|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:23:10   
pikica_30
ok, vem, da odkar mi je test pokazal user posted image , non stop visim na forumu in sprašujem vse mogoče od špikanj po jajčnikih do prehrane in zobarja itd. zdaj imam pa eno čist noro vprašanje, ne me preveč kregat, mogoče so to samo nosečniški hormoni...zadnjo M sem imela 28.8., po tem izračunu naj bi bila v začetku 7 t , jaz pa se sedaj sprašujem, kaj če sploh nisem noseča???? M mi torej zamuja 14 dni, naredila sem en test pred predvidenim začetkom M, pa je bil negativen, drugi test sem naredila 4 dni nazaj in je bil pozitiven z močno črtico. Ampak jaz nimam nobenih znakov nosečnosti razen tega obupnega špikanja po jajćnikih in napihnjenega trebuha!!! Nimam nobenih slabosti, apetit imam tak kot vedno (ne preveč, ne premalo), nobena stvar mi posebej ne diši ali posebej smrdi, ne hodim ful več na WC, tudi prsi me ne bolijo, normalno spim, nisem bolj utrujena, skratka zato postavljam to trapasto vprašanje!!! Sedaj ne vem, ali naj naredim še en test, totalno se bojim, da bom na koncu čisto razočarana, sem pa vedno imela zelo zelo reden M ciklus, tako da ne vem, zakaj bi mi M tako veliko zamujala!!! Ampak me ful skrbi in sem že kar malo paranoična! Kaj če na koncu nisem noseča, jaz se pa s pikico že pogovarjam in božam trebušček?!? Pa prosim ne me imeti za noro, sam čist zmešana sem že od vsega!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:28:11   
Kalina
Lubica mal je se prezgodi za nevem kaksne nosecniske znake in tegobe, razen tega spikanje, katerega sem jaz obozevala, kajti tako sem vedela da imam v busiju pikico ki pocasi raste. Tako da misli pozitivno in bodi srecnauser posted image

_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:31:43   
lelaval
Čisto možno, da pri prvem testu še nisi imela dovolj nosečniškega hormona, zato je bil negativen, čez par dni pa pozitiven. Ko test enkrat pokaže 2 črtici, to pomeni, da si user posted image , zato user posted image vse čestitke user posted image .
Da boš pa res pomirjena in sigurna, pa naredi še en test - sem prepričana, da bo zopet pokazal user posted image .

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:39:03   
pikica_30
saj jaz resno razmišljam, da bi naredila še en test - kaj me pa stane (no malo €), ker 1 P imam šele 25.10.. Pa še to (verjetno spet neumno, ampak ok): nekje sem prebrala, da če ti je slabo, to pomeni, da imaš vedno več nosečniškega hormona v sebi in še da to pomeni, da je otročku dobro notri. Kaj pa potem, če ti ni slabo? Ampak seveda pa sploh nočem, da mi je slabo, razen če to ni dobro za otročka! Oh, kako sem zmešana! Upam, da bo jutri že boljše! Hvala za prenašanje mojih traparij! 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:48:15   
Marogica
Joj...umiri si.... Najbrž si noseča, več pa ti bo povedal ginekolog na prvem "obisku". Zato počakaj, kajti takrat se bo tudi že kaj videlo.

Slabost pa ne vem, če ima kakšno vlogo. Meni ni bilo v obeh nosečnostih nič slabo, pa sta se očitno oba otroka čisto v redu počutila.

