|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodajanje ko me ni
19.11.2007 12:14:05   
makica
Zanima me kaj ste storile, če ste želele kam iti in otroka niste mogle vzeti s sabo. Namreč imam nekaj zdravniških pregledov in malega otroka (3 tedne) ne bi rada nosila s sabo, bom pa ziher odsotna več kot 3 ure in bo vmes lačna. Zanima me ali ste v takem primeru dodajale adaptirano mleko ali svoje po flaši. Se pa drugače polno dojive. Ne bi rada da bi na tak način prekinile dojenje, vendar vseeno moram biti nekaj časa odsotna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 12:23:56   
aluš
Ja, če imaš svojega mleka dovolj, si ga spumpaj za en obrok. čE GA NIMAŠ TOLIKO, PA ADAPTIRANO (samo pazi: ima določen čas, koliko časa imaš lahko odprtega, kar pomeni, da ga moraš vržt proč, ko še nisi vsega porabila, pa ni poceni). Pa še nekaj je. Preden to izvedeš prvič, bi jaz probala, če bo sploh hotel adaptirano mleko (drugačen okus) in če sploh hoče oz. zna piti po steklenički.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 12:25:19   
Naja31
A bo hotel po flaški piti?
Ker moj ni, in tako tudi pumpanje ni imelo nobenega smisla.
Pač, nikamor nisem mogla brez njega kar leš čas.

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 13:27:23   
melanija
Jaz sem s sabo zmeraj vzela otroka in pa mamo, sestro ali pa moža,pač tisti ki je imel čas, da so mi otroka za tisti čas ko sem bila pri zdravniku pogledali. Tako sem mu lahko dala jest, pač ko je bil lačen in se nisem obremenjevala z drugim (kako je, ali je jedel, ...).

Se mi je pa zgodilo tudi da sem šla sama na pregled, ker ni bilo nobenega, ki bi šel z mano in so mi med. sestre rade volje pogledale otroka tisti čas.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 16:07:29   
K_a_t_i
Če ni še nikoli jedel po steklenički, ga vsekakor vzemi sabo. Pri zdravniku povej, da dojiš - po vsej verjetnosti te bodo vzeli naprej. Drugače pa si spumpaj.

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 17:24:04   
Naja30
Moja ni hotla piti po flaški, niti mojega napumpanega mleka ne. Sem en dan morala zdravniku in je dragi bil bogi z njo doma, ker je ves čas jokala. Probal je vse, od flaške, do žličke, dude... Nič ni zaleglo. Ko sem prišla nazaj, sem jo podojila, pa je še preden se je najedla zaspala od utrujenosti.

Vzemi jo s seboj. Ko bodo videli malega otroka, te bodo sigurno vzeli naprej. Edino smotano je to, da je zdaj veliko bolezni in ni pametno otroka izpostavljat preveč. Če je ne boš vzela s sabo, pa kar povej, da dojiš in te bodo tudi vzeli naprej. Baje je to normalno za doječe mamice, samo jaz tega nisem vedla takrat.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 17:41:15   
Anonimen
Povsod sem jo jemala s seboj, ker ni hotela piti po steklenički....

(odgovor članu makica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 18:39:22   
ThinkPink
Jaz je k zdravniku sigurno ne bi jemala s sabo, saj se mi še česa naleze. Jaz bi npr. enkrat sprobala, če hoče jesti po flaški in če bi jedla, potem bi si spumpala mleko ali pa v skrajni sili dala adaptirano mleko. Pa saj verjetno nisi vsak dan toliko odsotna, tu pa tam, pa ne bo škodilo. Jaz imam namreč podoben problem, ker pišem diplomsko in moram tu pa tam na konzultacije na faks, tako da se bom tudi jaz poslužila te metode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dodajanje ko me ni
19.11.2007 23:02:52   
Anonimen
jaz sem enkrat mogla tko nardit, ni šlo drugače.....nisem niti mela časa napumpat si mleko, tak da sem mami, k je pazla na malo, rekla naj ji aptamil nardi...japajadeuser posted image niti pod razno, 4 ure me ni blo, je bojda tako vpila, ko ji je hotla flaško dat....no, pol ji je po žlički malo dala, da je za silo malo pojedla in se potolažla....še dons je tko...noče flaške, niti dude, samo ziza je zakonuser posted image

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dodajanje ko me ni
22.11.2007 11:58:43   
anckabancka
Pri prvem otroku je laufalo, da je pil po flaški moje mleko, ko me ni bilo doma (sem izredno študirala in me ni bilo doma po 9 ur...). Drugi otrok pa nikoli ni sprejel flaške z mojim mlekom. Tudi z adaptiranim ne. Samo ziza in jaz... Še sedaj pri skoraj 11 mesecih

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?