|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozički TFK Buggster
7.12.2007 0:09:40   
frtina
Zivijo!

Zanima me ce ima katera že kakšne izkušnje z vozičkom  TFK Buggster. Prodajajo jih v Rutarju in prodajalka ga je zelo pohvalila( naj bi ga hvalile tudi stranke, ki ga ze imajo). Zanima me kako je vodljiv in kako se obnese po makadamu? Kaksna je kosara?...Na splošno vase mnenje.

Najlepša hvala!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozički TFK Buggster
7.12.2007 5:38:23   
gumbek
No soseda ga ima in ga potiska po makadamu kot user posted image  in je rekla da če bi to prej vedla da ga nebi kupila za po asfaltu je pa ok.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vozički TFK Buggster
7.12.2007 8:26:51   
pilar28
frtina- ja resnično, makedam in travnik odpadeta.user posted image To je mestni voziček, ki pa je zelo praktičen in enostaven, predvsem pa lahek.Kupi raje veliko kolesa za makedam- napihljiva. Prej smo imeli Quinny-ja in je bil super, sedaj pa buggster zadostuje za 2,3 mes otročička.user posted image

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vozički TFK Buggster
7.12.2007 21:13:45   
mayci
Mi imamo tudi Buggsterja, uporabljali smo ga kot drugi voziček (za po trgovinah, mestu, asfaltu). Je resnično super vozičekuser posted image , za po makedamu pa tudi po mojem mnenju žal ni... Mi smo za te namene imeli trikolesnika z velikimi napihljivimi kolesi.user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vozički TFK Buggster
8.12.2007 18:37:44   
frtina
Najlepša hvala za mnenja! Ste me prepricale in vrjetno bomo za zacetek raje kupili jane slalom pro-čeprav sem zdaj ugotovila, da sem tulk časa čakala, da sem zamudila akcijo pri Pikolinu...user posted image (je bil 370 zdej je pa 435eur)Se bom že naučila.

Hvala še1x!

lp

(odgovor članu frtina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?