Preberi si kakšno knjigo ali pa poišči kaj na internetu.... Predvsem pa ne paničari in ne išči problemov tam, kjer jih ni. Le-ti še pridejo...po rojstvu. Zato "šparaj" energijo.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čist zmešano vprašanje
9.10.2007 23:51:03   
scubadiver
Pikica za začetek se sprosti. Kot smo ti že napisale je špikanje normalno. Meni ni bilo slabo niti enkrat in niti enkrat nisem bruhala. Pa tudi kakšinih drugih posebnih znakov nisem imela, razen pluska na testu. Kasneje se je pojavila utrujenosti in mogoče boleče dojke. Apetit se mi ni povečal.. Sem v 34 tednu nosečnosti ki poteka fenomenalno in samo srečna sem lahko da nisem imela slabosti.
Sprosti se in uživaj v nosečnosti. ne paničari. In če slabosti ne pridejo, bodi samo vesela. Pa srečno user posted image  

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 8:46:56   
2.2.
joj res se ne rabiš sekirat vse še lahko pride za tabo, ne more pa že tako zgodaj- saj si komaj seznala da si noseča. sploh si pa ne rabiš želet da ti bo slabo; mene je slabost čist izčrpala, da sem že po 1 mesecu nosečnosti mogla bit na bolniški. bruhala sem non stop, kaj sem pojedla, popila vse je šlo ven...samo shujšala nisem nič user posted image  kvečjemu sem dobila kar lepe kilograme gor v 8 mesecu nosečnosti..
tako da ne paničarit in rajši uživaj

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 8:55:31   
Anonimen
Pikica sam tolk, ne bodi obsedena, velik tle gor je nosečih al pa že ima otroke, sam ti pa mal pretiravaš. Mal bl na easy jemlji vse skupi pa bo. Ne se tolk obremenjevat, raj uživi pa bo.

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 9:03:52   
bina30
Tut moje mnenje je, da se malo pomiri in se prepusti.
Če si kjerkoli prebrala, se testi za ugotavljanje nosečnosti delajo takrat, ko ti menstra izostane (lahko že prvi dan), da se pokaže točen rezultat. Če si ti test naredila nekaj dni pred datumom za menstro, še ni bilo dovolj hormona in ti je pokazalo -. Nekaj dni zatem pa ti je pokazalo + in zato si zagotovo noseča!!! Da pa se boš pomirila, naredi preprosto še en test in gotovo.

Jaz 6 mesecev nisem imela nobenih znakov, da sem noseča, razen, da je buši začel rast. Sedaj imam pa lažne popadke in to je vse. Sicer pa je izostanek krvavitve dober razlog.

Umiri se in začni uživati ob misli, da v tebi rasteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 9:26:12   
Naja30
Vsaka ženska je drugačna in če si med tistimi redkimi srečnicami, ki nimajo slabosti in vseh drugih znakov, bodi vesela. Še pride na koncu boleč križ, okornost... da ne naštevam user posted image

Če ti je test pokazal črtico, si sigurno user posted image

(odgovor članu bina30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 11:30:35   
meryy
no ja počakaj še dva meseca  ko te napihne pa nobene hlače iz omare ne boš mogla oblečt boš že verjela. ker ti pa ni slabo in te nič ne boli uf skakaj od veselja..pa prijetnouser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 13:59:27   
ella79
Če je test pokazal user posted image potem ni dvoma o user posted image . Tudi sama nisem imela do sedaj, ko sem 24. teden, nobenih nosečniških znakov - nič slabosti, veliko energije... Sem pa tudi že dvomila v nosečnost, sem mislila da mi user posted image zamuja zato, ker si samo domišljam v glavi... Zdej je pa trebušček že prav opazen, pa bebica že veselo brca user posted image Počakaj še par tednov, pa boš zelo dobro vedela, da te naslednje leto čaka nekaj lepega.

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: čist zmešano vprašanje
10.10.2007 14:30:15   
Bingica
Tudi jaz mislim, da se malo prevec obemenjujes. Sprosti se in bozaj trebuscek se naprejuser posted image .
Bos vidla kako hitro bo okrogel.user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: čist zmešano vprašanje
11.10.2007 0:38:00   
pikica_30
Punce, resnično sem naredila še en test, ker mi ni in ni dalo miru in seveda je bil spet user posted image  in sedaj sem ful vesela in tudi bolj pomirjena in nestrpno čakam 1. P!

