|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kahlica nam je španska vas
20.11.2007 21:22:15   
mala maja
Naš dve in pol letnik noče slišati o kakršni koli kahlici ali WC-ju.

Sicer ga ne silimo ampak a bo sploh kdaj pokazal kaj zanimanja? Na primer včeraj sem ga kopala. In ko sem ga slekla sem ga postavila pred kad na tla da preverim še enkrat vodo je začel lulati. Takoj sem ga posadila na kahlico, pa je takoj vstal da bo lulal kot starejši bratec. Seveda v stojeuser posted image . Ga postavim pred WC, nič.
Vsa razočarana ga vzdignem da ga bom dala v kad. In mali mulček me polulauser posted image user posted image  in zraven mi razlaga kako on lula v pleničke, pa kaka tud.user posted image user posted image

Razmišljam da bi mu Miklavž prinesel novo kahlico samo zanj(čisto novouser posted image ), po možnosti tako, ki poje. Mogoče ga bo pritegnila?
Ali naj ga raje ne priganjam in počakam še malo. Naj sam pokaže kdaj bo pripravljen.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kahlica nam je španska vas
20.11.2007 21:34:45   
malecka
Moj je star tri, no bo januarja in bi se tud user posted image ker ne gre . Čeprav točno ve kadar lula in kadar kaka, ker mi vedno reče. Mami ja bom lulau, ,,,,

_____________________________

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.




(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kahlica nam je španska vas
20.11.2007 21:41:56   
BaByGiRl
Nikar obupat user posted image
naša ni hotela na kahlico, potem pa je pri 2 letih, stopila za vrata in priletela je ven plenička. rekla je da tega ne rabi večuser posted image  In res. Samo še za zveečr sem jo povila, pa je bila samo še 1x polulana in konec. (nikoli pa ni hotela na kahlico..samo wc) Prej pa sem probala na 1001 način , pa sem dosegla samo to, da se skrila za vrata ko je kakala. Ne silit,..ko bo pripravljen bo že. Če pa ima željo, pa probajata 100x ..101 bo že ratalo. 
Lp, L

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kahlica nam je španska vas
20.11.2007 21:49:26   
rainbow
Jaz se strinjam s tvojima zadnjima dvema stavkomauser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kahlica nam je španska vas
20.11.2007 22:30:24   
mayci
Moj fantič je tudi zelo nezainteresiran za kahlo user posted image  , pa poskušava in poskušava, pa noče lulati vanjo...kakati pa itak.. Ve pa točno, kdaj lula v plenico, ker mi sam reče:"lulam"user posted image
Upam, da bo tudi nam čimprej uspelo! (čeprav še nič ne kaže tako)

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 7:37:25   
honey
Mi smo mu sicer kupili kahlico račko, da se je igral z njo in to že od pribl. 1,5 leta naprej. Potem smo ga pa spomladi, ko je postalo toplo, enostavno pustili brez plenice in je pač lulal, kjer je lulal. Res pa je, da je bil cel dan zunaj in smo ga začeli potem tako hecat, da je šel "travco zalit". Tako da kahlica niti ni bila dosti aktualna. Pa kupila sem mu nastavek za na wc, da hodi na stranišče kot velik fant user posted image . Pa je delovalo. Mogoče bi mu bilo to bolj zanimivo, da bi preskočili kahlo in šli direkt na wc.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 7:49:07   
puncica
Jaz mislim da še ni prišel njegov čas ker če takole lula v bano pa pol še tebe se mi zdi da še ne zna kontrolirat lulanja in ja jaz bi še malo počakala.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 7:53:10   
Isabellabina
Ja toles kahlico je bil tudi pri nas strašen problem ,potem pa mi je pediatrinja rekla naj poskusimo s punčko ,ki lula ,in smo probali.Doma smo že imeli punčko baby born ,ki lula ko ji daš pit in jaz sem jo večkrat dala na kahlico in kmalu je tamau sam hotel pokazati ,da tud on zna lulat.Mislim vsi smo se zabavali ,ko je nosil okrog kahlico ,ko se je punčka polulala in zgleda da nam je takrat uspelo,saj je od takrat še on hotel lulati.Mi smo poskusili in je šlo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 8:30:53   
Blejka26
moja je stara 23mesecev in je glede tega kar pridna.Ona bi pa po cel dan sedela na školjki če bi bilo treba..sem kupila tist nastavk za na školjko da mi je ni treba držati in lepo sama sedi..za kahlico pa noče slišati..pomemben ji je samo wc.Kar pridna je..

