|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noče več v vrtec
14.9.2007 9:40:45   
mateja 26
Oj!

Naša Anja(3 leta) letos že drugo leto hodi v vrtec.Zdaj je šla v 2.skupino,zamenjala se je učilnica in vzgojiteljica.Lansko leto ni bilo nobenega problema,letos se je pa začelo.Že na poti v vrtec začne jokat,da ne gre v vrtec,v vrtcu je pa še huje,joka,kriči,se otepa,...posledično si otroci v skupini pred njo tiščijo ušesa in začnejo,da jih ušesa bolijo,ker se dere,..Nič ne je,zajtrka in kosila se niti ne dotakne,...
In tudi ,če jo npr.pustim za kako urico pri mojih ali pa moževih straših ,zganja histerijo.Nekateri pravijo,da ima takšno obdobje.
Kaj  mi svetujete?Kaj bi bilo narobe,da se tako otrok spremeni?
A ja,Nejc(2 leti)hodi isti vrtec(druga učilnica)in ni problema .Oddam pa najprej njega,da ne bi videl Anjine histerije.

Že v naprej najlepša hvala za odgovore

lp

mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noče več v vrtec
14.9.2007 9:52:58   
san
verjetno je tako odreagirala na spremebo in po moje bo to obdobje minilo, ko se bo navadila na novi vzgojiteljici, nove prijateljčke, igralnico. pogovarjajta se veliko o tem kako lepo je v vrtcu, kakšne pozitivne strani najdi v tej spremembi, pa bo.

srečno

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noče več v vrtec
14.9.2007 9:59:53   
mateja 26
Prijateljčki so vsi isti,samo v višjo starostno skupino so šli in vzgojiteljica je druga in učilnica,tako,da res ne vem,kaj naj naredim.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noče več v vrtec
14.9.2007 10:05:08   
Gordana-3
mateja, naša ta večja ima tud krizo, pa je že tretje leto v vrtcu. sicer cel čas pri isti vzgojiteljici. letos je le igralnica druga in v vrtec je začela hoditi tud njena sestrica, stara 1 leto. sem že danes zjutraj klicala vzgojiteljico, ker doma laura govori, da jo ena punčka tepe in da bi bila doma. zjutraj je potem vse ok in gre lepo v vrtec, tam potem gresta z zito v isto skupino, kjer se pač zbirajo tisti, ki so bolj zgodnji. tam zita začne jokat, posledično s tem tudi laura. baje se obe hitro pomirita. okrog desetih dopoldne laura spet začne jokat, da bi imela mamico, tega ni delala nikoli. vzgojiteljica pravi, da najverjetneje zaradi zgodnjega jutranjega vstajanja (5.20), zaradi tega, ker je bila cel avgust doma. pravi pa tudi, da so vzgojiteljice opazile, da veliko starejših otrok doživlja krizo, ko pride v vrtec tud ta manjši. upam, da bo tako pri vas, kot pri nas to obdobje hitro minilo.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?