Saj vem, da malo pretiravam z vsem skupaj in se še ne sprostim čisto, ampak pač je zame prva user posted image  in sem zato še vsa nevedna in bolj v skrbeh! Se opravičujem! Lp!

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: čist zmešano vprašanje
12.10.2007 11:39:23   
TurboStrelca
živjo!
Pikica prosim te! Ti ga čist preveč sračkaš! Sprosti se in uživaj! Verjem, da ti bo še slabo, saj slabost ne pride kar takoj! Mogoče si med tistimi "srečkami nosečkami" ki nosečnost dobro prenašajo!
Verjem, da ni prav nič luštno se vsak dan na glavo postavljati v WC. user posted image
Če nisi sigurna naredi še en test!
V nobenem primeru pa se ne pusti slabim energijam! To naše pikice še kako začutijo!
Držim pesti zate in za vse srečke nosečke!

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: čist zmešano vprašanje
12.10.2007 11:54:45   
Leiah
Mislim, da preveč pretiravaš z nosečniškimi znaki - sprosti se! Jaz sem tudi prvič noseča, pa razen bolečih prsi nisem imela nobenega drugega znaka, nobene slabosti, nič kaj takega zelo značilnega in uživam v vsakem dnevu in sseveda upam na srečen konec, tako kot vse :)

_____________________________

Lp

(odgovor članu TurboStrelca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: čist zmešano vprašanje
12.10.2007 15:16:40   
Anonimen
o madona!

bodi vesela da ne objemaš kake wc školjke in bruhaš ko vidra!

Pa čestitke

(odgovor članu Leiah)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: čist zmešano vprašanje
15.10.2007 11:57:12   
portugalka
popolnoma te razumem pikica.
sem v popolnoma enaki situaciji kot ti.
prvič noseča- ne vem, kaj z zanki in kaj brez njih. sprašuješ vse mogoče,
kogarkoli moreš.
ob tem srčno upaš, da je vse ok.
se veseliš in si hkrati neizmerno zmeden in negotov.
tudi sama imam pregled 25.10 in komi čakam, da vidim, kaj bo.
rada bi imela slikco od UV že takrat, a me je sram vprašat,kr "se itka nič še ne vidi" in tako naprej.
ko je pač prvič, je prvič in se učiš - o sebi, o otroku, o vsem kar zraven paše itd.
vse, kar sem se naučila o teh forumih je to,
da so sicer zelo prijetni, ker je veliko punc,ki ti lahko svetuje,
ker so to že dale skoz,
da pa moraš ob vsem tem vseskozi vedet,
da si edinstvena in da se vse pri tebi ne bo pokazalo popolnoma identično kot pri nekom drugem,
skratka - prepusti se dogajanju, opazuj se, živi zdravo in uživaj.
do konca je le še nekaj mesecev in vsak je poseben.
veliko lepega ti želim in srečno

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 11:00:06   
NaTaŠa*
ŽIVJO! MENE PA NEKAJ ZANIMA? A JE MOGOČE TUKAJ KŠNA PUNCA, KI PRIČAKUJE NARAŠČAJ PA NI POROČENA? TO ME ZANIMA ZARADI PODPISA OČETOVSTVA- KAKO?, KDAJ?, KJE? SEM NOSEČA PA NISEM POROČENA PA ME ZANIMA KAKO LAHKO UREDIM TO OČETOVSTVO DA JE OČE OTROKA NAPISAN NA ROJ. LISTU. PA ČE SE TO DA UREDITI PRED PORODOM? V NAPREJ HVALA ZA ODGOVOR.
LP!

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 11:05:14   
marjetica80
Čau!

Tud js nisem poročena user posted image  (na koruzi...) Očetovstvo bosta lahko podpisala takrat, ko dobiš papirje za porodniško na Centru za socialno delo. Oba  s partnerjem morata bit prisotna in ravno zaradi tega je fajn to uredit pred rojstvom bebice... Če te še kaj zanima, sam vpraši...


