|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 12:32:30   
lucika
Že par dni težko spim... hm, ko sva plačala položnice in nabavila hrano in podobne zadeve, natankala avto...ni nic kaj več ostalo. božič pa pred vrati.
da ne bi obdarovala nikogar, ne gre...ker se darila dajejo za vsako malenkost, sploh pa za božička.

zdaj razmišljam, kaj se lahko podari, skoraj zastonj.

razmišljala sem, da bi prijateljem z otroci naredila koledar z slikami njihovih otrok. te imam, ker vedno veselo slikam. imam tudi pekača, da lahko spečem kakšen cd. glede muzike še moram temeljito razmislit, ker sem že malo ven padla, kaj se posluša. potem bi lahko kakšno mlado rožico presadila v drug lonček. no, pa iz gipsa in servetk delam slike. ampak to je to.

a ima še kdo kakšno idejo? verjetno nas je dosti na istem, ko nas začne kar glava bolet od tega, kar bi radi in kar lahko.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 12:43:47   
Taša
No pri nas doma se ne obdarujemo kaj posebnega, najraje če je kakšna reč, ki jo sam narediš. Razen otroci seveda. Otroci pač imajo svojega božička.
No jaz sem lani napekla nekaj raznovrstnih piškotov jih lepo zložila v prozorno škatlico za kekse, malo zaranžirala in podarila moja mami, očetu in bratu. So bili ful navdušeni nad dobrotami!Pri tašči in tastu se nimajo navade obdarovat. Letos pa ne vem kaj bom naredila za darila! Mogoče res kakšen CD presnela za očeta, pa za brata, za mamo pa še nevem. Bom vidla.....

Imaš kar nekaj dobrih idej kar posluži se jih, zame so najlepša darila, če jih nekdo sam naredi. Pa zapomni si da so darila najbolj vredna najlepša in najboljša če so iz srca, ne pa koliko so cenovno visoka. Z majhnimi stvarmi lahko nekomu res lepo polepšaš dan.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 12:50:48   
Jančika_
Midva bova družinskim članom dala koledarje s slikami našega tamalega (zaenkrat je edini otroček v družini in zato glavna zvezda). Meni se to zdi super ideja. Drugače pa se ne obdarujemo kaj ekstra. Bolj je važno, da smo skupaj. Tudi z možem si ne dajeva daril, mogoče si bova letos skupaj kupila en CD, ki si ga želiva. Za prijatelje pa tudi kakšna malenkost. Recimo en prijatelj ima zelo rad tiste mešanice piva, vodke in soka raznih okusov, pa bo dobil tri flaše. Ponavadi si prijatelji damo darila za jurja po osebi.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 12:55:40   
saba01
oj
Tudi mi se nekaj eksra ne obdarujemo,razen otrok.Lani sem za odrasle poslikala kozarčke noter dala bombončke in lepo zavila,zravem pa vsakemu peneče vino,pa ne ta drago in 10 dag,kave.Letos pa bom verjetno posliksla serviete še ne vem točno,nekaj bom pač sama naredila.
Lp,Sabina:sloncek:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 13:00:03   
Anonimen
Tudi mi smo bolj ustvarjalne narave. Z možem sva že naredila koledar z našim lumpijem. Poleg tega pa sem naredila še slike za na steno z odtisi podplatov našega :duda:

Se mi zdi pa fajn ideja, da sama kaj sšečeš, zaviješ in podariš. Mogoče bom pa tud to še naredila.:zmeden2:

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 13:15:06   
mammika
KRISTINA v kakšen okvir si pa dala rokice in nogice, ker jaz jih imam tudi narejene pa ne vem v kaj naj jih dam.............

lp:sloncek:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 13:43:10   
sonjakk
Fino je sam naredit stvari, včasih pa je tudi čisto OK kupit kaj v Celi Svet 199 SIT, se včasih kaj zelo primernega najde....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 13:55:53   
malika
Jaz bom letos obkvačkala servijete in mogoče še kakšno brisačo, ati bo dodal kakšno pač standard flašo oz. buteljko, pa aranžma in to je to.
Imam pa to za moje starše,za njegove in svakinjo. Vedno damo vsem isto.Moja sestra pa je še študentka in ji ponavadi dam 5000 sit(najdražje darilo:)- )

Se pa svakinja vsako leto potrudi i naredi kakšno darilo čisto sama in moram rečt, da sem njenih daril nabolj vesela, tako da kar veselo na delo.

Pa daj potem kakšno mojstrovino v album.:):ups:

LP

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 14:40:59   
Gina
Jaz sem tudi bolj praktične narave, pa vsako leto kaj ustvarjam. Letos smo z otroki barvali svilene rute in šale. Čestitke smo tudi naredili sami. Za darila bomo steklene kozarce namazali s tapetnim ali lepilom za sarvetno tehniko in povaljali v sladkorju, notri pa dali svečko. Lani smo naredili odtise rok v mavec, samo je malo bolj naporno. Eno leto prej smo delali zvončke iz gline, lahko pa bi iz das mase. Letos bomo tudi navadno minco od kulija zavili v razvaljano das maso, to je lani moja hči v vrtcu naredila, se mi zdi super darilo, poceni in fletno. Pa pogosto dam tistim, ki pridejo pred novim letom na obisk kakšno domačo marmelado ali posušena zelišča, pa domač metin sirup. LP:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 14:58:58   
kofetek2010
Na sinovi šoli vsako leto priredijo bazar in prodajajo izdelke, ki so jih sami v šoli naredili, zato ta majhna, simbolična darila kupimo kar v šoli (otroci pa z zbranim denarjem kupijo sladolede, ko gredo na izlet). Letos so mi bili še posebej všeč okvirji za slike in svečniki. Oboji so iz tankega prešanega furnirja (15cm x 20cm), pobarvani s sprejem, nanj so ob robu zalepljene školjke (ki so tudi pobarvane), v sredini je manjši prostor za svečko ali večji za sliko. Pa tudi voščilnice smo kar v šoli kupili.
lp
jana73

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 15:14:29   
Anonimen
Jst sem v Rutarju kupila tiste okvirje s steklom, ki so veliki približno polovico lista A$ format. Stanejo pa okrok 290sit.

Lahko pa okvir narediš sama iz recimo valovite lepenke, barvnega kartona...

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   poceni (skoraj zastonj?) darila
16.12.2004 16:14:34   
Anonimen
Hmm...tudi jaz sem lani napekla ene 5 vrst piškotov (jih je blo preveč na koncu), eno leto sem dala svečnike, letos pa pomarančno marmelado:)
lp,:fis:

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   poceni (skoraj zastonj?) darila
17.12.2004 0:14:18   
ksenija.
Jaz pa bom letos podarila kvačkane angelčke, ki sem jih podarila tudi Štajerkam na srečanju.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   poceni (skoraj zastonj?) darila
17.12.2004 8:56:53   
malika
Ksenija kako se to naredi? Jaz sem jih že ful dosti videla, nimam pa pojma kako jih naredit. Imaš kak vzorec?

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   poceni (skoraj zastonj?) darila
17.12.2004 11:02:23   
puncica
ksenja. Jaz bi tud rada vedla kako se to nardi?:bravo:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   poceni (skoraj zastonj?) darila
17.12.2004 12:10:18   
ksenija.
Punčica in Malika pošljita mi naslove pa vama pošljem kako se to naredi!! Pa tudi v album zraven voščilnic jih bom sedaj dala tako da jih lahko vidita

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?