|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razbijanje srca
29.12.2004 8:54:33   
Naja31
Dobro jutro punce,

sem v 26. tednu in zadnje dni opazam, da mi grozno srce razbija. Prej mi je samo obcasno, zdaj imam pa obcutek, da mi stalno razbija. Ponoci sploh ne morem spati, ker cutim kako mi razbija.
Pritisk imam normalen, srcni utrip pa tudi 120 v mirovanju. Saj vem, da imajo nosecnice povisan utrip, ampak to se mi zdi pa malo veliko. Mogoce je to kaj povezano s tem, da sem zadnje dni prehlajena in sem tudi imela povisano telesno temperaturo.

A ima kaksna pododbne izkusnje?

Lp, Naja:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razbijanje srca
29.12.2004 8:56:48   
Teni_
Jaz mislim, da je možno. Meni se je ob prehladu vedno pojavila aritmija. Včasih tudi čutim takošno nabijanje srca, ampak vedno, ko se odpravim spat, ko se umirim, ampak to po pol minute mine. Utrip pa je kar visok.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razbijanje srca
29.12.2004 8:59:41   
ksenjak
Sem o tem ravno včeraj brala. Povečan utrip se lahko pojavi tako ob prehladu kot tudi pri slabokrvnosti. Lahko, da imaš premalo železa in je utrip zato lahko povečan. NMislim, da se ne rabiš sekirat, problem bi bil lahko edino takrat, ko je povečan utrip nenenakomeren.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razbijanje srca
29.12.2004 9:41:24   
anne
Meni se vcasih dogaja isto. Zvecer, ko se vležem, mi včasih tako močno začne srce biti, enkrat celo do 140. Ampak se po nekaj minutah umiri. Nisem slabokrvna, saj je krvna slika bila v mejah normale. Pa g. sem tudi pozabila vprašati. Se mi je pa to zgodilo mogoče 3 do 4 krat do sedaj.

anne, 23 2/7:sloncek:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razbijanje srca
29.12.2004 10:12:28   
Anonimen
Tudi meni kdaj pa kdaj srce razbija, tudi utrip imam v mirovanju vedno 90, pa pravijo, da ni nič narobe.

Yasmin, kako pa je kaj v Dubaiu? Lepo, a? A se kaj kopaš?

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   razbijanje srca
29.12.2004 10:26:59   
orehek
Tako razbijanje srca se je tudi meni pojavilo v 3. nosečnosti. Zelo sem bila zaskrbljena in sem imela občutek,da mi bo kar razneslo srce, zato sem to omenila g.. Taki znaki sicer za nosečnost niso tako čudni, ampak vseeno mi je dala napotnico za kardiologa ter pregled krvi za ščitnico. To pa zato, ker je razbijanje srca lahko tudi posledica neravnovesja hormonov ščitnice.
No, pa ni bilo nič narobe s ščitnico, pa tudi kardiolog ni odkril nobenih posebnosti, je pa povedal, da maternica pritiska na živčni pletež, ki je v bližini spodnjega dela prsnice in da se take težave lahko pojavijo tudi zaradi tega, seveda pa so zraven še hormoni.

lp in brez skrbi, Orehek

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?