|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Počasnost in zasanjenost v šoli
3.12.2009 11:38:11   
Meggi
 Morda mal čuden naslov, a se dogaja.

Poslušam vse to. A nihče ne zna povedat kako pomagat. Zaenkrat sem spročila posvet pri šolski psihologinji. Bomo videli.

Otroku bi rada pomagala a preprosto NE VEM KAKO?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Počasnost in zasanjenost v šoli
3.12.2009 12:32:30   
noranate
A ti to mojo ta drugo opisuješ. Njej je bilo vse brezveze, zasanjano je zrla skozi okno, če jo je učiteljica poklicala, se je obrnila, ji podarila "angelski" nasmešek, in vse je bilo v reduuser posted image . In potem spet jovo na novo. K sreči se je to dogajalo tam nekje do 3. razreda, v 4. so prišle ocene in jo je bilo sram slabih ocen, predvsem ker se je gibala v družbi deklic, ki so se rade učile in mislim, da nas je to izvleklo.
Pri delanju nalog velikokrat nisem zmogla in mi je priskočil mož na pomoč  oz. starejša hčer. Zanjo je bilo vse dobro narejeno. Mi ni pa takrat nihče predlagal naj se obrnem na kakšnega psihologa ali kaj podobnega. Vsi so menili, da je to pač pri njej ena razvojna faza, ki jo mora dat čez. Drugače je zelo mirna, zasanjana deklica, ki tudi danes velikokrat pobegne v nek "svoj" svet. Je umetnik po duši, z vedno nasmejanim obrazom, kot bi me hotela potolažiti češ, saj bom še prehitro odrasla mamiuser posted image . Sedaj je v 5. in ima zelo lepe ocene. Sem vesela in ponosna nanjo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Počasnost in zasanjenost v šoli
3.12.2009 18:42:40   
Meggi
No, fajn, da se vam je tako izteklo.

Ima res veliko podobnih znakov. A vidim, da ni zadovoljna s svojim izdelkom; npr. pisavo, hoče imet lepo, a potem ji zmanjka časa. Ravn tako z risbico, radira barvice, potem pa pride ven res mal čudn. Morda tudi samozavest. Nisem taka, da bi hotla imet neki "top", al pa da bi jo zarad tega "masirala". Sama sem prej v kontra smeruser posted image  Tudi pohvaljena je za svoje delo.
Res je pa med počasnimi pri vseh drugih opravilih. Uredi se zelo počasi, obleče, kaj šele ko se prehranjuje.

Načini spodbude in motiviranja me zanimajo.  Predlog z nagradami a ne materialnimi; na sprehod s kužkom, obisk prijateljice,....

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Počasnost in zasanjenost v šoli
4.12.2009 2:20:44   
noranate
Jaz sem vsakodnevno poslušala, da ni tekočih stvari naredila v "kotičku", zato naj to nardi z mamico domauser posted image . kar pa se tiče motivacija, ne vem no. Smo poskušal tako, da smo ji obljubil kopanje v Čateških en dan, pa nekakšnega psička je dobla (plišastga), ki si ga je dolgo želela. Sam pri nas je pomagalo le tisto :pusti času časuser posted image . Ti se še kar naprej trudi, posveti ji mal več časa, ko bosta sami, brez bratov ali seste, kakšni skupni sprehodi, vožnja s kolesi, pogovori. Kaj več pa, ne vem če je smiselno, saj je še majhna. Po mojem bi te tud v šoli opozorili, če ne bi bilo vse o.k.user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?