Pozdravčekuser posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 11:22:46   
NaTaŠa*
marjetica80 hvala lepa za odgovor. Lep dan še naprej

(odgovor članu marjetica80)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 12:06:14   
Taja 25
Ojla!
Bova pa nekje  isti čas ležali v porodnišnici kajti moja zadnja M je bila 29.8.!
Tudi jaz nimam pretiranega apetita  in nič kaj več ne pojem kot prej.Zdaj se pač na urnik dodala zajtrk ki ga prej nisem imela. Včasih nisem vedela kaj so boleči jajčniki zdaj vem oz. me samo malo ščipa po njih in boleče zatečene prsi imam to pa je tudi vse.

Jaz sem bila že na pregledu ker sem imela 25.09 rjav izcedek po katerem sem predvidevala da je prišlauser posted image .
Pol pa nič več. Do 29.9 sem počakala da naredim test in je bil user posted image . Zato sem tudi takoj klicala G katera me ne naročila takoj na pregled. S prvo nosečnostjo se imela SS ker ni bilo utripov torej ni oživel zato je bila taka panika. Prvi pregled  se nič kaj ni še videlo ker je bilo premajhno niti za 4t zato me je naročila čez 14 dni.
Po pregledu tri dni sem pa začela malo krvalet. Takoj sem šla nazaj ampak hvala bogu je bilo O.K.
Po enem tedu se je vse skupaj spet ponovilo in je bilo O.K.
16.10 pa je pol bil prvi pregled kjer se slišala že utripe videla utripe in se bila tak vesela da sem skoraj iz mize padla.
Moja G ni vedela pa zakaj krvavim toliko + tega da jem Dabroston.
Včeraj zvečer se mi je pa vse skupaj povrnilo in zelo močno pojavilo.
Z mojim sva šla hitro v bolnico kjer so mi naredili pregled in zelo prijazna zdravnica rekla da krvavim iz materničnega vratu in da se za to ne rabim bati. Nardila je tudi ultrazvok in je vse O.K. Imam pa stalež že od prve krvavitve in je full tečno ko moreš non sto ležat. Bolje pa tako kot da si pol očitaš nekaj.



(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 12:38:35   
karolinaana
Zdravo vsem!
Pikica!
Jaz sem imela pri moji nosečnosti enake simptome - nič nisem čutila, samo špikalo me je, pa tudi test je bil najprej negativen, potem pa šele pozitiven. Ne se sekirat, najverjetneje si res noseča.

Uživaj!    user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: čist zmešano vprašanje
19.10.2007 23:37:10   
*lenc@*
Saj zdaj že najbrž res veš, da siuser posted image k to pišem. Tud jaz nobenih znakov pa sem bila, še če mi neb trebuh rastel neb vedla, da sem noseča čist do konca.SREČNO!

_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu karolinaana)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: čist zmešano vprašanje
22.10.2007 14:45:32   
NaTaŠa*
Ojla!
Najprej lepo pozdravljene! Nevem zakaj delate tako zgago okrog tega a je test + al je -. Punce jest sm sla na morje pa sploh nism vedla da sm user posted image , bila sm pa 5 tednov. Nism mela nobene slabosti ali nevem kakršnga druga znaka razn tega da sm imela napeta prsa to je bila pa tudi use. Tudi pomislila nism da sm user posted image ker pred usako user posted image  sem imela iste znake tko da sm pričakovala user posted image . K sm pa pršla z morja sm sla lepo k G in mi je naredu vaginalni UZ in reku čestitam vi ste pa user posted image , in sicer 8 tednov (2 meseca). pred tem se pa nism obremenjevala  prov preveč sam merkala sm se da ne dvignem kj težkega, na šihtu sm gl. sestri rekla kakšna je stvar in da čakam da grem k G, mi je dala še par dni frj da sm zvedela ali je 100% ali ni.
To je to! Res je da se merkate ker če niste 100% sigurne ne dvigujte nič.
Želim vam velik sreče.
PA-PA

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?