|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pravljice in telovadba - uspelo nam je!
21.9.2007 14:53:15   
honey
Uspelo nam je zorganizirat, da bo naš mali lahko hodil tako na telovadbo kot tudi na uro pravljic. Bil je problem, ker se oboje pokriva in sicer v ponedeljek ob 16.30user posted image . Je pa tako, da sva se z možem dogovorila, da na telovadbo ga absolutno dava, da pokuri vsaj del svoje odvečne energije, na pravljice bi ga pa babi vozila, je danes videla plakat, da se spet začnejo. No, pa k sreči poznam voditeljico telovadbe in mi je povedala za drug termin (sicer v drugi telovadnici, ampak to ni problem), tako da bo hodil ob ponedeljkih z babico na ure pravljic, ob sredah pa z menoj oz. jaz z njim na telovadbo. Prav vesela sem, ker se mi zdi, da mu bo koristilo, glede na to, da ni v vrtcu, da bo vsaj malo med svojimi vrstniki.

Kako je pa kaj z urami pravljic v knjižnicah, katera kaj ve? Ker jaz sem klicala v Cankarjevo knjižnico na Vrhniko in so mi rekli, da je ura pravljic primerna za otroke od 4. let naprej user posted image  Kaj pa za mlajše, nimajo pa nič, ali kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pravljice in telovadba - uspelo nam je!
21.9.2007 15:52:22   
natasaom
kam se pa to prijaviš??jaz bi tud našo dala na telovadbo al pa na plesne.smo iz vrhnike

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pravljice in telovadba - uspelo nam je!
24.9.2007 7:32:05   
honey
Za telovadbo sem poklicala kar direkt to kolegico, ki vodi telovadbo za otroke. Kako je pa drugače pa ne vem, malo se pozanimaj v novem vrtcu (za staro šolo), drugače pa mi pošlji z.s. in se bom jaz pozanimala kaj in kako. Začne se pa v ponedeljek, 1. oktobra ob 16.30 na Vrhniki oz. sredo, 3. oktobra na Logu (tja ga bom jaz vozila).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?