcu pa ne spi več, tako da .... šmrc .... ob sedmih je med tednom konec dneva, med vikendom pa ob osmih.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?