|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpliv dednosti
27.8.2007 7:51:28   
Polona31
Ojla!

Punce zanima me ali ima dednost kakšen vpliv na teževa pri zanositvi? Recimo če so vaši starši imeli te težave, da so morali čez več preprek da so vas dobili, ste imele tudi ve težave pri zanositvi?
Skrbi me, ker moja straša sta se 6 let mučila da sta dobila mene in jaz sem njun prvi in edini otrok. Sedaj ko se z mojim user posted image  odločava da začneva naročati najinega user posted image , me skrbi da bo tudi pri nama tako dolgo trajalo.

Hvala za vse odgovore!

Polona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpliv dednosti
27.8.2007 8:19:05   
Anonimen
Vse to je odvisno, kakšno stanje imaš ti v maternici, kakšne plavalčke ima tvoj dragi, veliko vpliva stres, ....
Sem pa tud jaz mislila, da sem kaj podedovala, pa mi je g. rekel, da to ni dedno in je odvisno od zgoraj napisanega. Predvsem sem se sekirala jaz osebno, ker 1 moja teta se je matrala 11 let, pa ima 2 naravno spočeta otroka. 2 teta pa se zdravi že od 24 leta, danes pa jih ima 37- 13 let!!!!!
Predvsem se s tem ne obremenjuj, bodi optimistična, spontana.
user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vpliv dednosti
27.8.2007 9:10:11   
spelka12
Polona31 živjo.Iz mojih izkušenj ti lahko povem samo to,da imam endimetriozo,ki pa je na žalost dedna.Vse ženske v našem klanu so jo imele in vse imamo iste težave.Tudi g.mi je potrdil,da je dedna.Vendar to je samo pri nas.Ne obremenjuj se.Čimveč user posted image user posted image s tvojim user posted image  in kmalu boš zagledalauser posted image  user posted image .Veliko user posted image vama želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vpliv dednosti
27.8.2007 9:41:48   
Anonimen
Jaz dvomim da je. Moja mami je bila 5x noseča brez problemov. Enkrat zanosila na tabletkah. Tete vse takoj zanosile ko so se spomnile. No midva se pa že več kot leto matrava. Nikoli ne moreš vedet kako bo. Pa ne se že v naprej obremenjevat.user posted image

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?