|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oteklina in vnetje
12.9.2007 13:05:49   
Anonimen
Pozdravljene.

Naj vam opišem svoj problem in upam, da se bo našla katera, ki ve kako in kaj...

Začelo se je pred cca. 1,5 meseca, ko mi je vedno po spolnem odnosu vhod v nožnico zelo zatekel in spremljal me je pekoč občutek, podoben tistemu pri vnetju mehurja, ko peče in moraš vsake 5 min na WC. Iz nabreklega dela sem rahlo krvavela. Bila sem pri G, in je rekel, da je rahlo vnetje. Dobila sem svečke Gyno-Daktarin, katere sem uporabljala 7 dni. Poleg tega sem si nožnico vsak dan pridno mazala in si jo še z gelom Multi-Gyn.
Po končani uprabi svečk je sledila M. S partnerjem dolgo nisva imela spolnih odnosov - najprej zaradi uporabe svečk in potem zaradi M + tega sva želela, da se vse skupaj čimprej vrne na stare tire.
No, in potem sem v soboto dobila močno srbečico ta m spodaj, ki je trajala samo čez dan. S partnerjem sva zvečer imela odnos, kajti nisva več zdržala in bila sem ok. Med odnosom me je začelo peči, morala sva nehati. Spet je bilo isto - pekoč občutek, oteklina, krvavitev iz nabreklega dela. Oteklina v roku 24h vedno izgine.
Danes pa sem dobila rjav izcedek, čeprav še sploh M ne sme priti, in tam doli me peče in imam spet čuden občutek, kot da me na WC. Vem pa, da to ni vnetje mehurja, ker tisto vem, kako izgleda.

Jutri sem sicer naročena pri G, ampak vas prosim, da mi poveste svoje izkušnje, ker me zelo skrbi. Konec junija sem imela ss - malo po tem so se začele težave, prej jih nikoli nisem imela. Poleg tega pa čakava z mojim, da se mi vse lepo uredi in da začnemo delat na bebici.

HVALA IN LEPO VAS POZDRAVLJAM!user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 13.9.2007 23:19:42 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 13:12:10   
Anonimen
mogoče ne bi bilo slabo, da se še tvoj mož zdravi. Ob vnetju je fajn, da G predpiše obema nekaj za vnetje ali glivice. Rjavi izcedek je lahko zaradi počene žilice ob spolnem odnosu, glede na to, da te je bolelo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 13:14:09   
Anonimen
A si jemala kakšne antibiotike? Ker mene je tako po Amoksiklavu.So stranski učinki bili napisani, sam kaj, ko drugih antibiotikov ne smem uporabljat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 13:23:28   
Anonimen
Partner ni še nikoli imel nobenih težav z vnetjem, glivicami, ipd.
Tudi nobenih zdravil ne jemljem, tako da to ni to.

Me pa zelo skrbi.
A je mogoče vzrok povezan s spontanim splavom?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 14:38:39   
mihi78
Pozdravljena, urskaj!
Mislim, da zadeva ni povezana s SS. Jaz nikoli nisem imela težav, ki jih opisuješ pa so za mano že 3 SSuser posted image . Se pa mi občasno pojavljajo vnetja, najpogosteje kak teden ali dva pred user posted image . Ampak nikol ni blo tako hudo. Saj boš videla kaj jutri reče G, mogoče pa ne bi bilo slabo, če ti pregleda urinuser posted image
Držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 16:32:33   
Anonimen
Hvala, resnično upam, da ni kaj hujšega.

Sprašujem pa se, če je vse skupaj mogoče povezano z izgubo telesne teže. V 10 tednih mi je šlo dol zelo veliko kg. Mogoče mi je odpornost padla.

