|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija žrelnice
10.12.2007 19:28:54   
jazz
nas čaka v sredo in sem čedalje bolj nervozna zaradi našega triletnika. A je katera bila v Celju, kako zgleda in seveda al je hudoooo? Malo me potolažite, ker ti dajo dohtarji en kup papirjev za podpisat...da se strinjaš s transfuzijo in o zapletih in...in...ful sem živčna in ne smem malemu pokazat kako!

_____________________________

Lep pozdrav! K
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 19:36:19   
Anonimen
http://www.google.si/search?hl=sl&q=operacija+%C5%BErelnice&meta=

(odgovor članu jazz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 19:48:11   
snorlax
Naš tavečji je bil operiran, ko je bil star cca 6 let (sem že pozabila user posted image ) in sicer so mu odstranili mandlje in žrelnico. Operacija ni bila huda, dobil je splošno anestezijo (spal), tisti dan, ko je bil operiran, so mu dali nekaj, da je večinoma prespal, ker ne sme naprezat grla. Drugi dan ga je malo peklo (kot bi imel angino oz. so bile angine velikokrat hujše). Dobil je pasirano hrano, tudi sladoled (da hladi oteklino). Mislim, da je bil v bolnici 3 ali 4 dni. Ko smo prišli domov je bilo vse OK.

V bistvu je zgledalo nekaj takega kot bi imel angino (kar se tiče bolečine).

Upam, da boste vredu prestali in srečno.

Aja, pa še to. Zdravje se mu je ful popravilo, pa še boljši apetit je dobil. Njegova zdravnica mu je stežka dala napotnico in tudi strašila, da se bo potem vse skupaj prestavilo nižje na pljuča, pa ni bilo tako. Od takrat je bil morda trikrat bolan (v cca 8-9 letih).




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 19:50:38   
altati
Naša Tia je bila operirana ko je bila stara 4 leta. Samo odstranitev žrelnice. Operacije je hitro konec, otrok se zbudi takoj, bolečine so samo prvi dan, naslednji dan je bila že 'kot nova'. In drugi dan gre otrok tudi domov. V glavnem-ni panike, pomiri seuser posted image ¨!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 20:34:20   
lelaval
Našemu sinu so tudi odstranili žrelnico pri 4 letih. Vsa leta pred operacijo je bil nonstop bolan - celo sluh se mu je poslabšal, po operaciji pa ni bil še nikoli bolan. TRKAM. Kot so ti že napisale - sama operacija ni zahtevna, opravi se v splošni narkozi, bolečine so prvi dan (dobijo sladoled user posted image ), v bolnici pa je 3 ali 4 dni. Nič se ne rabiš sekirat, papirje pa moraš podpisat zaradi operacije, narkoze, v slučaju, da pride do zapletov med operacijo, da lahko dalje urgirajo (naj so operacije še tako rutinske, se nikoli ne ve, če lahko pride do kakršnihkoli komplikacij, zato pa podpišeš, da lahko dalje ukrepajo po zdravst. navodilih). Samo moli, da je na dan operacije zdrav (ima pred sprejemom v bolnico še pregled) - za operacijo  morajo bit popolnoma zdravi, sicer se prestavi. Potem pa lahko čakaš tudi 1,5 leta (toliko je tudi čakalna doba za to operacijo).

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 20:39:46   
orhideja
Moj sin je bil operiran lani v Celju. Odstranili so mu žrelnico. Star je bil že sedem let in to je menda največja starost pri kateri operacijo še delajo. V bolnici je bil 4 dni. Prvi dan je itak samo sprejem, drugi dan operacija in potem še dva dni okrevanja in pasirana hrana. Operacije potekajo kot po tekočem traku, saj jih je bilo tisto dopoldne kot moj sin operiranih kar enih 15 otrok. Nekateri so bili operirani na žrelnici, drugi na mandeljnih in žrelnici. Ta operacija je res samo rutinska, čeprav ti dajo res en kup papirjev za podpisat in ko jih bereš te je res kar strah. Mojemu sinu se je tudi zdravje zelo popravilo, saj od lanske operacije sploh še ni bil bolan (razen prehlad). Prej pa je imel kar naprej vnetja - angine, saj je dihal samo skozi usta.
Res si lahko brez skrbi, vse bo v redu.

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Operacija žrelnice
10.12.2007 22:17:17   
MAŠKA
Mi pa jo imamo v ponedeljek, prav tako v Celju. Ne vem sicer če jo sploh bodo operirali, ker ji že 3 mesece iz noska teče. V tem času je bila brez nahoda le 4 dni. Upam, da v ponedeljek ne bo prehudo.

Jazz, držim pesti, da vama bo čim lažje!

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?