|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 11:00:21   
Maxica
Naš skoraj triletnik je prejšnji teden preboleval eno virozo, vročina dva dni mal čez 39, pa prehlad, v soboto smo pa kmalu po deseti uri šli samo na kratek sprehod, ker se nam je že mešalo v stanovanju. Je bilo pa res tako eno čudno sonce, meni so se začele kar oči solziti, on je pa postal po ličkah ves pikast. Take nekakšne rdeče pikice, kot podkožne. Nakar še po rokicah. Smo šli hitro domov, kjer so po rokicah izginile, po obrazu jih pa ima, pa nima, ima, pa nima.user posted image  Prej smo spet šli malo ven, sem ga namazala s kremo za sončenje, ampak so se mu pikice po obrazu spet prikazale. Smo prišli nazaj v stanovanje, pa so izginile.user posted image  Pojma nimam, kaj je zdaj to. Je možno, da bi bila kakšna alergija ali občutljivost na sonce, ozon ali kaj podobnega? Čeprav je bil letos že ful na soncu, pa še ni bil nikoli tak. Sicer gremo v sredo itak k zdravniku, ampak se bojim, da ravno takrat ne bo kaj pokazat, pa bo rekla, da itak nič ni. Ima katera že podobne izkušnje?

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 11:34:24   
Luns
Pri nas so se malemu tud nardile take drobne pikice po ličkih, kar iznenada, ko nekaj dni ni bilo sonca so se malo zmanjšale, sva šla k zdravniku mu je dala fenistil kapljice in je bilo dobro.

< Sporočilo je popravil Luns -- 11.6.2007 11:35:24 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 11:37:04   
Lenny
Mogoče niso nastale zaradi sonca, ampak zaradi temperature. Ko je bilo našemu tavelikemu prevroče, je dobil pikice in izpuščaje. Takoj, ko se je shladil, pa so postopoma izginili.
Res pa samo ugibam, če bi to lahko bil vzrok tudi pri tebi.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 11:38:48   
Maxica
Ne, tiste pikice od vročine so drugačne, se mu tudi kdaj naredijo, če je preveč oblečen npr. ponoči. Teh na obrazu se pa ne tipa, so malo večje, podkožne. In naredile so se mu samo tam, kjer ni bil pokrit z oblačilom - obraz in rokice.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 12:08:27   
honey
Naš jih je imel pa po vratu, ko je bil v toplicah 1 teden in ko je prišel domov, sem opazila take drobčkene pikice po vratu - se pravi tisti del, ki je gledal iz vode. Samo po obrazu jih pa ni imel. Pa sem mu 2x namazala z Panthol kremo in so izginile. Pa je tudi ves čas na soncu oz. zunaj, ampak jih še nisem videla.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 12:10:07   
facka
probaj narediti test, pa mu gor povezni eno kapo s šiltom, magari tvojo, ker je večja in pojdite ven, pa naj se proba obračat tako, da mu sonce ne bo obsijalo obraza.

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 13:18:23   
ajrin
Mogoče pa teli izpuščaji pašejo k virozi, saj sta jo tudi našedva prejšnji teden prebolevala, v soboto pa sta bila vsa marogasta in pikasta po obrazu, pike pa so postale še posebej izrazite na soncu....
Tko, da tud jaz ne vem kaj bi bilo...
LP Irena


_____________________________

Irena z ropotijo (Luka 9, Domen 7, Miha 4)

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Občutljivost na sonce al kaj?
11.6.2007 20:43:23   
Jessy
Maxica, če bi bila alergija na sonce, potem bi se izpuščajčki (pikice) pojavile okrog vratu (tam so najprej), potem pa po notranji strani rok, pa tudi nog. Po ličkih se zlepa ne pojavijo, tako da menim, da gre pri vas za kaj drugega.
Le pejte se pokazat zdravnici! Tudi, če se takrat ne bo nič videlo, bo zagotovo vedela za kaj se gre, saj zagotovo niste edini primer.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu ajrin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?