|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine v križu
20.10.2007 9:15:35   
lara larissa
Hey pupe,

Sem v  11  tednu nosečnosti pa imam take bolečine v križu, za znoret. Ste ve to tud mele, pa tako kmalu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 9:22:19   
frutka_
Tudi jaz sem imela kar hude bolečine v križu. V 10.t sem morala na abrazijo in bolečine v križu so ponehale šele čez 2tednauser posted image . Očitno hormoni delajo svoje.
Počovaj na boku ali na trebuhu. Če ležiš na hrbtu imej noge podložene z nečim, da razbremeniš križ.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 9:39:22   
lara larissa
Jaz imam spet pregled v petek, pa upam da ne bo nič slabega rekel ginekolog ali kaj mislite? Bi to naj bili kakšni slabi znaki za plod?

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 10:14:31   
frutka_
Neee! Pri meni se je pač slabo končalo ampak veliko nosečnic ima bolečine v križu, ki so povezane z delovanjem hormonov. Bolečine v križu niso noben znak, da je kaj narobe!

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 10:15:31   
Neža7
Tudi jaz sem imela bolečine v hrbtu, potem mi je minalo. Imela sem ss oz. sem rodila pri 19t.
Saj ne normalno. Ne skrbi, ker je tusi moja sestična je imela problemov z bolečinami v hrbtenica in sedaj imela punčko, ki je sedaj 14mes in ful nasmejana.

_____________________________

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm



(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 10:16:47   
lara larissa
še dobro, sem se že vstrašla, sploh pa zato ker je tudi moja sestra imela pred dobrim mesecem nazaj abrazijo  user posted image .

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 11:16:12   
scubadiver
Joj Lara larissa ne pusti se prestrašiti takim postom. Jaz ne vem zakaj se vedno najprej javijo vse tiste z odgovori: Ja, jaz sem imela tudi to in to, pa potem SS..
Draga LAra larissa, tudi mene je obupno bolel križ, potem se je umirilo, sedaj pa me spet daje, ampak sedaj zaradi teže otročička, saj srečno odštevam zadnje dneve nosečnosti. Me je pa na začetku bolj bolel kot sedaj. Ker me je bilo takrat prav strah, če me boli že na začetku kaj šele bo. No, pa ni tako hudo...
Srečno user posted image

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 11:37:48   
lara larissa
Scubadiver hvala ti za tvoj olajševalni odgovor. Sem iskala odgovor na te bolečine v križu tudi pri mojih prijateljicah ki so že rodile, pa nobena ni imela težav s tem, pa sem si tolko bolj vse vzela k srcu, ampak ker vidim da nisem edina s tovrstnimi težavami pa mi je  lažje pri srcu, sploh pa če to ne pomeni kaj slabega za mojo nosečnost in plod. Tebi pa želim  čim lepše zadnje nosečniške dni in še lepše ko bo privekala na svet vajina Lana.
Srečno

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 12:36:21   
lorch
No, naj ti povem da sem jaz tudi imela kar fajne bolečine v križu že zelo zgodaj, potem so se sicer nekoliko umirile, ampak brez bolečin pa nisem imela niti enega obdobja. Sedaj sem v 34. tednu in me spet vedno bolj muči križ, poleg tega pa še ostali del hrbtenice, še najbolj v ledvenem predelu. ampak z dojenčkom je vse vredu in g. je rekla da so bolečine v križu in ravno tako drugje v hrbtu normalne.
Zato se ne sekiraj,ampak uživaj v nosečnosti in se osredotoči na tisto kar je lepega pri tem.user posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lara larissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 14:27:35   
butt3rfly
jst sm mela še poleg hudih bolečin v križu tud tak hudo boleče kolke, da adijo. pri men se je mal kasneje to začelo, stopnjevalo pa se je vedno bolj. na koncu je blo že tako hudo, da sm sam upala, da bo čimprej vse skup mimo.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 14:28:06   
frutka_
Draga scubadiver nihče nikogar ne straši! Če bi podrobneje lara larisa čekirala forum bi sama ugotovila, da so bolečine v križu pogost spremljevalec nosečnosti. V začetku so te bolečine povezane z delovanjem hormonov, na koncu nosečnosti pa bolečine nastanejo zaradi teže, ki jo nosi telo. Predvsem  pa zaradi zgradbe hrbtenice ter ploda, ki pritiska na vse notranje organe.

