|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bojim se...
18.10.2007 10:57:47   
malecka24
S partnerjem sva pac pocela kar pac vsi pari pocnejo kljub moji nosecosti user posted image (12.teden),ampak se je nekaj zalomilo.Med user posted image user posted image sem krvavela in to me je kar ustrasilo.Bolelo me ni nic!Takoj sva nehala in za tem nisem vec krvavela!Ne vem kaj bi bil razlog!Danes greva na Nuhalno in se kar bojim kaj bo,sam zaradi te krvavitve.Tako da sem te dni tko custvena in jocem za vsako stvar ker nocem da je kaj narobe z mojim otrokom.Pa se to me zanima!Ali obstaja kaj proti belem toku,nekaj kar lahko kupim v lekarni in da niso svecke ?Ker porabim toliko teh mini vlozkov na dan da je kar groza!Upam da nisem nadlezna in mi bo katera pomagala!Hvala vsem za odgovore in za vaso pomoc!LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bojim se...
18.10.2007 11:32:24   
Taula
Pri seksu se lahko zgodi da poči kakšna žilica in zato zakrvaviš. Spodaj je sedaj itak vse bolj prekrvavljeno. To ni nič hudega.
Za beli tok pa žal ne vem. Prašaj G oz. v lekarni.

Srečno na NS.user posted image

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bojim se...
18.10.2007 11:36:37   
natasaom
za beli tok sem jaz dobila canesten-med nosečnostjo. G povej,da imaš beli tok,pa tud za user posted image  vprašaj.ne more ti kar ven padt,nč bat..kolk sem brihtna..paniko sem pa tud jest delala.še dobr,da je moj zdržal do konca user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bojim se...
18.10.2007 12:07:29   
Alfabeta
Isto se je meni zgodilo, nisem sigurna točno koliko tednov, ampak okoli 3 mesece je bilo. Po user posted image  sem tudi jaz zakrvavela. Naslednje jutro sem šla k G, ta me je pogledala na UZ in ugotovila, da ni nič narobe. Povedala mi je, da je pač spodaj sedaj bolj prekrvavljeno in "sočno" in zato je treba nekaj časa počakati z odnosi. No, sedaj v 27 tednu pa že lahko user posted image . če te kaj tolažiuser posted image

Sicer pa mi je G rekla, da prav da sem prišla, da ne bi kaj sovpadlo in bi bilo res narobe. Bolje da vidi prej kot prepozno.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bojim se...
18.10.2007 12:38:48   
...Martina...
Jaz imam tudi beli tok in malo me je tudi peklo in srbelo. Ma ginekologinja je rekla, da raje ne da nič, ker je vse malo škodljivo za plodek. Vseeno mi je predpisala kanesten. Ma si nisem še namazala, saj ni tako hudo. Skrbim samo dobro za čistočo.

Glede user posted image , pa se držim nasveta Alfabeta.

srečno

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bojim se...
18.10.2007 12:50:41   
malecka24
Jst sem ze prej imel probleme z beli tokom,ampak sedaj je pa se vecji problem.Za higieno zelo dobro skrbim,zato ne razumem!Kaj mislite da intenzivnostuser posted image user posted image user posted image kaj vpliva na to krvavitev?

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bojim se...
18.10.2007 12:55:22   
simvir
Zaenkrat bodi brez skrbi in pojdi na NS. Tam povej kaj se je zgodilo, pa ti bodo že povedali kako naprej, če bo kaj potrebno.

Meni so na NS ugotovili nizkoležečo posteljico, tako da do morfologije z user posted image ne smeva user posted image . Posledica bi bila lahko tudi manjša krvavitev. Morda gre tudi pri tebi za kaj takega. Do nekje 20. tedna pa naj bi se posteljica dvignila.

Glede vnetja pa, če se ti že nekaj časa ponavlja, bi bilo dobro da ga pozdraviš s svečkami (jaz sem imela najprej Vagisan, nato Gyno-Daktarin). Druge so bile učinkovite in imam sedaj že dva meseca mir, imam pa tudi še eno škatlo na zalogi. Veš, tudi dnevni vložki niso preveč zdravi, sploh če so s spodaj plastificirani. Meni jih je g ob vseh vnetjih prav odsvetoval. Pa tudi prepogosto higieno.

To so moje izkušnje. Upam, da sem ti vsaj kaj pomagala oz ti dala nekaj iztočnic v razmislek.  

