|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čajček v ponedeljek zvečer
6.12.2004 18:23:44   
buškica
Pozdravljene!
Pri meni doma je miklavž pustil darilca za vsako RR-jevko. Vsaki je namenil :pujs:za srečo.

Ravno kuham metin čaj, a se mi katera pridruži na čajček?
Pa še nekaj me zanima.
Zadnjič ko sem bila na pregledu pri dr, Drobniču so mi naredili UZ, potem pa naročil da moram 3.-7. dan "tete s krvavca":hudicek: dati kri za pregled hormonov. Dejte mi povedat a je bolje da grem to urediti zjutraj ali grem lahko popoldne po službi. A greš potem še k dr. na pogovor ali se samo naročiš za nadaljni postopek.
Hvala in čajček vabi.
buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čajček v ponedeljek zvečer
6.12.2004 19:28:34   
emaa
Mene je ravno danes naročila na pregled hormonov 1-3 dan tete s Krvavca, vseeno je kdaj daš kri (sem vprašala, če je potrebno biti tešč), za izvide pa traja cca 14 dni, ker pošljejo vzorce v Ljubljano. Moram po 10 dneh pokicati in vprašati ali so izvidi prišli in mi bo sestra dala datum. Če še kaj rabiš, mi piši na privat, kar v vsakem primeru, ker me zanima kaj je tvoj problem.
Lp
Ema:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čajček v ponedeljek zvečer
6.12.2004 19:33:56   
naja78
živjo.pa dajta mi vedve neki povedat.kake hormone pa to gledajo???a prolaktin ali progesteron ali,....ne vem splh kere.
pa še nekaj!!na podlagi česa pa dajo to pregledat???kake težave morš met???upam da nisem tupo vprašala.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čajček v ponedeljek zvečer
6.12.2004 20:34:17   
emaa
Prolaktin je med njimi, pa LH, LSH, E. Jaz imam aovulatorne cikle, po domače ne ovuliram, vzrok je lahko pomanjkanje hormonov ali pa kaj drugega (tako daleč še nisem). Domenvam, da če so hormoni problem, imaš hormonsko terapijo, v nasprotnem primeru pa tudi klomifen, da stimulirajo jajčnike. Men je že povedala, da grem v ambulanto za neplodnost, vendar pa letos vem, da ne bom na vrsti, pa lahko še kri dam vmes,.. Sicer ima mož v ponedeljek permiogram, da ga upam izključimo. Moje sanje o dojenčku v bližnji prihodnosti umirajo, a zelo počasi, ker se ne pustim tako hitro dotolčti. če nič drugega, vsaj pregrade nimam, vsaj na UZ danes ni bila vidna, mi je pa zagotovo povedala, da se v mojih jajčnikih kja prida ne dogaja, bi se reka, da se folikl z naslednjo O ne pripravlja.
LP
Ema

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?