|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvaveče dlesni
12.2.2008 8:29:43   
medika1
Pozdravljena dekleta!
Spet se oglašam z enim problemčkom. Sem v 30. t user posted image  in imam zadnjih 10 dni močno krvaveče dlesni. Sploh ko si umivam zobe mi močno krvavijo. Ve morda katera kaj bi lahko pomagalo, kaj naj si nabavim da to umilim?

Hvala vnaprej za vaše nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvaveče dlesni
12.2.2008 8:43:55   
manetka
Mene je doletel enak problem, menda je to zaradi user posted image , moja zobozdravnica je rekla, da je to normalen pojav in da so dlesni tudi otečene, zaradi večjih pretokov krvi po celem telesu. No ko boš rodila bo počasi minilo, drugače pa probaj kolodont parodontax, je zanič ampak pomaga pa. Pa pomaga če si tudi dlesni malo ščetkaš, da se utrdijo. Mogoče je fino da si daš odstranit preden rodiš še zobni kamen, meni je moja zobozdravnica rekla da je to full pomembno, ker z vsakim poljubom in dotikom obraza otroku podarimo miljone bakterij, če je pa veliko zobnega kamna se pa te še raje zadržujejo.
Upam, da sem ti pomagala

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: krvaveče dlesni
12.2.2008 10:32:47   
2 Sraki
Je normalen pojav v nosečnosti, vendar je fino če kaj naredimo za dlesen, ki nam sporoča, da rabi pomoč.

Meni je moja zobozdravnica svetovala Gengigel, ki meni zelooooo pomaga. Dlesen, mi je prej pogosto krvavela in je imela že zelo nezdravo barvo, tisto krvavo rdečo. Sedaj ko že nekaj časa uporabljam to mazilo, pa je dlesen postala veliko bolj zdrava, lepe roza barve, kakršna pač mora biti. Krvavenja pa ni več.

Kupiš ga lahko v lekarni ali v Sanolaborju. Stane tam ene 3€, če se ne motim. Imaš ga za precej časa, kljub majhni embalaži. Uporabljaš pa ga tako, da se po umivanju zob, na tanko namažeš z njim po dlesni. Obstaja tudi v spreju, tako si lahko samo pošpricaš po dlesni. To ponoviš nekajkrat na dan, ko nekaj časa uporabljaš je dovolj tudi, če samo zvečer.

< Sporočilo je popravil 2 Sraki -- 12.2.2008 10:35:16 >

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: krvaveče dlesni
12.2.2008 11:03:31   
medika1
hvala lepa za nasvete , zelo prijazno!


(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: krvaveče dlesni
12.2.2008 19:07:02   
Pia77
Tudi jaz sem imela nekaj tednov take težave. Pogosteje sem si umivala zobe, si temeljito ščetkala dlesni, na koncu pa sem si usta splaknila še z jodno raztopino za grgranje Betadine ali pa z žajbljevim čajem. Pa so težave kar nekako izzvenele; ne vem, če zaradi mojih aktivnosti in pa itak. user posted image

(odgovor članu medika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: krvaveče dlesni
12.2.2008 19:09:49   
Taula
Meni pomaga Curasept. So mi nehale krvaveti.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: krvaveče dlesni
13.2.2008 11:04:25   
mala pikica
Jaz ti svetujem zobno pasto parodontax. Je sicer zelo neprijetnega okusa, pomaga pa zelo. Je na osnovi samih zelišč in mineralne soli, zato je tudi neprijetnega okusa. Ampak važen je učinek, ne user posted image

_____________________________

Vsak dan nam sije sonček Gašper!


(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?