|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 21:57:14   
Anja167
Pišuka, brskam po vsebinah tega foruma in ne najdem... Vem, da je ena že enkrat postavila podobno vprašanje. Namreč, naš mulec se pa zadnje čase res vedno čez dan, ko drema, zbudi v hudem joku. Drema izključno tako, da spiva skupaj. Najprej se mi je zdelo, da se pač zbudi po enem ciklu spanja (takrat je bilo to redno na 45 minut) in potem pojoka, ker je še zaspan. Mi ga je tudi uspelo uspavati nazaj, če sem ga malo ponosila v naročju - je sicer jokal, ampak je po kakih 5 minutah zaspal. Ja, potem pa je to počasi postajalo vse bolj čudno. Minute, po katerih je zaspal, so se raztegnile, jok, s katerim se zbudi, je vse hujši in rednejši, skoraj pa mi tudi ne zaspi več nazaj. Če seštejem nočne in dnevne ure spanja (spi 3x dnevno po manj kot 45 minut, ponoči pa max. 11 ur), me že začne malo skrbeti (imamo 5 mesecev). Najbolj pa me skrbi, kaj je s tem hudim jokom po dremanju. :zmeden: Pomoč, prosim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:05:29   
Erika 1
Ma jaz na tvojem mestu ne bi skrbela čisto nič,ker naš Gregor je ponoči spal 6 ur (max), čez dan pa 2x po 1 uro in se vedno zbudil z jokom, ki je trajal cca 3 min. Jaz niti ne vem kako sem zdržala.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:10:00   
niki5
Jaz sem kot otrok po tem ko sem se zbudila jokala. Še zdaj če me kdo zbudi je zame to nekak šok in bi srce bije ko zmešano. Ne vem sicer če ti to kaj pomaga..
Kar se tiče ur spanja se mi zdi pa da ni premalo. Moj 2 mesečni dojenček že od rojstva podnevi nič ne spi. Malo zadrema za kakšno minuto to je pa tudi vse.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:11:16   
NinaŠ
Sicer pojma nimam zakaj je tako in pri nas se to ne dogaja zelo pogosto, vendar vedno deluje, če ga takoj zamotim z neko stvarjo: "Ati že čaka kdaj se boš zbudil, glej tu je ati!, Poglej avto, ptički, sonček (skozi okno)!, ipd. Ponoči pa itak ne deluje nič drugega kot moja zizika. Poizkusi. LP

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:14:48   
Erika 1
NinaŠ, ma kolko je star tvoj sinek?

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:18:39   
NinaŠ
Erika 1, 9 mesecev.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:20:03   
Erika 1
A, sorry, na sliki deluje starejši.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 22:50:19   
Anja167
NinaŠ, ja, saj sem že mislila, da bi ga takoj poskusila zamotiti, ampak potem bo pa definitivno konec s spanjem, meni se pa vedno zdi še totalno zaspan. :zmeden: Zdaj bom morala najprej pogruntati, a je to to in ne rabi več spanja ali pa joka, ker je še tako zelo utrujen.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 23:01:42   
NinaŠ
Ja težko je primerjati otroke. Saj lahko več variant poizkusiš, mogoče pa celo nič ne bo delovalo :( in bo jok enkrat minil sam od sebe. LP

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hud jok po dnevnem dremanju
17.12.2004 23:10:28   
frutka_
Anja to se je še pred kakim dobrim mesecem dogajalo tudi pri nas. Naj te pomirim da je minilo, ampak sem tudi jaz bila čisto obupana, ker je mali dobesedno životaril. Ni spal, ni se igral, nisem ga mogla zamotiti,...v glavnem palilo ni nič!
Naj ti povem kako smo mi uredili zadevo.
Kadarkoli se je (pre)hitro prebudil je bil jokav, tečen, zaspan, nezainteresira za karkoli. No, jaz sem storila tako da sem ga v hipu, ko sem slišala cmihanje, dvignila in začela nositi okrog na rokah ter uspavati nazaj. To je sprva trajlo kar nekaj časa nato vedno manj, zdaj pa zaspi sam. Položim ga v posteljico in zaspi!

Mislim da so punce omenjale knjigo "Sanje, brez joka v spanje". Ne vem točnega naslova. V njej je polno takih praktičnih nasvetov. Sicer pa je tudi Seven pisala o tem v par točkah. Morda se obrni na njo ali pa pobrskaj po starih postih, ki jih je ona pisala na tem forumu.
Mislim, da je problem v ciklusu spanja, ki ga ne zaključi, ker se prehitro prebudi.

Upam, da boste rešili zadevo.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hud jok po dnevnem dremanju
18.12.2004 11:48:17   
bini
kot bi opisovala našo dečvo... enako skoraj vedno kriči.. mene je že tako skrbelo, da sem začela zdravniku težit, pa me je potolažil, da verjetno samo zelo živo podoživlja dogodke dneva. ker če bi bilo kaj narobe, potem se tak otroček tudi razvijal ne bi v redu in se ne bi redil... mene je to zaenkrat potolažilo, ampak vseeno je grozno ob vsakem zbujanju...pri nas ponavadi vže, da prišibam takoj ko začne jokat, jo začnem ful božat in se stisnem čist k njej.. in včasih ji celo uspe zaspat nazaj..drugač se pa zbudimo in potem ji pojem in govorim dokler ne dojame da je vse v redu. enkrat bo pa že moralo bit boljš..9nebesa

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hud jok po dnevnem dremanju
18.12.2004 21:21:27   
Anja167
Ja, pri nas je finta v tem, da Enej spi meni na rokah, in ko se zbudi, joka. Torej ne zato, ker bi bil sam v svoji posteljici. Sem do zdaj tudi jaz vedno takoj vstala in šla z njim naokrog, je sprva zaleglo, zdaj pa vse manjkrat. No, bomo videli, bom še poskušala. LP.

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hud jok po dnevnem dremanju
18.12.2004 21:24:07   
Anja167
Frutka, fino, da ste rešili. A si bila ti tista, ki si takrat spraševala? No, upam, da bomo mi šli za vami... :) Bi bilo pa res lepo, če bi na koncu sam zaspal v svoji posteljici...

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   hud jok po dnevnem dremanju
19.12.2004 0:08:20   
samuelion
knjiga je od Elizabeth Pantley - Otroško spanje – brez joka v sanje

http://www.ringaraja.net/knjigarna/knjigaPodrobno.asp?ID=40

tudi nas se se kdaj zbuja v joku pa ga odvajamo =)
knjiga pa sigurno pomaga in jo svetujem vsakomur ki ima tezave z otroskim spancem

(odgovor članu Anja167)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?