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bojim se...
18.10.2007 13:11:02   
kodrana
malecka24 po moje, če zakrvaviš med odnosom ne pomeni, da nisi več noseča, ampak da si še.. vse je tako prekrvavljeno in zato kaka žilica poči in pride do krvavitve, ki se potem ustavi. tudi sama sem zakrvavela in je bilo vse ok. le drži se in misli pozitivno.
kar se tiče izcedka, jaz ga imam povečanega, samo to je normalno v nosečnosti. večja sekrecija.
najbolje je, da imaš bombažne spodnej hlačke, ki jih po možnosti večkrat na dan zamenjaš. bolje, kot pa uporaba higienskih vložkov.
proti temu ne bi jaz uporabljala nič, ker je vse naravno in normalno. če pa je izcedek sirast, srbeč, potem pa imaš lahko glivice in je bolje, da greš do g.
jaz uporabljam cenesten kremo (g. predpisala), ker so se mi je sedaj med nosečnostjo pojavile neke pikice, ki pečejo. če se pa namažem, pa je za en čas ok.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bojim se...
18.10.2007 13:16:24   
malecka24
Ja sej sm razmisljala o tem da danes na NS vprasam kako in kaj ker me res skrbi.Pri prvi nosecnosti nisem imela teh problemov in sem user posted image user posted image user posted image brez tezav izvajala,kot da nebi bila noseca.Vse je blo popolno,sedaj pa vse kontra in nisem vajena zato me toliko tudi skrbi,mojegauser posted image pa se bolj.Upam da je to kar si mi napisala,da je imam nozkolezeco posteljico.Ampak zakaj pa mi ni potem ginekolog ze kaj rekel,ce je ze to oz.ce je ze kaj narobeuser posted image Joj kok sem jezna sama nase ker se toliko sekiram in potem se mojega lubija prevec sekiram,se dobro da je on vecni optimist da me drzi vsaj malo pokonci.Brez njega ne vem kaj bi!Upam da bo vse ok na NS.Vam javim ce zelite seveda!

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bojim se...
18.10.2007 13:19:54   
kodrana
malecka, kakor jaz vem, posteljica prevzame svojo vlogo nekje v 12T. zato ti g. še ni mogel povedat, kako posteljica leži. vse bo ok, le bodi optimist. pa sporoči, kako bo.

_____________________________

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bojim se...
18.10.2007 13:33:32   
Estrella*
Za krvavitve so ti že napisale punce. Ponavadi je krivec materični vrat, ki je v času nosečnosti močno prekrvavljen. Med user posted image ga penis malo "poboža" kar lahko sproži krvavitev. Tako, da se ne sekiraj zaradi tega.
Zaradi belega toka se raje pogovori s svojim G

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bojim se...
18.10.2007 14:55:53   
simvir
Sem pozabila, da tudi ti nisi prvič noseča. Potem je še bolj verjetno, da bi bila lahko vzrok posteljica. Je imela ena kolegica v drugo isti problem, po 20 t pa je bilo spet vse ok. Tudi moj g mi v 10t ni nič rekel, čez dobra dva tedna na NS je pa videl, kje leži posteljica. Če te bo po NS še vedno skrbelo pa pojdi še do svojega g.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bojim se...
18.10.2007 15:00:43   
livia
Jaz sem v prvi nosečnosti imela kar kmalu zmehčan maternični vrat in sem po spolnem odnosu imela ene 2 krat krvav izcedek. Potem mi je ginekologinja prepovedala seksat in se je vse lepo iztekla.
Rodila sem 5 dni prezgodaj.
Srečno.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bojim se...
18.10.2007 16:56:46   
malecka24
Se nekaj me zanima.NS imam v Dravljah in mi je malo cudno da so me dal da pridem ob 19:15 zvecer na pregled.In sem razmisljala da upam da se nisem zmotila ure ker ne vem kak urnik imajo.Po telefonu mi je rekla pac ob tej uri in zato me zanima oz.nocem ispast neumna,upam da me katera razume.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bojim se...
18.10.2007 17:38:30   
Ronči
jaz sem bila naročena na morfologijo tudi tako pozno.

(odgovor članu malecka24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bojim se...
18.10.2007 21:46:45   
malecka24
No punce NS je za nama in je vse kakor treba.Sem pa vprasala za krvavitve pa je rekla naj raje vprasam svojega G,ampak neki je govorila o maternicnem vratu al nekako tako.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?