|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rokavčki
14.6.2007 10:59:48   
Tajduška
Pozdravljene.

Moja deklica je stara 19 mesecev in na kopališču niti slučajno ne eli v obroč.
Zanima me, pri kakšni starosti ste otrokom nadele rokavčke, glede na to, da sem zdaj gledala v babycentru in imajo rokavčke samo od 6 let naprej!?!

Hvala za odgovore,...

Tajduška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rokavčki
14.6.2007 11:06:17   
lukec
Jaz kot otrok nisem bila nikoli v obroču, sem se učila plavat samo z rokavčki. Splavala sem pri 4 letih. Videla pa sem jih tudi za manjše otroke, 3+.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rokavčki
14.6.2007 11:09:01   
Anonimen
moja tavečja je z rokavčki od enga 2 leta dalje. oz še kak mesec prej.
tamal 13 m jih je tut letos mela na morju že, sam ni da bi jo spustu, sam malo zarad povečane varnosti ampak jo je še vedno traba v vodi držat ker drgač kr glavo potunka v vodo :)

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rokavčki
14.6.2007 11:22:49   
BLAŽIKA
o je še vedno traba v vodi držat ker drgač kr glavo potunka v vodo


Ja tudi moja punčka se kar potopi pa čeprav ima rokavčke, jo je treba držat. Imamo pa te majhne od 2 leta naprej.


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rokavčki
14.6.2007 11:23:21   
nani11
Pred leti, ko se pri nam ni dobilo obročkov s hlačkami ampak so bili čisto navadni obročki sem dala 9 mesečni hčeri na roke rokavčke in jo vtaknila v najtamanjši obroček, ki sem ga dobila. Pa se je to zelo dobro obneslo. Naslednjo leto je še tudi imela obroček in rokavčke, je pa tudi zelo pogosto odšla brez obročka v vodo samo z rokavčki in se je tako namakala. Se pa je počutila dosti bolj varno če je imela rokavčke gor. Kolegica je imela za tamalega manjše rokavčke pa sploh ni hotel v vodo z njimi, ker ga niso držali vredu gor. Ko pa sem ji posodla od naše tamale večje rokavčke je pa bil zelo navdušen, ker se ni več potunkal. Rokavčki gredo ponavadi zelo težko gor in tudi zelo težko dol (vsaj pred leti je bilo takouser posted image ) zato ne bo nič narobe če bodo malce večji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rokavčki
14.6.2007 12:37:11   
honey
Naš je imel že lansko leto na morju pri 15 mesecih samo rokavčke, za obroč ni hotel niti slišat. Pa ko smo doma napolnili bazen, je bil z obročem notri 2 min, ko smo ugotovili, da mu ni všeč, smo mu dali rokavčke gor in je navsezadnje bil notri cel dan. Obroč otroka bolj ko ne ovira, vsaj našega je in že lansko leto je bil v velikem bazenu samo z rokavčki. Res pa je, da mu damo gor nenapihnjene in mu jih šele na roki napihnemo, ko pa jih hočemo sneti, mu jih tudi na roki že spustim.

(odgovor članu nani11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?