|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 19:19:30   
Anonimen
Zanima me sledeče: v nosečnosti naj bi lasje postali bolj gosti in naj ne bi izpadali. Sem noseča a Pri meni se je začelo ravno nasprotno. Lasje obupno izpadajo, je pa res, da sem izgubila predno sem zanosila 25Kg in bila pod stresom.Sedaj pridno papcam vse vitamine s folno(že 3m pred zanositvijo), hrana pravilna.... Ali lahko pričakujem, da mi nosečnost to gorje vsaj malo omili. Ali je imela kakšna podobne probleme z lasmi??
Prosim za mnenje.
Nina
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 19:32:17   
Anonimen
Mni med nosečnostjo lasje niso izpadali in sem dobila zelo goste lase, to pa je bilo bolj v drugi polovici nosečnosti. Tri mesece po porodu pa začnejo lasje spet nenormalno izpadati. Lahko pa da ti izpadajo tudi zaradi stresa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 20:23:42   
Laubica
Jz imam zdaj med nosečnostjo najlepše lase,tebi pa lahko da izpadajo zaradi hujšanja in stresa,saj se nalaseh posledice poznajo še 3 mes. po takih situacijah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 20:48:30   
Blejka26
eni imajo v nosečnosti lepe,goste lase ene pa imajo mastne...tko da mislim da je to hormonsko.Vsaka nosečnost je različna

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 21:26:57   
Naja30
Tako zdaj kot na začetku prve nosečnosti sem imela precej mastne lase, takoj po pranju so se zravnali in padli dol in na splošno so bili slabi. Koža tudi vsa mozoljasta, mastna... V drugi polovici nosečnosti pa so lasje postali lepi, gosti in svetleči. Koža pa tudi lepa, napeta. Počakaj, vse še pride.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
29.9.2007 21:34:18   
bušbuš
Imam zelo goste in močne lase, ki mi nikoli niso izpadali. Ampak nekje v sredini nosečnosti (23 teden) so mi izpadali tako, da kar nisem mogla verjet. Vsepovsod jih je bilo polno. Tisti čas sem bila tudi hospitalizirana in čistilka, ki je čistila sobe se je kar čudila, koliko las leži pod mojo posteljo. Sem mislila, da bom plešastauser posted image . Zdaj proti koncu pa se je izpadanje ustavilo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
30.9.2007 16:02:01   
Sandra*
Men v prvi nosečnosti niso izpadali, smo mi pa začeli izpadat po porodu, pa smo mi vsi govorili, da ko bom nehala dojit, da se bo stanje normaliziralo, in ko je bil user posted image star 10 mesecev sem nehala dojit, ampak sem tudi takoj zanosila in lasje mi sedaj v 5 mesecu nosečnosti še vedno ful izpadajo in tudi iščem recept za izboljšanje stanja, če ima katera nasvet?

(odgovor članu bušbuš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
30.9.2007 18:54:07   
katee
Tudi meni so ful izpadali lasje tam nekje do 20.-22. tedna. Sedaj imam pa ful bolše lase in vidim, da so mi mali laski začeli poganjati. Nič se ne sekiraj. Lp

(odgovor članu bušbuš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IZPADANJE LAS IN NOSEČNOST
30.9.2007 21:13:21   
ursulina
pozdravljene!

jaz sem takoj ko sem zanosila dobila ful mastne lase in ker imam že tako tanke, si jih moram kar naprej prat, da kaj frizure izgleda.
lasje zaradi take izgube teže in stresa zagotovo začnejo izpadat, kar pridno papcaj vitamine.

zaenkrat (26. T) meni še ne izpadajo, ampak sem si preventivno kupila v mojem frizerskem salonu tonik za prekrvavitev lasišča in šampon in masko proti izpadanju, kakšna zunanja kura laskom nikoli ne škodi.
pa kakšni kosmiči za večerjo user posted image , čeprav jih jaz ne maram preveč, pomaga pa fuuuul...

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?