|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblika glave
12.10.2007 0:03:59   
tejcek19
Lep pozdravček!

Naš sinček je star dobrih 5 mesecev in spi skoraj samo na hrbtu. Na boku že več mesecev niti pod razno noče biti. Pa me zanima, ali je možno, da bo imel zaradi tega zadaj poležano glavo. 

Glava zaenkrat še zmeraj ni čisto okrogla, ampak je malo podolgasta, tko da sem mislila, da se to še popravlja po porodu - zdaj pa nisem več sigurna.

Kakšne so vaše izkušnje? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblika glave
12.10.2007 0:23:58   
ZmajTolovaj
Hm, ne vem, nam so tudi govorili na bok, vsakič na drugega, da ne bo poležana itn. Ampak naša skoraj 3m user posted image  tudi spi samo in zgolj na hrbtu, ni variante da ostane na boku ... Ampak ma glavo čist okroglo user posted image  Lahk da se ti samo zdi? Si kaj vprašala P?

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu tejcek19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: oblika glave
12.10.2007 7:53:25   
Blejka26
jaz mislim ,da je bolje, da se potrudiš in ga daješ spat na bok,enkrat levo drugič desno,ker mislim da to veliko vpliva na obliko glave.Najbolje pa je da vprešaš pediatrinjo..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oblika glave
12.10.2007 8:07:23   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26

jaz mislim ,da je bolje, da se potrudiš in ga daješ spat na bok,enkrat levo drugič desno,ker mislim da to veliko vpliva na obliko glave.Najbolje pa je da vprešaš pediatrinjo..
Pri 5 mesecih se otrok obrne v tisti položaj, ki mu najbolj paše. Če ga boš na bok dajala, bo čez 10 minut pač na hrbtu. Pomoje je glavica najbolj mehka prve mesece, takrat se lahko kaj naredi, da ni zadaj ploščata. Kasneje bolj malo.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: oblika glave
12.10.2007 10:00:50   
poliloni
Kaj pa če ga s čim podložiš, da se ne bo tako hitro prevrnil z boka na hrbet? Čeprav mislim, da je tudi za to že prepozno, saj je star že 5m. Težko ti kaj drugega svetujem, ker je naš pridno spal na boku....

_____________________________

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: oblika glave
12.10.2007 10:51:35   
kaya2007
naša ima zaležano glavo, ker je spala na hrbtu...ponoči jo sicer dajem na bok, ampak ne pomaga kaj dosti. nakaterim se baje oblika popravi, vsem pa ne.

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?