|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   canesten
8.8.2007 15:24:00   
Anonimen
Mene nekaj zanima. Ginekologinja mi je rekla, da moram jemati canesten svečke 3 dni, ni mi pa povedala, koliko časa ne smem sexsat. Problem je v tem, da v času ko bom vzela zadnjo canesten svečko, so že moji plodni dnevi. Je morda boljše, da vseeno počakam na naslednji mesec in plodne dneve?

Sara 30

Hvala vam
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: canesten
8.8.2007 15:54:57   
zarjica
Ko sem jaz dobila 3 canesten svečke, mi je g rekel, da spolni odnosi niso priporočlijvi.
Ti pa zdaj imaš po mojem 2 možnosti:
1.) S Canesten-om začneš danes in torej v soboto že lahko imaš spolni odnos (mogoče pa ovulacije vseeno ne zamudiš)
2.) Če ni zelo hudo, pa počakaj še nekaj dni, imej normalne spolne odnose in naslednji teden, po ovulaciji, normalno začneš z zdravljenjem s canestenom (če bo do oploditve prišlo, canesten itak ne škodi!)

Jaz bi se na tvojem mestu odločila za 1. varianto. No, to je moje mnenje, upam, da ti bo kaj v pomoč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: canesten
13.8.2007 10:27:24   
daga11
ALLO
PA TI JE DO SEXA - MENI NI BILO KER ME JE VSE PEKLO - POTEM SPLOH KO SEM ŠLA NA WC!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: canesten
16.8.2007 12:29:36   
Kate81
Pozdravljene!
Sicer sem nova tukaj, vendar pa vas prebiram že kar nekaj časa. Opazila sem, da imate dosti preglavic z glivicami in vnetji, nikjer pa še nisem zasledila, da bi katera uporabljala Multi-Gyn gel. Kupi se ga lahko v vsaki lekarni brez recepta (ko sem ga nazadnje kupila je stal okoli 9 evrov), in meni zelo pomaga kadar imam izsušeno, pekočo ali srbečo sluznico. Vendar pa ga uporabim takoj, ko se pojavijo prvi nadležni znaki. Je pa primeren za vse, tudi za nosečnice, saj je izdelan iz čisto naravnih snovi, in celo na priloženem listku piše, da ga lahko brez nevarnosti uporabljajo tudi nosečnice in doječe matere. Edino po spolnem odnosu (če želite takrat zanosit) ga ni priporočljivo uporabljat, ker pomaga vzpostaviti naraven pH (kisel) vaše nožnice in s tem zmanjša dejavnost spermijev (sperma je alkalna). Pa da vam malo napišem za kaj vse je dober: preprečuje in odpravlja bakterijsko vaginozo (BV), omeji neprijeten vonj in izcedek, neposredno blaži srbenje in iritacije, takoj ublaži vaginalne težave, izboljša stanje vaginalne flore in tkiva, deluje proti glivicam ter je varen in naraven.
No malo sem se razpisala, pa upam da ne zamerite in da sem s tem kateri pomagala. Se še beremo!

(odgovor članu daga11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?