|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polozaj glavice
29.10.2007 19:19:13   
*erika*
a je vazen polozaj glavice za sprozitev pooda,oz.a se mora cist spustit da se cuti ko te babica pregleda,sama sem en prst odprta vendar se ne cuti glvice.kdaj nj bi se pa pol spustila  ce se pa ze odpiram

_____________________________

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polozaj glavice
29.10.2007 19:53:35   
sonce78
Jaz sem bila na porodni mizi že 8 cm odprta, pa se glavica še ni spustila. Sem zato fasala user posted image skakanje po žogi. Ne skrbi, verjetno te ne bi spustili domov, če bi se glavico že videlo.

Čimlažji porod in zdravo pupiko ti želim!user posted image


_____________________________

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: polozaj glavice
29.10.2007 19:57:41   
Ninica
Ja, važno je, če je glavica nizko. Babica zatipa glavico, ko je porod že zelo blizu. Ni pa nujno. Pri tistih, ki nosijo zelo nizko se glavica na koncu nosečnosti mogoče že lahko začuti, ni pa nujno da se bo porod začel. Važno je, da se začne MV odpirati in širiti. Jaz sem bila že mesec dni pred PDP-jem odprta pa sem rodila čez rok. Otrok se mi je spustil med porodom. Babica je pri meni glavico zatipala med samim porodom. Ko je bil otrok že čisto v porodnem kanalu.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: polozaj glavice
30.10.2007 8:31:02   
ribica.
Jaz sem drugo nosečnost nosila nizko. Ko sem prišla v porodnišnico sem bila že 4-5 cm odprta, ampak mali se še ni spustil. Zato sem pač prvo polovico časa v porodni sobi stala. Ulegla sem se šele potem, ko ob popadku nisem mogla več stat.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?