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 10:08:47   
spacey
Naj te potolažim, da tamali od prijateljice je bil podoben primer. user posted image Nikakor slišat za kahlico ali stranišče, samo plenice so obstajale. Vedno ji je govoril, da bo jutri šel na kahlo, da danes še ni pripravljen. Vse do 10 dni pred 3. roj. dnem. Rekla mu je, da so zmanjkale plenice, mali pa njej nazaj, da sej so v trgovini in da jih grejo lahko kupit, ona pa njemu nazaj, da nimajo dinarčkov za plenice. In tako so iz danes na jutri nehali nosit plenice. Mali sicer 15 ur ni lulal, ampak potem je pa počasi vse lepo šlo, tako kot mora it. user posted image

Skratka, tudi vam bo uspelo, nič bat! user posted image


_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 10:31:18   
Naja31
Pri nas kahlice sploh nismo imeli, smo takoj začeli z nastavkom za wc.
Brez pleničke je zdaj od 2eh let in pol, in če pomislim, je bilo to odvajanje od pleničke zelo preprosto.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 15:04:14   
roberta
naša tudi kar dolgo ni kazala sploh kakega zanimanja za lulanje drugam kot v plenico - razen, ko smo jo dali v pod tus, tam se je vedno polulala. ali če je videla druge otroke na travi lulat, je tudi sama počepnila in se polulala (je bilo ravno poletje pa je bila dosti naga). pri ene 20 mesecih, se je občasno, ampak res občasno polulala v kahlico (smo jo zmotivirali z punčko, ki je kao lulala v kahlico - jest sem zlivala vodo iz kozarčka tko da ni vidla), ampak da bi šla pa iz lastnega interesa, pa sploh ne. kakat sploh nismo probal.
potem pa smo kupili ono stvar za na wc dat - da se otrok vsede na njo in jo parkrat vprašali, ali bo šla ona tut lulat gor, pa ni bilo zanimanja, niti je nismo silili... pri enih 21 mesecih pa se je kar naekrat spomnila, da pa ja, bi ona pa res lulala tam na wc-ju in v 14 dneh, je bila praktično suha žez dan. za kakat pa je povedala, da jo kakat in smo ji dali plenico gor brez vprašanj in prigovarjanj, naj gre na wc. pa je potem kar sama na enkrat ugotovila, da bi šla na wc kakat in od takrat kaka na wc-ju.
čez noč je imela nato še plenico 2 meseca, sploh nismo spraševali ali ja ali ne, je bilo kar samoumevno, da jo dobi, nato pa sem jo vprašala, če je zato, da danes spi brez pleničke, je rekla ja in se ni od takrat niti enkrat polulala v posteljo.

zelo na easy in simple.

roberta

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 15:36:14   
piščanc
jaz sem bila tud čisto obupana do tega vikenda. še posebej, ker sem planirala da bo brez plenic po operaciji kile. naročila sem mu tudi pojočo kahlico stranišče (priporočam). lulat in kakat je šel, če je hotel, ampak daleč od tega da bi bil suh.

pol sem pa prebrala, na formu da ena mamica sinčku bere pravljico da lula. pa je naš mali daleč od tega, da drugače mirno posluša pravljico, če jo berem zvečer. in sem mu obljubila, da bom medtem brala pravljico, če lula. pa je ratalo prvič, drugič, no sedaj je po vikendu že dva dni v vrtcu in je suh. sicer je vedno tako hiter, da jaz komaj odprem knjigo, ampak dobro voljo ima da se vsaj usede na kahlico, če mu jaz rečem. tako lulamo predem kam gremo in ko pridemo domov, če pa smo doma pa že sam pove. ga pa opomnim, če mine več kot eno uro. tudi na obisku smo že bili, kahlico smo vzeli sabo, namesto knjige je prišel pa prav katalog od sveta knjige.

v glavnem najdi eno podkupnino, da bo imel to veselje počet.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: kahlica nam je španska vas
21.11.2007 18:34:32   
k1
tudi mi bomo februarja 3 leta, pa glede kahlice samo tole: sedi gor, če imam srečo se polula, to pa je tudi vse. imamo 3 različne + nastavek za wc. sploh ni interesa. pa dobro ve, kdaj lula in kdaj aka. sem obupala. vesela bom, če bo sploh do šole čista, hehe.... še vedno pa pri vsakem paketu plenic upam  da je to zadnji.....

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: kahlica nam je španska vas
22.11.2007 18:11:42   
mala maja
pri nas tudi na nastavek za na WC noče it.user posted image  pa tudi probali smo s finto da ni plenič in ne denarja zanje.user posted image

mah saj verjetno sem kriva sama. je bil poleti bolj malo brez plenič, čeprav bi ga lahko odvadili, ker je na morju že lepo nakazal da ga lulati in smo lulali grmiče(sej vem bljakuser posted image  sam edino tako ej hotel it) amapk ko smo prišli domov je bil mraz pa sem ga oblekla, da se ne bi prehladil.

bomo probali z novo kahljico za miklavža, če bo kazal zanimanje zanjo prav, drugače jo pa še vedno lahko komu podarimo.user posted image

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?