|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babywelt Riva Sun voziček
28.12.2007 1:54:44   
tweetek
V spletni trgovini Baby centra imajo jako ugodno ponudbo tegale modela, pa ker ga nisem zasledila še nikjer na RR me zanima če ga katera ima in kako ste zadovoljne. Se mi prav zdi da se prednjih koles ne da obračat? Hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: babywelt Riva Sun voziček
28.12.2007 10:50:03   
ribica.
Čao!

Jaz sicer nimam tega vozička, ampak ga imam Hoco Big foota, ki je v bistvu enak. Lahko pogledaš na njihovi strani, da boš videla, da v bistvo govoriva skoraj o enaki stvari. http://www.hoco.at/produkte/big_foot/

Sprednja kolesa res niso vrtljiva. Je pa zelo fajn ročaj, ki se da obračat v obe smeri, pa voziček je za vsak teren in dokaj prostoren. Zraven si kupi še prenosno košaro, pa imaš super voziček. Tudi strehica je super premična in kadar ji snameš zadnji del (poleti), jo lahko premakneš čisto naprej.
Minus je res ta, da sprednja kolesa niso  vrtljiva, če ti je to ful pomembno. Pa zavzame kar dosti prostora. Poglej na hocotovi strani kako se zloži. Mislim da je s tem od Baby Welt enako.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: babywelt Riva Sun voziček
1.1.2008 21:48:39   
tweetek
Hvala ribica! Ja, je res prakticno ista stvar.... A tebe ne moti da se kolesa ne obracajo? Men se je zdelo nerodno ko ga je treba za vsak ovink privzdignit pa ni ravno lahek (15 kg)... Drugače je pa res fajn... In  poceni.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?