http://med.over.net/forum5/search.php?19,search=bole%C4%8Dine+v+kri%C5%BEu,page=1,match_type=ALL,match_dates=30,match_forum=ALL 


(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 15:21:16   
scubadiver
Frutka vem da ni bilo mišljeno kot strašenje ampak če bi jaz postavila to vprašanje in potem brala odgovore ki ste jih podale bi me tud panika pograbila, pa nisem panik po naravi. Celo zelo daleč od tega.
Ampak bolečine v križu in SS pač nimata povezave tle so bli pa prvi odgovori podani ravno tako kot da jo imajo: jaz sem tudi imela bolečine in potem SS...

_____________________________

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana


(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 15:23:26   
lara larissa
Jaz se zahvaljujem vsaki posebej , ki mi odpiše na katerokoli od mojih vprašanj in vem da ni nobena hotela nič slabega z ničemer. Je pa res da nisem  podrobno čekirala oz tega iskala na spletu, ker me ob bolečinah v križu mučijo še kar daljejo grozne  slabosti, bruhanje in nimam moči sedet pri rač in iskat tem na to, pa sem raje napisala v čem je problem, pa je vse prej rešeno pa vem kje najt odgovore konkretnmo na moje vprašanje, dva klika pa je to to. Vem da se mogoče zdi komu to preveč , mogoče leno,ampak moje počutje je od samega začetka že tako slabo da več ne vem kaj, kam kako in kaj, z nekimi tabletami proti bolečinami pa se ne bi rada  filala, že zarad malega.

PS : Frutka hvala ti za link

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Bolečine v križu
20.10.2007 19:52:57   
Anonimen
Nisem jih imela.

(odgovor članu lara larissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Bolečine v križu
21.10.2007 13:36:28   
Naja30
Že odkar mi je zaostala M, imam bolečine v križu kot da jo bom glih kar dobila. Je normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Bolečine v križu
21.10.2007 20:47:02   
*BellaLuna*
Jaz ima m težave s križem že od kakšnega 8 tedna dalje. Je kar kriza, ko se včasih komaj premaknem, sklanjem se ful težko, ful težko se poberem recimo iz banje, ful me boli če samo posesam stanovanje ali pa grem na sprehod ... Ja žal je to ena nadloga, ki nekatere doleti šele proti koncu nosečnosti, nekatere pa že prej. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Bolečine v križu
21.10.2007 20:53:08   
Anonimen
jaz sem tudi imela bolečine v križu - od prometne nesreče, in mi je osebna zdravnica napisala fizioterapijo - masažo 2 tedna

(odgovor članu *BellaLuna*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Bolečine v križu
22.10.2007 9:23:15   
Anonimen
Anonimna!

Vsakdo ima kdaj od čes bolečine v križu to je jasno, ampak če si dobro prebrala ali se delaš norca iz vseh nas se pogovarjamo o BOLEČINAH V KRIŽU MED NOSEČNOSTJO. Ta tvoja izjava se mi zdi ne vmesna.
In take kokoške kot si to ti, mi grejo na živce tukaj gor, ko se skoz najde kaka taka ko nekaj pametjue, ali se dela norca ali pa kr nekaj........ . Sklapm da se norčuješ z tvojim blogom ker si se dala pod anonimno- in tako izpadeš še večja koza in če se gremo pod anonimno sem nazaj zate anonimna jaz, ampak jaz vsaj ne bom mela nekih brezveznih, pa ti pač povem kaj ti gre. Brezvezna si. skratka.


Drugače pa Lara Larissa tudi jaz sem mela bolečine ki so se pojavljale in izginjale, bodi pa brez skrbi ni to nič nenavadnega  ali nevarnega, pač ene to imajo druge ne. Upam da ti čimprej mine

(odgovor članu lara larissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?