|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj uvajanje GH?
28.11.2007 13:17:47   
ALEKSA13
Še en pozdrav.

Moj fantek bo kmalu star-kronološko 4 mesece (korigirano 2 meseca), pa me zanima, kdaj začeti uvajanje GH? Sem namreč čisto zmedena, ker mi vsak RAZLIČNO pove (tudi pediatri povedo vsak različno). Moja pediatrinja mi je rekla (imam občutek, da ne ve kaj dosti o nedonošenčkih-kot da sma edina v našem kraju??), da lahko začnem uvajat kot pri normalno donošenih otrocih. Ne vem tudi, kdaj lahko začnem z Aptamil 2 (zdaj sma na Aptamil Pre).Na škatli piše po dopolnjenem 4 mesecu starosti. Kdaj je to-na koncu ali na začetku 4 meseca-sem spet dobila različne informacije. Hvala ,lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj uvajanje GH?
28.11.2007 13:24:23   
Petraa
Takrat ko otrok kaže znake za GH.
ja lahko že uporabljaš mleko 2.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kdaj uvajanje GH?
28.11.2007 13:25:26   
masna
Mojadva sta tudi stara 4 mesece (korigirano 3). Glede GH nimam pojma, nobeden mi ni nič reku... tako da bom po mojem občutku delala. Verjetno bom začela zelo zelo počasi s 5. meseci.
Mi smo sicer na Aptamilu 1 (Aptamil pre smo pili le ene 2 tedna), pa mi je P rekla, naj začnemo postopoma mešat Aptamil 2 ko bomo stari 4,5 meseca. Najprej en obrok zamenjamo, delamo tako 2-3 dni in potem še en obrok zamenjamo... in tako dalje. To pa zato ker baje dvojka bolj zapira....

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kdaj uvajanje GH?
28.11.2007 13:38:51   
Noseckica
Nam je naša pediatrinja rekla, da naj začnemo z gosto hrano pri 5. mesecih. 
Čez en teden bo stara 5 mesecev (-2).

Sem ji pa včeraj dala prvič jabolčni sok in je bilo vse O.K.
No, danes mi ga je pa že ven pljuvala.....user posted image .......kislo. user posted image  
Sva se malo borili, da sva spravili dve mali žlički po grlu. user posted image  
Zdaj bova malo probavali sokove, potem pa bova začeli s kašicami.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kdaj uvajanje GH?
28.11.2007 17:02:46   
anajmad
Pri koirigiranih 6.mesecih(smo pa tri mesce in pol prej rojeni). Prvo smo probal rižkota v mleku,kasneje čez par dni korenček,bučke in šele čez ene tri tedne komaj sadje.
Jogurte pa sem ji začela dajat,ko je bila koirigirano (kronološko 13.mesecev) 9,5 mesecev. Navadno mleko (čokolino in takšne bale) pa,ko je bila stara koirigirano 15. mesecev.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kdaj uvajanje GH?
29.11.2007 21:41:51   
Samrela
Pediatrinja na med.over.net pravi, da vzamemo nekje sredino... Npr. če je otročiček rojen 2 meseca prezgodaj, začneš z GH 1 mesec kasneje kot bi sicer. Moja punčka je rojena 2 meseca prezgodaj in sem začela z GH nekje med 6. in 7. mesecem. Začela sem s dušenim jabolkom, nato sem mešala korenček in jabolko, potem krompir in jabolko. Prvič, ko sem ji dala jabolko se je zelo pačila, potem pa ga je sprejela in ga imela zelo rada. Na začetku sem gledala, da sem ji dajala samo stvari iz domačega vrta, čimbolj bio.  

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?