|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 12:04:21   
insidia
Pozdravljene bejbike,

sem vaša nova članica in marca naslednje leto se nam bo pridružil najin prvi škratek. Novica je seveda super, ampak počutje že od prejšnjega tedna pa precej nadležno. Zjutraj me mučijo slabosti, utrujenost, prebavne motnje...zvečer pa močno tiščanje v predelu želodca in to ne glede na to, ali zvečer kaj jem, ali ne. Ima katera podobne težave in mi lahko svetuje, kako naj jih omilim?

Vroč pozdrav vsem user posted image  in tistim, ki ste to že ali še boste dale skozi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 12:11:11   
Barbara111
Pri obeh nosečnostih sem bruhala in hujšala.Pri prvem sem bila do 4 meseca na infuziji.Proti slabosti je ingver.Zjutraj v postelji pojej sam suhi keks brez dodatkov.Meni so še preprečili gibanje samo ležat sem mogla in še to v bolnici.

(odgovor članu insidia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 12:27:06   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam ti za nosečnost. Nas je pa že kr nekaj marčevk na tej temi in se nam lahko pridružiš v čveku.
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1634951&mpage=1&key=


(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 12:48:15   
Nasy
veš, kako so meni rekle malo prej

dobrodošla v klubuuser posted image


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 13:44:17   
speli
punca kaj te še vse čaka..
verjem mi pa na eno besedo, če boš veliko bruhala, nič jedla in pila, in da bo to trajalo več kot en teden pojdi na ginekologijo da te dajo na infuzijo, res pomaga in močno zmanjša vso agonijo..
men sicer ni pomoči ker sem noseča z dvojčki in me pestrije vse mogoče zadeve (migrene itd),ampak vspodbudno je tudi to, da te bo pri 12 tednih minilo...

(odgovor članu insidia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 14:05:04   
ašun
Mislim, da ni nobenega zdravila. Jaz sem do 16t redno vsak dan bruhala. K sreči sem od prej imela dovolj zaloge in mi ni bilo treba iti na infuzijo. Sem pa zbruhala tudi prepečenecuser posted image .

Zdaj v 31 tednu mi pa spet ratuje slabouser posted image , ampak ni tako hudo.


(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
20.7.2007 23:17:13   
mana25
Čestitke nova nosečkauser posted image dobrodošla v klubu,kjer je za članstvo potrebno bruhanje,slabost,neprespanost .....user posted image user posted image Jaz sem v 19t in še občasno bruham in slabosti se še tudi pojavljajo ampak je precej bolje kot prvih 12t ko sem že skoraj obupalauser posted image Svetujem ti lahko samo to da se pogumno sooči z temi tegobami,ker bodo minile,če ne prej ko boš rodilauser posted image
Pogumno naprejuser posted image


_____________________________

Najina Urška je prijokala 05.12.2007


(odgovor članu ašun)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
23.7.2007 11:41:53   
insidia
Jutro,

hvala vam za spodbudne besede. Me tolaži to, da nisem edina, ki jo muči slabo počutje itd. Sej verjamem, da zadeva mine in ko rodiš, so te težave pozabljene, a trenutno se pač moramo boriti same s sabo.

Lep ponedeljek vam želim.

(odgovor članu mana25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: slabo počutje od 5. tedna dalje
24.7.2007 9:20:34   
martinuška
Najprej ti še jaz čestitam! user posted image

Tudi jaz sem imela precejšnje težave s slabostjo in bruhanjem, sem pa šele proti koncu te kalvarije (se je nadaljevalo nekje do 6. meseca) ugotovila, da mi pomaga predvsem to, da sem skoz jedla kakšne suhe kekse, prepečence in kruh. Pravzaprav sem zadnji mesec preživela s sendviči, ker mi čisto nič drugega ni ustrezalo in sem večinoma vse ostalo zbruhala. Nato pa mi je celo ginekolog rekel, ko so se mi slabosti že nehale, da bi lahko normalno jemala Rupurut, ker ga lahko jemlješ v nosečnosti...

Moj nasvet: jej skoz ves dan malo, ker slabosti predvsem pridejo, ko nimaš nič v želodcu. Jaz sem imela ves čas zraven sebe kake suhe kekse. Meni ingverjev čaj ni nič pomagal.

(odgovor članu insidia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?