Lp.user posted image

(odgovor članu mihi78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 17:40:38   
macka27
Urskaj - tudi jaz sem imela podobno kot ti, sicer pred nekaj leti..sem šla do g. sem dobila zdravila... potem je bilo dobro. Ampak ko sva z mojim hopa hopa me je spet začelo pečti, srbeti, otečena sem bila, itd...sem šla nazaj do svoje g. ji povedala da še vedno ni okej. Potem mi je pa dala kot nekakšne kapsule za mojega user posted image . SIcer me je moj malo postrani gledal..češ zakaj pa moram jest to jesti...uglavnem ko je pojedel vse te kapsule, in sva hopa hopa nisva od takrat naprej imela nobenega takega problema več. Ups, zdej pa sem napisala cel roman, se opravičujem.user posted image user posted image

_____________________________

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 18:46:50   
lana38
Pri moškim ponavdi vnetja niso navzven vidna. Lahko samo kaj prenašajo, sami pa nimajo nobenih simtomov. Zato bi bilo dobro, da se oba zdravita, sploh če se ti to ponovi po user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 19:36:31   
Anonimen
Punce, hvala za odgovor.
Upam, da se kmalu to popravi.

PA PAuser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 21:39:43   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Pri moškim ponavdi vnetja niso navzven vidna. Lahko samo kaj prenašajo, sami pa nimajo nobenih simtomov. Zato bi bilo dobro, da se oba zdravita, sploh če se ti to ponovi po user posted image .
LP

user posted image  se strinjam z lano user posted image  Pri moških je ponavadi tako, da nimajo težav...pa vseeno ni zdrav.
Oba k zdravniku...in to TAKOJ!!!

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kaj je to?
12.9.2007 22:19:31   
Anonimen
Hvala, bom vzela dragega s sabo.

Lp.user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kaj je to?
13.9.2007 6:45:58   
Anonimen
Sem prva to rekla, pa mi noben ni verjeluser posted image .


urskaj svojega ne rabiš s sabo vlačit, ker ga ne bo pregledala, tvojemu bo pa samo nerodno tam. Ti ji samo opiši zadevo in upaj da ji potegne predpisat zdravila za oba, ker kar nekaj G noče ali pa kar pozabijo še na zdravila za partnerja.

Tebi ap še svetujem, da se v dnevih zdravljenja in še kasnjeje mal bolj izogibaš sladkorju oz sladkarijam in močnim začimbam, zmanjšaš dozo kave ali pravega čaja, povečaj dozo probiotikov (kak lca jogurt več pojej) uporabi intimno milo (ne pretiravaj z pretiranim umivanjem, sploh pa ne izpiranjem), ne uporabljaj mehčalca ko pereš spodnje hlače, nosi bombažne navadne gate, ne tangic, se izogibaj preveč oprijetim hlačam, in naj bo nožnica vedno suha. Glivice imajo najraje sladkor in vlago

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kaj je to?
13.9.2007 11:30:21   
Anonimen
Hvala, mišek13.
Ga bom doma pustila, če pa G ne bo sam rekel, bom pa jaz omenila še zdravljenje za mojega dragega.

Lp.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kaj je to?
13.9.2007 22:18:59   
Anonimen
Evo mene. Bla sem pri G, imam vnetje. Dobila sem Canesten svečke in kremo ter protiglivične kapsule.
G mi je odsvetoval alwajs vložke, tudi dnevne oz. higienske. Poleg naštete terapije mi je rekel, da naj tampon namočim v LCA probiotični ali katerikoli drugi probiotični jogurt, in si ga vstavim v nožnico, po zunanjem delu pa naj jogurt tudi razmažem in kakšne pol ure potem ležim.

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kaj je to?
15.9.2007 6:40:45   
Anonimen
Kaj pa za tvojega ničuser posted image . Jaz bi ti svetovala, da si par dni tvoj mož vseeno maže glavico oz lulček z canesten kremo. Ni nič nevarnega, samo koristno, da ti ne bo spet prenesel kaj. pa te dni ko se zdravita, ne met spolnih odnosov, četudi je ovulacija ali huda potreba. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kaj je to?
15.9.2007 12:43:24   
Anonimen
Tudi moj se preventivno maže. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Moški odrastejo šele pri 43 letih
Kot so ugotovili raziskovalci, lahko pričakujete, da bo vaš moški zares odrasel šele v srednjih letih. Moški namreč odra...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?